Χειμώνας 2016 || Αγαπημένα προϊόντα περιποίησης.

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 25, 2016

Καλησπέρα nonboring -girl,
 
Έχω καιρό να βρω ελεύθερο χρόνο, λόγω διαβάσματος, γι' αυτό δε σου έχω μιλήσει για πράγματα που αγαπώ εδώ και δύο εβδομάδες! Σήμερα όμως θα σε ενημερώσω για τα προϊόντα περιποίησης που αγάπησα όλο το χειμώνα του 2016. Δεν είναι πάρα πολλά, αλλά τα χρησιμοποίησα ευλαβικά χωρίς να τα ξεχνώ καθόλου. Πάμε να τα δούμε μαζί και να στα βαθμολογήσω.
 

 
Θα ξεκινήσω με πρόσωπο..
 
 
Σου είχα ξαναπεί και στο review της bioten skinnergy οτί είναι μια κρέμα ημέρας την οποία αγάπησα το φθινόπωρο. Μέσα στο χειμώνα όμως αγόρασα την ίδια αλλά για ξηρές επιδερμίδες, διότι το δέρμα μου από μικτό καταλήγει σε πολύ ξηρό το χειμώνα. Δεν έχω να πω πολλά. Την κατευχαριστήθηκα και συνεχίζω. Όσες έχουν ξηρό δέρμα το χειμώνα θα με καταλάβουν. Είναι μια τεράστια ανακούφιση η ενυδάτωση που προσφέρει. Την αγόρασα με έκπτωση στα 3,5 ευρώ.
 
Παίρνει 9 στα 10.
 
Πριν ένα μήνα έκανα μια παραγγελία από την εταιρία natura siberica. Ήθελα να δοκιμάσω την  Natura Siberica Loves Estonia Nourishing Night Face Cream . Είναι φυτικό προϊόν όπως όλα της natura siberica, χωρίς parabens και SLS, ενυδατώνει πολύ ωραία, έχει μια πολύ διακριτική μυρωδιά (ότι πρέπει για μένα που δεν μου αρέσουν οι έντονες μυρωδιές στις κρέμες). Είμαι αρκετά ευχαριστημένη για σχέση ποιότητας-τιμής (περίπου 7 ευρώ) και τη χρησιμοποιώ κάθε βράδυ.
 
Παίρνει 9,5 στα 10.
 
Αφού κάνω τον καθαρισμό μου το βράδυ, βάζω πάντα ένα lip balm. To συγκεκριμένο είναι το αγαπημένο μου και σπάνια φοράω άλλο ακόμα κι αν έχω και κάποια άλλα στη συλλογή μου. Μιλάω για το dr.organic Royal Jelly Lip Balm Serum . Είναι στα 10ml, κοστίζει περίπου 3,5 ευρώ, είναι vegan, φτιαγμένο με βιολογικό βασιλικό πολτό, ενυδατώνει τέλεια, δεν αφήνει υπολείμματα, δεν κολλάει, δεν περιγράφω άλλο!!!
 
Παίρνει 10 στα 10!!!!!
 
 
Συνεχίζω με μαλλιά..
 
 
Το σαμπουάν που δοκίμασα πρώτη φορά και το αγάπησα είναι το ELVIVE extraordinary oil της LOREAL. (εντάξει Ελένη μου το διαφήμισες πολύ κι εσύ εδώ που τα λέμε..φτάνει!) Προτίμησα την χρυσό-πορτοκαλί συσκευασία που ενδείκνυται για ξηρά μαλλιά. Είναι πάρα πολύ ωραίο. Μαλακώνει τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει και μου έκανε εντύπωση το πόσο απαλά γίνονται κατά τη διάρκεια του λουσίματος. Είναι από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει αλλά η τιμή του είναι τσιμπημένη για ευρείας κατανάλωσης (περίπου 5 ευρώ). Αν το βρείτε σε προσφορά πρέπει να το δοκιμάσετε οπωσδήποτε!!!!
Παίρνει 8 στα 10 (λόγω της τιμής του δεν πήρε παραπάνω)
 
