Review || Korres ρόδι concealer PC1

Τετάρτη, Ιουνίου 01, 2016

Γεια σου nonboring-girl,

Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι να έχουμε!!!!!
Θέλω να σου μιλήσω σήμερα για ένα concealer το οποίο νομίζω πως έχει διχάσει την beauty κοινότητα. Δεν είναι άλλο από το concealer με ρόδι από την εταιρία korres. Είχε μπει και στα ΑΓΑΠΗΜΈΝΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ || SPRING 2016 και πήρε καλή βαθμολογία. Θα σου πω, λοιπόν, το γιατί!



Καταρχήν να ξεκινήσω από την τιμή του. Είναι ένα πολύ οικονομικό προϊόν (κάτω από 10 ευρώ) κατά τη γνώμη μου διότι μπορείς να το προμηθευτείς και από ηλεκτρονικό φαρμακείο όπου υπάρχουν πολύ καλές εκπτώσεις. Εγώ το είχα αγοράσει από εδώ. Ήμουν ανάμεσα σε αυτό και σε αυτό με το άγριο τριαντάφυλλο αλλά η διαφορά στην ποσότητα είναι τεράστια ενώ είναι στην ίδια τιμή περίπου. Το συγκεκριμένο περιέχει 10 ml ενώ το άγριο τριαντάφυλλο μόνο 1,5 ml.

Δεν ήμουν σίγουρη για την απόχρωση που θα μου ταίριαζε αλλά το ρίσκαρα και πήρα την πιο ανοιχτή (PC1). Δεν ήθελα με τίποτα να έχει ροζ υποτόνους και ευτυχώς δεν είχε. Σαν συσκευασία μου αρέσει που δεν είναι σε βαζάκι και δεν ακουμπάς το προϊόν. Επιπλέον, η εταιρία korres μου αρέσει πάρα πολύ, είναι μια ελληνική εταιρία και μάλιστα cruelty free.

Η σύσταση του είναι πηχτή και χρειάζεται πάρα πολύ μικρή ποσότητα για κάθε μάτι. Είναι πολύ καλυπτικό και καλύπτει σπυράκια και μαύρους κύκλους. Εγώ δεν έχω έντονους αλλά όσο έχω τους καλύπτει και με το παραπάνω. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος, κατά τη γνώμη μου, για να το απλώσω χωρίς να μπαίνει στις λεπτές γραμμές είναι με πινέλο. Συγκεκριμένα, αυτό στη φωτογραφία,


Με απαλές κινήσεις σχηματίζοντας αρχικά το κλασσικό ανάποδο τριγωνάκι κάτω από το μάτι, το σβήνω απαλά με το πινέλο και αυτό κάθεται και "κολλάει" κάτω από το μάτι. Στη συνέχεια, χαμογελάω έντονα για να δω αν έχει κάτσει σε κάποια γραμμή και το διορθώνω. Είναι πάρα πολύ σταθερό αλλά το σετάρω με την πούδρα σε ελεύθερη μορφή Poudre Majeur της Lancome για να μείνει εκεί όλη μέρα. Πιστεύω πως η πούδρα παίζει καθοριστικό ρόλο. Όχι μόνο για τη διάρκεια και τη σταθερότητα αλλά και για τη δημιουργία λεπτών γραμμών. Όλα τα πηχτά concealer χρειάζονται μία καλής ποιότητας πούδρα για να σεταριστούν και να δώσουν το αποτέλεσμα που θέλουμε. Επιπλέον, τοποθετώ λίγη ποσότητα σε πηγουνι, μέτωπο και κόκαλο μύτης για να δώσω φως.

Όπως κατάλαβες είμαι fan του προϊόντος. Δεν θα πω ότι είναι από τα πιο εύκολα concealer αλλά κάνει ότι υπόσχεται. Δηλαδή κάλυψη και φως μεγάλης διάρκειας! Διαρκεί 18 μήνες.

Εσύ το έχεις δοκιμάσει; Αν ναι πώς σου φάνηκε;

Θέλω να μου πεις στα σχόλια ποιο concealer χρησιμοποιείς αυτό το διάστημα για να πάρω ιδέες!!!

Σε φιλώ...Μ


You Might Also Like

26 σχόλια

  1. πωπω τοσο θετικα σχολια ε?εγω παλι βρισκομαι στον αντιποδα...το μισω!!! δεν εχω δοκιμασει χειροτερο! το δοκιμασα με primer,χωρις primer,με ενυδατικη,χωρις ενυδατικη...μικρη ποσοτητα,μεγαλη ποσοτητα,με πουδρα,χωρις πουδρα..γενικα το εχω δοκιμασει με καθε δυνατο τροπο πριν καταληξω στο συμπερασμα μου! στο δικο μου δερμα καθεται σαν στοκος και μενει ακομα και στις πιο λεπτες γραμμες....ειδικα μετα απο λιγη ωρα βγαζει και λιπαροτητα! τελικα ειναι προιον love it or hate it!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω ούτε primer δεν έβαλα!χιχιχι! Έτσι είναι αυτά. Ειδικά το κονσιλερ είναι πολύ ιδιαίτερο για το αν θα σ ταιριάξει ή όχι. Όπως κ εγώ μισώ από estee lauder το doublewear ενώ οι περισσότερες το αγαπούν! Χιχι. Φιλάκια Αντζυ μου!!!!

