A gift for your boyfriend/husband!!!

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 12, 2015



Γεια σας!!

Με αφορμή τα γενέθλια του Χ σε λίγες εβδομάδες, σκέφτηκα να κάνω ένα post με ιδέες για δώρα στον αγαπημένο μας. Είναι πολύ εύκολο να αγοράσεις ένα δώρο στη μαμά, κολλητή, αδερφή, γυναίκα σου. Υπάρχουν τόσες επιλογές.... Για τον άντρα σύντροφο όμως;
Θα μοιραστώ μαζί σας 5 επιλογές δώρου και στο τέλος θα σας "αποκαλύψω" τί θα επιλέξω εγώ για τον καλό μου. Ας ξεκινήσουμε!!

1. Ξεκινάμε με κάτι συνηθισμένο μεν αλλά χρήσιμο δε. ΡΟΥΧΟ ή ΠΑΠΟΥΤΣΙ..

 Γνωρίζουμε λίγο πολύ ότι οι άντρες βαριούνται πολύ την αγορά και το shopping. Σπάνια πηγαίνουν οι ίδιοι να ψωνίσουν και αυτό θα συμβεί μια φορά το χρόνο. Συνήθως φροντίζουν γι' αυτούς η μαμά τους, η αδερφή τους ή εμείς. Γι' αυτό το λόγο δεν θα πάει σίγουρα χαμένο ένα τέτοιο δώρο. Στάνταρ θα το έχει ανάγκη. Το θέμα είναι να κάνουμε τη διαφορά. Να του πάρουμε κάτι που δεν θα αγόραζε η μαμά του ή ο ίδιος σε περίπτωση που ψωνίσει. Κάτι πιο πρωτότυπο. Κάτι που δεν θα ξόδευε λεφτά εκείνος, όταν ψωνίζει τα απαραίτητα. Για παράδειγμα ένα επίσημο πουκάμισο με λεπτομέρεια, ένα έντονο χρωματικά παντελόνι, ένα παπούτσι που να μην είναι αθλητικό ή allstar.

ΠΑΝΤΕΛΌΝΙ Zara 19,95 EUR

ΠΟΥΚΆΜΙΣΟ massimodutti 55,95 EURO

ΠΑΠΟΥΤΣΙ BOXER 52,50 euro


2. Ένα ΑΞΕΣΟΥΑΡ θα ήταν μια καλή ιδέα για δώρο ειδικά αν εκείνος δεν αγοράζει ποτέ μόνος του.
Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να είναι ένα ωραίο κασκόλ (χρήσιμο για χειμώνα), ένα boho βραχιολάκι για το χέρι, μια δερμάτινη ζώνη για τα παντελόνια του ή ένα ρολόι (για αυτές που διαθέτουν μπόλικα ευρώ).

ΤΡΙΠΛΌ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ pullandbear 7.99 EUR

ΔΕΡΜΆΤΙΝΗ ΖΏΝΗ replay 37.00 EUR

ΚΑΣΚΌΛ-ΦΟΥΛΆΡΙ Ζara 15.95 EUR



3. Οι περισσότεροι έφηβοι έχουν κόλλημα με τα  παιχνίδια videogames, playstation κλπ. Επειδή όμως η εφηβεία στον άνδρα διαρκεί καμιά εικοσαριά χρόνια είναι πολύ πιθανό και το δικό σου 30χρονο αγόρι (καλά για τον 22χρονο δε το συζητώ καν) να παίζει συχνά πυκνά τέτοιου είδους παιχνίδια και να καίει τον εγκέφαλό του. Θα μου πεις και τί να γίνει, να βάλεις τα χεράκια σου να βγάλεις τα ματάκια σου και να του πάρεις ακόμα ένα να έχει; Εκεί μπαίνει στη μέση η θεωρία της ανιδιοτελούς αγάπης και αποφασίζεις αν θες να τον κάνεις ευτυχισμένο ή αν θες να έχεις ήσυχο το κεφαλάκι σου. Δύσκολη απόφαση, το ξέρω. 
Αν είναι "κολλημένος με τη μπάλα", σου προτείνω το γνωστό σε όλες PRO EVOLUTION SOCCER.


