Αγαπημένα καλλυντικά καλοκαιριού 2016!

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 04, 2016

Καλημέρα nonboring-girl,

Μετά από τα αγαπημένα προϊόντα περιποίησης, σειρά έχουν τα αγαπημένα καλλυντικά. Νομίζω ότι όλες τούς έχουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία. Αυτό το καλοκαίρι το πέρασα σχεδόν άβαφη με ελάχιστες εξαιρέσεις. Αυτές τις 15 φορές όμως που βάφτηκα σύνολο έκανα πάντα το ίδιο μακιγιάζ, το οποίο είχε αρκετό bronzer, μαύρο μολύβι και ένα συγκεκριμένο συνδυασμό στα χείλη. Πάμε να σου δείξω ποια είναι τα καλλυντικά που δεν αποχωρίστηκα ούτε μία φορά!!



Πρώτο στη λίστα είναι το bronzer από την εταιρία w7, το honolulu. Είναι ένα εξαιρετικό προϊόν με πολύ ωραίο χρώμα και πολύ καλή απόδοση και διάρκεια. Αρκετά οικονομικό και το έχω λατρέψει! Μπορείς να δεις το review εδώ.

Παίρνει 9 στα 10!


Συνεχίζω με ένα concealer που έχω αγαπήσει. Πραγματικά επειδή χρειάζεσαι την απειροελάχιστη ποσότητα απορώ αν θα καταφέρω να το τελειώσω πριν λήξει! Μιλάω για το concealer με ρόδι από την εταιρία korres. Έχω κάνει αναλυτικό review. Έχει ξαναμπεί σε αγαπημένα την άνοιξη, αλλά δε μπορούσε να μη μπει και τώρα.

Παίρνει 8 στα 10!


Είναι δυο μολύβια που αγάπησα. Τα φόρεσα, τα ξαναφόρεσα και τα αγαπούσα κάθε φορά και περισσότερο. Το πρώτο είναι από την εταιρία annie, το μαύρο μολύβι ματιών και το δεύτερο από την εταιρία essence, το μολύβι χειλιών στην απόχρωση soft berry.



Να πω οτι και τα δύο κοστίζουν κάτω από δύο ευρώ (το καθ'ένα). Είναι μαλακά, βουτυρένια με έντονη απόδοση. Το μαύρο μολύβι είναι απίστευτα μάυρο και κρατάει αρκετές ώρες στην υγρή γραμμή χωρίς να μουτζουρωθείς. Το μολύβι από essence κρατάει ακόμα πιο πολύ στα χείλη, δεν χρειάζεται να το ανανεώσεις ούτε μετά από φαγητό.


Παίρνουν 9 στα 10!


Είναι μία μάσκαρα πολύ γνωστή που δεν είχε τύχει να τη δοκιμάσω. Έφτασε στα χέρια μου γιατί η μαμά μου με το που την αγόρασε ήθελε να την ξεφορτωθεί. Δε της άρεσε καθόλου γιατί έχει κοντές βλεφαρίδες και της κολλούσαν. Εν αντιθέσει με μένα που τη λάτρεψα. Να πω σε αυτό το σημείο, οτι η μάσκαρα είναι εντελώς υποκειμενική υπόθεση. Αυτή που για μένα είναι η χειρότερη για σένα είναι η καλύτερη. Αυτό συμβαίνει γιατί οι βλεφαρίδες της κάθε μίας είναι διαφορετικές. Εμένα για παράδειγμα είναι μακριές πυκνές και ίσιες. Αυτό που ψάχνω από μια μάσκαρα είναι έντονο χρώμα, καλό διαχωρισμό και γύρισμα. Δεν θέλω μάσκαρα που κάνουν τον "ιστό αράχνης" γιατί άμα κολλήσουν οι βλεφαρίδες μου γίνονται χάλια.



Η Rocket Volume από Maybelline έκανε αυτό που ήθελα. Με το πλαστικό της  βουρτσάκι, διαχώρισε τις βλεφαρίδες μου, τις έκανε έντονα μαύρες και τους έδωσε μια όμορφη καμπύλη. Και όλα αυτά με μία στρώση. Δεν έκανα ποτέ δεύτερη! Είναι λογικό να την αγαπήσω. Η τιμή της ήταν στα 8 ευρώ.