      Διαγραφή
  2. Χρήσιμο post , αναλυτικη κριτική! Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά με έβαλες σε σκέψεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το CONCEALER αξίζειιι... ένα άρθρο μόνο του... είναι το πιο τέλιο που έχω δοκιμάσει ένω έχω αλλάξει πάρα πολλα.. και η πλάκα είναι οτι δεν συμπάθω και τόσο του korre... Αλλά αυτο το χω αγαπήσει...!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω τρια που θέλω να τελειώσω και ψάχνω απεγνωσμένα εναλλακτικές λύσεις. Θα το βάλω στη λίστα μου σίγουρα μιας και μπορώ να το βρω τόσο εύκολα :). Εξαιρετικό το άρθρο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι εμένα μου άρεσε αρκετά τις 2 φορές που το χρησιμοποίησα, οπωσδήποτε χρειάζεται πινέλο και καλό άπλωμα, αλλά δίνει όμορφο φως. Εγώ έχω top αυτό με το άγριο τριαντάφυλλο. Φιλιά κορίτσι μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θυμομουν για το άγριο τριαντάφυλλο ότι σ αρεζε!!! Φιλακιααα

      Διαγραφή
  6. πολυ ωραιο ποστ!!! το εχω και εγω και το λατρευω!!! εγω βέβαια το τοποθετω με σφουγγαρακι τυπου beauty blender φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. έχουμε δοκιμάσει το άγριο τριαντάφυλλο και μας άρεσε πολύ. Το ρόδι αν κρίνουμε από την περιγραφή σου πρέπει να είναι εξίσου καλό. Θα το αναζητήσουμε. Τα concealers από Korres γενικά ή τα αγαπάς ή τα μισείς. xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το έχω δοκιιμάσει αλλά δε μου άρεσε ιδιαίτερα. Βασικά, θέλει πολύ καλό δούλεμα γιατί ειναι κάπως πικτό. Εμένα δε μου άρεσαν καθόλου ρε συ οι αποχρώσεις. 2 ειχα δοκιμάσει και νομίζω καμία δεν μου ταίριαζε απόλυτα. Πάντως θελει ελάχιστη ποσότητα και καλό άνοιγμα στο δέρμα:)
    Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ή απόχρωση μ είναι πολύ καλή. Δίνει απίστευτο φως. Για το καλοκαίρι όμως θα είναι πάρα πολύ ανοιχτή οπότε μάλλον θα το αναμιξω με ένα σκουρόχρωμο π έχω. Φιλάκια και καλό καλοκαίρι!

      Διαγραφή
  9. Ναι πραγματικά έχει διχάσει αυτό το concealer! Αλλά αφού είναι τόσο καλυπτικο θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή σύντομα.... Τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ το stay natural της essence, το οποίο δένει πολύ όμορφα με το δέρμα, δεν βαρενει καθόλου με αποτέλεσμα να μην φαίνονται έντονα οι λεπτές γραμμές και το πήρα περίπου 3,50€!!!!!! Μου τελειώνει σχετικά γρήγορα όμως οπότε προτιμώ να το βάζω όταν θέλω ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ μου.

    cosmetologylover.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλα αυτά που είπες γι' αυτό το κονσίλερ είναι πολύ σωστά.... και πιο πολύ το ότι είναι ένα δύσκολο κονσίλερ. Θεωρώ ότι είναι καλυπτικό αλλά θέλει πολύ δουλειά προετοιμασίας για να μη μου αφυδατώσει υπερβολικά την περιοχή κάτω από τα μάτια και για να μη μπει στις λεπτές γραμμές... Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα το δοκιμάσω σίγουρα στο μέλλον...
    Αυτό το διάστημα χρησιμοποιώ το TimeBalm concealer από TheBalm και στο συστήνω ανεπιφύλακτα!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ χρήσιμες πληροφορίες και αναλυτική κριτική! Καλό ΣΚ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα είναι το επόμενο concealer που θα δοκιμάσω!!! Πολύ ωραίο και αναλυτικό post!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστω πολυυυ! ελπίζω να σου αρέσει και σενα!!! φιλιά

      Διαγραφή

Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου για το post :-)

Follow Us

Follow Me on Pinterest Ακολουθήστε τον πίνακα my blog του MyNonBoringWorld στο Pinterest. Follow
Instagram

My instagram life...follow