Μόλις κυκλοφόρησε το PES 2016.
 Φρέσκο πράμα σου λέω. 
Κοστίζει 63.90 EUR και θα σε αγαπήσει για πάντα!! Μόνο σε περίπτωση που αποφασίσεις να του πάρεις παιχνίδι, να είσαι σίγουρη για την συσκευή που έχει. πχ playstation 3, playstation 4 κλπ ώστε να διαλέξεις το σωστό.

4. Αν ο σύντροφός σου είναι άνθρωπος του έξω, της συναυλίας, του σινεμά, της διασκέδασης, θα μπορούσε το δώρο του να είναι κάτι απ' όλα αυτά. Δύο εισιτήρια για να ακούσει τον αγαπημένο του καλλιτέχνη σε κάποια εμφάνισή του. Ίσως ένα ωραίο οργανωμένο party σπίτι σας με φίλους δικούς του κατά κύριο λόγο, αλλά και δικούς σου. Μια βραδιά σινεμά και βόλτα πληρωμένη από σένα. Τις περισσότερες φορές οι στιγμές μένουν περισσότερο στο μυαλό, παρά το δώρο. 

5. ΈΝΑ ΜΙΚΡΟ ΤΑΞΙΔΆΚΙ  δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Υπάρχουν άπειρες προσφορές για να ταξιδέψεις για ένα ΣΚ ή 3ημερο είτε Ελλάδα είτε εξωτερικό (μπορείς να διαβάσεις εδώ ένα post μου που σου μιλάω για φτηνά ταξίδια στο εξωτερικό). Κλείνεις τα εισιτήρια και τη διαμονή και αυτό είναι το τέλειο δώρο. Συνδυάζει έκπληξη, διασκέδαση, χαλάρωση, ανανέωση και ξέρει και πως ξόδεψες λεφτά για εκείνον. Και εδώ που τα λέμε, επωφελείσαι κι εσύ αφού μαζί θα το κάνετε. Γιατί αυτός σιγά μη σκεφτεί από μόνος του να σε πάει....


Αυτές είναι οι προτάσεις μου, ελπίζω να σας άρεσαν και να βοήθησα έστω και λίγο. Πείτε μου κάτω στα σχόλια και τις δικές σας προτάσεις μπας και μου αλλάξετε γνώμη γιατι εγώ είμαι έτοιμη να επιλέξω την πρόταση Νο 3!!!! Καταλαβαίνετε....μπελά στο κεφάλι μου βάζω!!

Σας φιλώ..Μ






You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Καλά τα έχω κάνει όλα τα παραπάνω κυρίως γιατί είμαστε και αρκετά χρόνια με τον Μ. και πραγματικά έχω ξεμείνει από ιδέες!!! LOL. Πάντως ακόμα μια ιδέα, αν του αρέσουν τα "extreme sports" είναι να κανονίσεις κάτι τέτοιο. Αν και η αλήθεια είναι πως στους άντρες αρέσουν κυρίως χρηστικά αντικείμενα. Εγώ ιδανικά θα επέλεγα ΤΑ ΞΙ ΔΙ!!!! χαχχα φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ και γω ταξίδι ήθελα αλλά τελικά δε θα γίνει λόγω άλλων προταιρεοτήτων!! :-( οπότε ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 3!!! :-* :-*

      Διαγραφή
  2. Πολυ ωραια αναρτηση!!! Ερχομαι απο.το.λινκ.παρτυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου για το post :-)

Follow Us

Follow Me on Pinterest Ακολουθήστε τον πίνακα my blog του MyNonBoringWorld στο Pinterest. Follow
Instagram

My instagram life...follow