Beauty haul #1

Τετάρτη, Αυγούστου 26, 2015

Γεια σας!!!
Σήμερα επιστρέφω με ένα beauty haul! Αφορμή για να ψωνίσω μερικά πραγματάκια αυτό το μήνα, στάθηκε ο γάμος μιας πολύ καλής μου φίλης το Σάββατο που έρχεται. Θέλω να δημιουργήσω ένα μακιγιάζ λαμπερό και με διάρκεια. Ξεκινάμε, λοιπόν...


Να ξεκινήσω λέγοντας πως είχα παραγγείλει κάποια προϊόντα από i-herb πριν ενάμιση μήνα περίπου. Κάποια από αυτά ήταν:

1. Από real techniques το γνωστό σφουγγαράκι Miracle Complexion Sponge το οποίο σε βοηθά να απλώνεις το foundation (και όχι μόνο) πάρα πολύ φυσικά. Κόστισε 6$.
2. Από την εταιρία E.L.F ήθελα να δοκιμάσω το eyeliner το οποίο κοστίζει μόλις 3$ και επειδή το έχω ήδη δοκιμάσει μπορώ να πω πώς δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα πιο ακριβά όμοιά του.
3. Ακόμα ένα προϊόν της ίδιας εταιρίας είναι το make up mist&set, το οποίο είναι ένα υγρό που το ψεκάζεις στο πρόσωπό σου αφού βαφτείς και βοηθά το μακιγιάζ σου να διαρκέσει περισσότερο. Εδώ να διευκρινίσω ότι ψεκάζεσαι αφού έχεις βάλει foundation,πούδρα, higlighter, contouring κλπ αλλά πριν από τη μάσκαρα, διότι είναι υγρό και μπορεί να σε λερώσει. Κοστίζει μόνο 3$.



Έψαχνα καιρό για ένα κόκκινο ματ κραγιόν που θα απλώνεται πανεύκολα στα χείλη μου χωρίς να τα ξεραίνει και αμέσως μετά θα κοκαλώνει και δεν θα πηγαίνει πουθενά. Το βρήκα στην Radiant. Είναι το MATT LASTING LIP COLOR στην απόχρωση 17. Κοστίζει 13ευρώ και έχει και spf15.

Συνεχίζω με ένα πινέλο για κοψίματα, το davinci soft synthetics no 9774 το οποίο με έχει αφήσει άφωνη. Είναι τόσο μαλακό και ταιριάζει απίστευτα στο πρόσωπό μου για τα κοψίματα. Η ποιότητα του θεωρώ πως είναι εξαιρετική. Το αγόρασα από μαγαζί της γειτονιάς μου στα 12 ευρώ.

Επιπλέον, επωφελήθηκα από την προσφορά του μασούτη στα προϊόντα elvive και αγόρασα το ξηρό λαδάκι extraordinary oil για λεπτά μαλλιά. Δεν έχω διαμορφώσει πληρη άποψη ακόμα, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν μου άρεσε καθόλου η μυρωδιά του. Μου κόστισε 5ευρώ μόνο, από τα 10 που κοστίζει κανονικά.


Είχα ακούσει πολλά καλά σχόλια για το primer lumitouch της erre due και τελικά δεν άντεξα, το πήρα. Δεν έχω βάλει ποτέ primer γιατί δεν χρειαζόταν ποτέ να είμαι βαμμένη για ώρες. Οπότε με αφορμή το γάμο είπα να το δοκιμάσω. Κόστισε 12,5 ευρώ. Αυτό που με έπεισε να το αγοράσω ήταν η υπόσχεση για τη φυσική λάμψη που αφήνει στο πρόσωπο. Για να δούμε....
Βλέποντας προϊόντα της erre due στάθηκα στις υγρές σκιές color artist. ένα ακόμα προϊόν που υπόσχεται σταθερότητα και διάρκεια. Άρπαξα το 106 (καφέ μπρονζέ) και έφυγα για ταμείο. Κόστισε 7 ευρώ.

Άλλα τρία πραγματάκια που αγόρασα και έχω ήδη δοκιμάσει είναι:
1. Το κρεμώδες ρουζάκι από NYX (rose petal 01), το οποίο δε μου άρεσε. Δε φταίει πιστεύω το ρουζάκι, αλλά το γεγονός ότι μάλλον δε με βολεύουν τα κρεμώδη ρουζ. Κόστισε 8 ευρώ με 20% έκπτωση.
2. Από Maybelline το fit me conciler No20, Το οποίο το λάτρεψα. Μιλάμε για αγάπη πλέον. Είναι ότι καλύτερο έχω βάλει από υφή, χρώμα, διάρκεια όλα. Δεν έχει την φοβερή κάλυψη, αλλά εγώ δεν έχω και πρόβλημα με μαύρους κύκλους. Κόστισε περίπου 8 ευρώ.
3. Το μολύβι της CATRICE inside eye No 010 για να φωτίσει το εσωτερικό του ματιού. Καλό μολυβάκι αλλά χωρίς διάρκεια. Κόστισε περίπου 2-3 ευρώ.

Αυτές ήταν οι makeup αγορές μου! Πείτε μου κι εσείς αν έχετε δοκιμάσει κάτι από όλα αυτά και αν αγοράσατε κάτι τον τελευταίο καιρό.

Σας φιλώ..Μ

You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Υπέροχες αγορές! είμαι σίγουρη ότι θα τις ευχαριστηθείς!!! Το primer και το concealer τα έχω και γω και είναι πραγματικά υπέροχα προϊόντα! Πρέπει να σου πω ότι το σφουγγαράκι το ζήλεψα μιας και θα ήθελα να το συγκρίνω με το beauty blender που εχω =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σε ευχαριστώ κορίτσι μου! To πριμερ με έβγαλε ασπροπρόσωπη στο γάμο που πήγα το Σάββατο! έμεινε το foundation όλη μέρα μεχρι που ξεβάφτηκα. Το σφουγγαράκι μαρέσει απίστευτα. Μπόρει να αντικαταστήσει όλα τα βασικά πινέλα. Το beauty blender δεν το έχω πάρει. το βρίσκω λίγο ακριβό! φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίες αγορές, με γεια!Το σφουγγαράκι από real techniques απλά το αγαπώ, το έχω πάρει 2 φορές για να καταλάβεις ώστε να έχω πάντα ένα καθαρό!! Φιλάκια πολλά :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι τελειο ναι. Και οικονομικο. Μπορεις απλα να πας μια εκδρομη και να παρεις μονο αυτο. Απιστευτο εργαλειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου για το post :-)

Follow Us

Follow Me on Pinterest Ακολουθήστε τον πίνακα my blog του MyNonBoringWorld στο Pinterest. Follow
Instagram

My instagram life...follow