5 Tips for face-care

Τρίτη, Απριλίου 19, 2016

Γεια σου nonboring-girl!!


Σήμερα είναι μια πολύ όμορφη μέρα και η περιποίηση προσώπου έχει την τιμητική της στο πρόγραμμά μου, οπότε είπα να σου γράψω 5 tips που κατά τη δική μου άποψη είναι χρήσιμα για την αποτελεσματικότερη φροντίδα του προσώπου σου. Φυσικά όλες οι γυναίκες δεν είναι facecare junkie όπως εγώ αλλά όλες θέλουμε να έχουμε ένα πρόσωπο λαμπερό και νεανικό, συμφωνείς;;;




1. Τί σημασία έχει αν έχεις πάρει την καλύτερη, την ακριβότερη, την πιο πολυδιαφημισμένη κρέμα αν δεν την βάζεις κάθε μέρα; Καθε μέρα! Όπως όταν ξυπνάς και δεν ξεχνάς να βουρτσίσεις τα δόντια σου, έτσι δε θα ξεχνάς κι αυτό. Ξεκίνα από σήμερα και βάλε πρόγραμμα. Μπορεί τώρα να σαι 18, 20, 30 και να μη σε πολύ νοιάζει αλλά μετά που θα σε νοιάζει θα ναι αργά. Εμένα η σοφή μανούλα μου που τώρα είναι 50 και το δέρμα της μοιάζει με 40 μου τα 'χε πει νωρίς αυτά.


2. Έχεις δει ,φαντάζομαι, στην τηλεόραση γυναίκες όπως Κάτια Δανδουλάκη, Ζωζώ Σαπουντζάκη που αναρωτιέσαι αν έχουν κάνει συμφωνία με το διάβολο και είναι έτσι το δέρμα τους σε αυτή την ηλικία. Όλα παίζουν ρόλο. Διατροφή, περιποίηση, ύπνος, μπότοξ.. Και φυσικά τα γονίδια!!! Αν ρίξεις μια ματιά όμως στο λαιμό τους θα δεις ότι εκεί φαίνεται η ηλικία. Γι αυτό μην ξεχνάς ποτέ μα ποτέ να βάζεις κρέμα και στο λαιμό. Όπως και να ναι το πρόσωπο, ο λαιμός θα σε προδώσει πρώτος.


3. Δεν υπάρχει χειρότερο σημείο (για μένα) να εμφανιστούν ρυτίδες από την περιοχή ανάμεσα σε μύτη και άνω χείλος. Μην ξεχνάς να βάζεις μπόλικη από την κρέμα σου σε εκείνο το σημείο. (Pleaseeee)


4. Μην σε πιάνει καταναλωτική μανία και αγοράζεις ότι ακούς. Δεν χρειάζεται να αγοράζεις πολλά αλλά μόνο όσα έχεις σκοπό να φοράς καθημερινά και δεν βαριέσαι τη διαδικασία τους. Επίσης δεν χρειάζεται να αγοράζεις χρυσάφι μια κρέμα με απλά συστατικά μόνο και μόνο επειδή έχει ακριβό brand name. Δε σε έχω για κορόιδο..


5. Μην παθαίνεις αμόκ με τα προϊόντα με ματ τελείωμα. Μην αγοράζεις κάτι που δεν ταιριάζει με τον τύπο δέρματός σου. Αν ανήκεις στην κατηγορία μικτή λιπαρή ξέρω πως θες ματ επιδερμίδα αλλά πρόσεξε αν το προϊόν που υπόσχεται ματ τελείωμα σε ενυδατώνει παράλληλα, γιατί αλλιώς τζάμπα ο κόπος. Επιπλέον, αν ένα προϊόν είναι best seller δε σημαίνει ότι θα το λατρέψεις κι εσύ. Πρέπει να καλύπτει τις δικές ΣΟΥ ανάγκες πρώτα απ' όλα και να ταιριάζει με τον δικό ΣΟΥ τύπο επιδερμίδας. Ενημερώσου πρίν το αγοράσεις!

Αυτές ήταν οι συμβουλές μου! Περιμένω στα σχόλια να μου προτείνεις τις δικές σου!


Σε φιλώ..Μ

You Might Also Like

16 σχόλια

  1. Εξαιρετικό ποστ! Πρέπει να κάνουμε έρευνα αγοράς πριν πάρουμε κάτι. Αν δεν ταιριάζει στις ανάγκες σου μην περιμένεις να σου αρέσει... Αυτό με το άνω χείλος όντως καθόλου ωραίο θέαμα. Αλλά παίζει ρόλο και το κάπνισμα πιστεύω. Καλά και το νερό αλλά δυστυχώς δε μπορώ να πιω νερό. Τι κακό και αυτό βρε παιδί μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι παιζει ρολο και το καπνισμα γτ σουφρωνουν τα χειλακια οταν ρουφας χαχα! πιστευω ειναι οοοτι χειροτερο!!!!!! φιλη πινε νεροοοοο!!!! βαζε μεσα φραουλες ή καποιο αλλο φρουτο για μυρωδια και πινε το! φιλακιααα!

      Διαγραφή
  2. Πολύ χρήσιμη ανάρτηση με βοηθητικές συμβουλές!Ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το "κάθε μέρα" δεν μπόρεσα να το τηρήσω ποτέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ απόλυτα με το νο 1 (ένοχη πολλάκις!) αλλά και το νο. 5! Την καλημέρα μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ χρήσιμο και ενδιαφέρον post!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φανταστική ανάρτηση με πάρα πολύ καλές και σωστές συμβουλές!! Και για το Νο 3 ευτυχώς που το έγραψες, σχεδόν πάντα αμελώ αυτή την περιοχή και θα το πληρώσω ακριβά γιατί είμαι και καπνίστρια (ooops)!! Κι όσο για τα προϊόντα με ματ τελείωμα και τα best sellers πόσο δίκιο έχεις!! πολλά φιλιά!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βαζε και εκειιι οπωσδήποτε!!! Σ ευχαριστώ πολύ!!! Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή

Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου για το post :-)

Follow Us

Follow Me on Pinterest Ακολουθήστε τον πίνακα my blog του MyNonBoringWorld στο Pinterest. Follow
Instagram

My instagram life...follow