Αγαπημένα προϊόντα περιποίησης σώματος (body-care)

Κυριακή, Αυγούστου 23, 2015

Γεια σας!!
Το σημερινό post έχει να κάνει με την περιποίηση σώματος. Ένα από τα αγαπημένα μου beauty θέματα τολμώ να πω, διότι όταν θα βγω για ψώνια ή φλερτάρω με κανένα ηλεκτρονικό φαρμακείο, πάντα μα πάντα το μάτι μου σκαλώνει σε τέτοιου είδους προϊόντα περιποίησης.
Ας δούμε μαζί ποιά χρησιμοποιώ αυτόν τον καιρό και ποιά έχω αγαπήσει κατά καιρούς.




Ξεκινώντας, θα αναφέρω το θρεπτικό γαλάκτωμα Nivea Nourishing της εταιρίας NIVEA, για ξηρές επιδερμίδες με αμυγδαλέλαιο. Το ξέρω, κάτι τέτοιο δεν αποτελεί must have των beauty bloggers και δεν αναφέρεται συχνά ως αγαπημένο προϊόν επειδή είναι κάτι πολύ κλασσικό και παλιό. Ήθελα, όμως, να κάνω μια αναφορά σε αυτό γιατί όταν το δέρμα είναι πραγματικά ξηρό (σε φάση που γρατζουνάει) αυτό το προϊόν είναι το φάρμακο του. Είναι κρεμώδες αλλά λεπτόρευστο, ενυδατώνει τέλεια και το αμυγδαλέλαιο που έχει στα συστατικά του βοηθάει στο να αφήνει την επιδερμίδα λεία και απαλή. Ειδικά το καλοκαίρι για κοπέλες που έχουν καεί από τον ήλιο είναι ιδανικό, διότι δροσίζει, ανακουφίζει και βοηθάει στην αποφυγή ξεφλουδίσματος. Είναι στα 250ml και η τιμή του είναι γύρω στα 6 ευρώ.

Ένα body butter που μου έκλεψε την καρδιά τον χειμώνα που μας πέρασε είναι από την ελληνική εταιρία Pael International Cosmetics, από τη σειρά Primo Bango, το body butter με πορτοκάλι και κανέλα. Έχει πλούσια υφή, ενυδατώνει πολύ όμορφα και η γλυκόπικρη μυρωδιά του σε μαγεύει. Από τη μία η κανέλα σε ζεσταίνει και από την άλλη το πορτοκάλι σε τονώνει. Κατά τη γνώμη μου είναι ένα άκρως χειμωνιάτικο προϊόν που θυμίζει κάτι κρύες βραδιές πίνοντας ζεστό κρασί. Το αγόρασα από τα hondos centre. Η συσκευασία είναι 200ml και η τιμή του ήταν με προσφορά 4,5 ευρώ.

Όταν χρειάζομαι άμεση ενυδάτωση, στη στιγμή, χωρίς μυρωδιές, χωρίς πολλά πολλά η λύση είναι μία. Λάδι καρύδας. Χρησιμοποιείται για χίλια δυο πράγματα όπως περιποίηση προσώπου, μαλλιών, σώματος, μαγειρική, στοματική υγιεινή κ.α. Στην προκειμένη περίπτωση το χρησιμοποιώ για να ενυδατώσω τα πόδια μου μετά το ξύρισμα και το αποτέλεσμα είναι φανταστικό. Επουλώνει οποιοδήποτε γρατζούνισμα ή κόψιμο και μου χαρίζει απαλά πόδια. Το έχω αγοράσει από το i-herb σε συσκευασία των 110gr (υπάρχει και διπλάσια) περίπου 3 ευρώ. Είναι ένας θησαυρός για όλες τις γυναίκες που αγαπούν την ομορφιά.