 
Ένα ακόμα προϊόν από natura siberica που με γοήτευσε είναι το conditioning spray το οποίο υπόσχεται να ξεμπλέξει τα μαλλιά την ώρα που τα χτενίζεις, να προστατεύσει τα μαλλιά σου από τη θερμότητα, να τα θρέφει και να τα κάνει λεία. Ότι υπόσχεται το πραγματοποιεί κατά τη γνώμη μου με μια επιφύλαξη για το θέμα θερμότητας γιατί σπάνια χρησιμοποιώ (1 φορά την εβδομάδα και αν). Έίχα σταματήσει να χρησιμοποιώ μάσκα μαλλιών μόνο και μόνο για να δοκιμάσω αν θα χτενιστούν μετά μονο με τη βοήθεια του συγκεκριμένου conditioning spray. Και το κάνει πάρα πολύ καλα! είναι σπουδαίο προϊόν. Είναι φυσικό, δεν έχει parabens & SLS, έχει απλικατέρ και μια cute συσκευασία, είναι στα 125 ml και μυρίζει για ώώώώρες βατόμουρο. Κοστίζει περίπου 10ευρώ.
 
Παίρνει 10 στα 10!!
 
 
 
 
Το μοναδικό προϊόν σώματος που αγάπησα σε αυτούς τους μήνες είναι ένα σαπουνάκι απολέπισης που κέρδισα σε ένα giveaway (come to my boudoir). Είναι το Oil &cretan dittany massage scrub soap το οποίο περιέχει μέσα λούφα και κάνει μια πολύ έντονη απολέπιση που εμένα προσωπικά μ' αρέσει απίστευτα πολύ! Υπόσχεται πως δρα και κατά της κυτταρίτιδας αλλά αυτό δεν το έχω παρατηρήσει γιατί το χρησιμοποιώ μια φορά την εβδομάδα. Κοστίζει 2,5 ευρώ.
 
Παίρνει 7,5 στα 10. 
 
 
Αυτά ήταν τα πραγματάκια που αγάπησα και χρησιμοποίησα το χειμώνα 2016. Στο επόμενο post θα σου μιλήσω για τα αντίστοιχα καλλυντικά! Εσύ έχει δοκιμάσει κάποιο από αυτά;;
 
Σε φιλώ..Μ
 

You Might Also Like

16 σχόλια

  1. Από τι θυμάμαι και από παλιότερα πρέπει να είχα χρησιμοποιήσει ή αυτό το σαπούνι ή κάποιο στην ίδια φιλοσοφία με αυτό... Συμφωνώ μαζί σου για κυτταρίτιδα, δεν κάνει κάτι... Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πιστευω πως δεν υπαρχει προιον κατά της κυτταρίτιδας! εχει σχεση με τις τροφες και το νερο οποτε καλο θα ηταν να μη δινουμε πεταμενα λεφτα!! φιλακιααα

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφη ανάρτηση με ωραία προϊόντα! Τα προϊόντα της natura siberica φαίνονται πολύ καλά και θα προσπαθήσω να τα προμηθευτώ σε μελλοντικές αγορές μου!Επίσης το lip balm το είχα δει σε φαρμακεία και με την πρώτη ευκαιρία θα το αγοράσω! Σε ευχαριστούμε πολύ για τις ωραίες προτάσεις προϊόντων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο από αυτά, αλλά εμπιστεύομαι τις απόψεις σου! Φιλιά κορίτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραίο ποστ <3 <3
    Περιττο να σου πω οτι ενθουσιαστηκα με το σαπουνι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πρωτη φορα φετος... δοκιμασα natura siberica μια κρεμα προσωπου και εχω μεινει πολυ ικανοποιημενη.. καποια στιγμη θελω να δοκιμασω και μια κρεμα μαλλιων που λενε ολες οτι ειναι παρα πολυ καλη!!! και για σαμουαν περιμενω να τελειωσει ατο που εχω και θα ξανα γυρισω την Loreal , γιατι αυτο που εχω τωρα μου δημιουργησε πιτιριδα... ενω το Loreal .. ηταν μια χαραα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήθελα κι εγώ να δοκίμασω τη διάσημη μάσκα αλλά επειδή χρησιμοποιώ της la petite marselle που είναι αρκετά οικονομική κ είμαι ευχαριστημένη προς το παρόν δεν την αλλαζω!! Φιλακιαα

      Διαγραφή
  6. Ax natura siberica....κάποια στιγμή θα δοκιμάσω που θα πάει! :P Πολύ όμορφο post! Φιλιά!

    Εύα x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς είναι αρκετά προσιτή εταιρία στις τιμές!! Φιλακιαα

      Διαγραφή
  7. ΤΙ ΤΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ OIL SCRUB <3
    ΖΗΛΕΨΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου για το post :-)

Follow Us

Follow Me on Pinterest Ακολουθήστε τον πίνακα my blog του MyNonBoringWorld στο Pinterest. Follow
Instagram

My instagram life...follow