Online shopping || Zaful review

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 20, 2017

Hello Nonboring Girl,



Σήμερα επιστρέφω με το review των προϊόντων που μου έστειλε το ηλεκτρονικό κατάστημα  ZAFUL. Στη σειρά "red plus size blouse" βρήκα μια ωραία μακρυά μπλούζα που τη βρήκα πολύ ιδιαίτερη και την επέλεξα. Θεώρησα πως το χρώμα της θα ταίριαζε με χρυσά αξεσουάρ τα οποία βρήκα πολύ οικονομικά.

Να μιλήσω καταρχήν για τη μπλούζα. Αρκετά καλή ποιότητα για την τιμή της και το σχέδιο της αρκετά ενδιαφέρον και στο στυλ μου. Θα ταίριαζε πολύ με μία ωραία ζώνη για να δείξει λεπτή η μέση. Η φωτογραφία τη δείχνει λίγο πιο κεραμιδί. Είναι καφέ. Απ' ότι είδα έγινε sold out.


Τα αξεσουάρ μου άρεσαν πάρα πολύ οπτικά. Η ποιότητά τους όμως δεν είναι καλή. Πρέπει να είσαι προσεκτική να μην τα βρέξεις γιατί μαυρίζουν πολύ εύκολα. Παρ' όλα αυτά είναι πάρα πολύ εντυπωσιακά και πάνφτηνα. Ειδικά το ρολόι. Δέχτηκα πολλές ερωτήσεις και κολακευτικά σχόλια για το συγκεκριμένο όταν το φορούσα. Δε μετάνιωσα καθόλου που τα επέλεξα. Όπως βλέπεις και στη φωτογραφία είναι υπέροχα.


Εδώ μπορείς να δεις τις τιμές των αξεσουάρ:



Το site είναι αρκετά οργανωμένο και έχει και εφαρμογή για το κινητό. Τα πραγματάκια ήρθαν σε περίπου ένα μήνα και η συσκευασία τους ήταν πολύ ωραία. Θέμα με το τελωνείο δεν είχα. 

Ήταν η πρώτη φορά που έκανα παραγγελία από το συγκεκριμένο site και είναι σίγουρα αξιόπιστο και δεν έχεις να φοβάσαι για τη συναλλαγή σου και τα χρήματα σου. Μπορείς να παραγγείλεις με paypal, πιστωτική και χρεωστική κάρτα.

Εσύ γνωρίζεις το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα;;

Καλό βράδυ!




You Might Also Like

3 σχόλια

  1. Ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σου και την ειλικρινή σου άποψη! Τα πράγματα δείχνουν όμορφα να τα χαρείς και καλοφόρετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σου επειδή κοιτάζω να πάρω κι εγώ καποια πραγματα απο αυτό το σαιτ, και κοιτάζω λίγο το θέμα του τελωνείου, βλέπω οτι χρεώσεις απο το τελωνείο γίνονται απο 22 ευρώ και πάνω,εσένα αυτά που πήρες σου κόστισαν περισσότερο ή λιγότερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου για το post :-)

Follow Us

Follow Me on Pinterest Ακολουθήστε τον πίνακα my blog του MyNonBoringWorld στο Pinterest. Follow
Instagram

My instagram life...follow