Θα συνεχίσω με τα δύο αγαπημένα μου ever body butters που με έχουν διχάσει και δεν μπορώ να επιλέξω best ever. Μιλάμε για το body butter της γνωστής εταιρίας The Body Shop, με άρωμα καρύδα. Είναι η πιο "δυνατή" μυρωδιά του καλοκαιριού. Δε χρειάζεται να πω πολλά γι αυτό το προϊόν ούτε για την εταιρία. Την ξέρουμε καλά και την αγαπάμε. Το συγκεκριμένο το είχα πάρει με έκπτωση 30% αν θυμάμαι καλά από την αρχική του τιμή που είναι 15 ευρώ και είναι στα 200ml. Σε συνδυασμό με το αντίστοιχο αφρόλουτρο, η μυρωδιά κρατάει για πάντα και δεν χρειάζεσαι ούτε άρωμα για την έξοδό σου.

Η ελληνική εταιρία Korres είναι μία από τις αγαπημένες μου εταιρίες καθώς έχει ποιοτικά πραγματάκια σε καλές τιμές. Ένα αγαπημένο μου είναι το body butter με άρωμα γιασεμί. Στην αρχή με είχε τρομάξει το άρωμα γιατί φοβήθηκα μήπως είναι υπερβολικά έντονο και με ενοχλήσει. Είναι όμως το πιο ωραίο λουλουδάτο άρωμα που έχω μυρίσει. Η συσκευασία του για μένα παίρνει 10 με τόνο γιατί είναι σωληνάριο και δεν χρειάζεται να ακουμπάς με τα χέρια σου το υπόλοιπο προϊόν. Η τιμή του είναι 10ευρώ αλλά στα ηλεκτρονικά φαρμακεία το βρίσκεις 5.5-7 ευρώ και είναι 125ml. Η υφή του είναι υπέροχη και ενυδατώνει καταπληκτικά. Δεν ξέρω πόσα καλά πράματα θα πω ακόμα γι αυτήν την κρέμα. Είναι απλά τέλεια και θα την ξαναγοράσω σίγουρα!!

Τέλος, ένα ακόμα αγαπημένο, πάλι από korres, είναι το body milk velvet orris violet white pepper το οποίο το αγόρασα από ηλεκτρονικό φαρμακείο σε τιμή 7 ευρώ περίπου μαζί με το αφρόλουτρο του. Έχει γλυκιά μυρωδιά που θυμίζει άρωμα. (βγαίνει και σε άρωμα). Δεν ενυδατώνει σαν body butter αλλά για μια απλή ενυδάτωση με όμορφη μυρωδιά για μια ωραία έξοδο το βράδυ είναι πολύ ωραία ιδέα. Είναι 125ml και το άρωμα του διαρκεί πάρα πολύ.

Αυτά είναι τα αγαπημένα μου προίόντα περιποίησης. Υπάρχει κάποιο από αυτά που αγαπάτε; Ποιά είναι τα δικά σας αγαπημένα; Πείτε μου στα σχόλια.

Σας φιλώ..Μ

You Might Also Like

3 σχόλια

  1. Υπέροχη ανάρτηση...γεμάτη μυρωδιές!!!
    Έχω δοκιμάσει το body butter από The body shop και είμαι ξετρελαμένη!
    Αγαπημένο προϊόν για όλες τις εποχές!
    Θα δοκιμάσω,σίγουρα και κάποιο body milk από Κορρέ!

    Φιλιά,Εύα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ για το σχολιό σου!!! τα body butter απο body shop οπως και όλα τα προιόντα τους , εδώ που τα λέμε είναι ξεχωριστά στο θέμα "μυρωδιά". Ψαξε korres σε ηλεκτρονικά φαρμακεία. Εχει απίστευτες προσφορές εως -60% ! φιλάκια Ευα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου για το post :-)

Follow Us

Follow Me on Pinterest Ακολουθήστε τον πίνακα my blog του MyNonBoringWorld στο Pinterest. Follow
Instagram

My instagram life...follow