Παίρνει 8,5 στα 10!


Ο συνδυασμός που χρησιμοποιούσα πάντα στα χείλη ήταν το μολύβι που σου έδειξα πιο πάνω με το καταπληκτικό velvet matte lipstick της golden rose στην απόχρωση 02. Είναι ένα χρώμα όνειρο (φώτο εξωφύλλου) το οποίο είναι nude με υποτόνους ροζ-μοβ. Δεν κάνει κομματάκια, απλώνεται σα βελούδο και έχει καλή διάρκεια. (αν φας φεύγει) Ο συνδυασμός αυτών των 2 έκανε τα χείλη μου πολύ μεγαλύτερα και πολύ sexy!

Παίρνει 9,5 στα 10!


Αυτά ήταν, λοιπόν, τα καλλυντικά που αγάπησα αυτό το καλοκαίρι. Τώρα ήρθε το αγαπημένο μου φθινόπωρο. Η εποχή που έχω γενέθλια, η εποχή που σε βάζει να ξεκινήσεις από την αρχή, να επαναπροσδιορίσεις τα πράγματα και να βάλεις στόχους! Και να φορέσεις και τα αγαπημένα μπορντό κραγιόν σου φυσικά!!!

Να έχεις μια όμορφη Κυριακή και μια καλή εβδομάδα!!


Σε φιλώ..Μ


Υ.Γ Μπορείς να με ακολουθήσεις σε όλα μου τα social media για να τα λέμε και από εκεί!
Facebook
Twitter
Instagram
Google+
Pinterest
Bloglovin


You Might Also Like

15 σχόλια

  1. Το κραγιον ειναι τελειο <3 να κοιταξεις και της εταιρειας Dust+cream από τα Matte το νουμερο 1! Μοιαζει αρκετα απλά ειναι λιγο πιο σκουρο και ειναι και αυτο τελειο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ ωραια η αναρτηση σου!!! Λατρεύω το honolulu και το κονσιλερ ροδι του κορρε το οποιο μου τελείωσε μολις προχτες αλλα μολις τελειωσω καποια.αλλα που εχω θα το.ξανα παρω σιγουρα!!!☺☺☺

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραία ανάρτηση με πολύ αξιόλογα προϊόντα! Ειδικά τα προϊόντα της essence πολύ ικανοποιητικα για την τιμή τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραία προιόντα! εμένα στην Rocket δεν με βόλεψε το βουρτσάκι της ήταν όσο είναι το μάτι μου και με δυσκόλευε πολύ η εφαρμογή της. Φιλάκιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. στην ρόκετ και εμένα δεν με βόλεψε πολύ το βουρτσάκι. χρησιμοποίησα άλλο βουρτσακι και όλα γινόντουσαν πιο έυκολα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπημενες οι μασκαρες της Maybelline, ψηνομαι να δοκιμασω και τη Rocket αλλα και το concealer του Korres αφου εχω ακουσει τοσα καλα! Φιλιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να τα δοκιμασεις και τα 2 πριν τα αγορασεις γιατί και τα 2 έχουν διχάσει κόσμο και κοσμάκι!! χιχιχιχ φιλιάαα

      Διαγραφή
  7. Πράγματι το κραγιόν από Golden Rose είναι όνειρο όπως προείπες. Το χρησιμοποιώ non stop. Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχεις δίκιο μεγάλη αδυναμία τα καλλυντικά!!! Πως να ζήσουμε εμείς οι γυναίκες χωρίς αυτά? Ειδικά ορισμένα από αυτά που αναφέρεις μπορώ να το εγγυηθώ και εγώ πως είναι ένα και ένα ! Και με διάρκεια και ανεξίτηλα και όλα! Γνωρίζεις αν μπορώ να τα βρω εδώ? https://www.notos.gr/omorfia/kalludika-epilektikis/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου για το post :-)

Follow Us

Follow Me on Pinterest Ακολουθήστε τον πίνακα my blog του MyNonBoringWorld στο Pinterest. Follow
Instagram

My instagram life...follow