It's a haul!! #3

Κυριακή, Απριλίου 10, 2016

Γεια σου nonboring-girl,

Έχω καιρό να κάνω haul-post, νομίζω. Πήρα κάποια πραγματάκια αυτές τις μέρες και είπα να σου τα δείξω. Εσύ που με ακολουθείς σε facebook & instagram θα το έχεις ήδη υποψιαστεί. Αν πάλι δεν με ακολουθείς μπορείς να το κάνεις για να ενημερώνεσαι για όλα. 
Πάμε, λοιπόν, στο θέμα μας. Θα σου μιλήσω για όλα, πού θα τα βρεις, πόσο κοστίζουν και ποιά είναι η πρώτη μου εντύπωση...


Ανακάλυψα ένα ηλεκτρονικό φαρμακείο μέσω του skroutz ψάχνοντας την καλύτερη τιμή για το concealer του κορρέ με ρόδι. Εγώ έψαχνα για την ακρίβεια το concealer Άγριο Τριαντάφυλλο του κορρέ, αλλά μόλις συνειδητοποίησα ότι μιλάμε για 1,5 ml προϊόν δεν υπήρχε περίπτωση να το αγοράσω. Αφού, λοιπόν, κατέληξα στο να αγοράσω αυτό με το ρόδι για το οποίο οι κριτικές διίστανται, επέλεξα το ηλεκτρονικό φαρμακείο wefit το οποίο είχε από τις πιο φτηνές τιμές και μόνο 2,5 ευρώ μεταφορικά. Δημιουργήθηκε και ένα πρόβλημα με τη τράπεζα και την κάρτα μου εκείνη τη δεδομένη στιγμή που έκανα την παραγγελία μου και οι άνθρωποι ήταν εξυπηρετικότατοι, με άφησαν κατευχαριστημένη. Επιπλέον στο θέμα δειγματάκια ήταν αρκετά γενναιόδωροι. 



Αυτά που παρήγγειλα ήταν τα εξής:
  1. Korres, concealer με ρόδι 10 ml PC1 9,47 euros (cruelty free). To έχω δοκιμάσει δύο φορές μέχρι στιγμής και είμαι πολύ ικανοποιημένη. Αν ενδιαφέρεσαι θα ακολουθήσει review εν καιρώ.
  2. Apivita, cleansing foam Ελιά-Λεβάντα 75ml 3,12 euros (no cruelty free). Το συγκεκριμένο το είχα αγοράσει σε κανονική συσκευασία και μου άρεσε πάρα πολύ. (Μπορείς να δεις review εδώ ). Επειδή δεν ήθελα να το ξαναπάρω σε full size τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο αλλά δεν ήθελα να μην το έχω και καθόλου διάλεξα το travel size του.
  3. Apivita, Μάσκα αναζωογόνησης με πορτοκάλι 2x8 ml 2,08 euros (no cruelty free).  Το επέλεξα για τη μυρωδιά και την αναζωογόνηση που λέει οτι κάνει. Χρησιμοποίησα τη μία από τις δύο. Δεν ενθουσιάστηκα.
  4. Apivita, lip care με μέλι 4,4 gr 3,12euros (no cruelty free). Έχω καλή πρώτη εντύπωση για το συγκεκριμένο.

  • Από hondos centre βρήκα την προσφορά 1+1 δώρο στα Garnier ντεμακιγιάζ ματιών express 2 σε 1 (no cruelty free) και είπα να τα δοκιμάσω μιας και μου τελείωσε το νεράκι από bioderma. Μου αρέσει που δεν ξηραίνει τα μάτια. Μου κόστισε 4 ευρώ.
  • Από το Μασούτη αγόρασα για τα μαλλιά το sun silk για τέλεια λείανση (no cruelty free) που υπόσχεται να βελτιώνει τα φριζαρισμένα μαλλιά. Δεν το δοκίμασα ακόμα. Κόστισε περίπου 3 ευρώ.
  • Από μαγαζί της γειτονιάς μου αγόρασα ένα ακόμα Golden Rose lipstick στην απόχρωση No77 (cruelty free). Βαρέθηκα τα ματ κραγιόν το τελευταίο διάστημα. Ήθελα κάτι ροζουλί που να κάνει τα χείλη μου δροσερά και ζουμερά. Είναι ένα τέλειο ροζοκουφετί. Κόστισε 3,5 ευρώ.
  • Τέλος αγόρασα από το σούπερ μάρκετ bazaar κεριά για το σαλόνι μου. Με έχει πιάσει μια ψύχωση με τα κεριά τον τελευταίο καιρό. Θέλω να τα ανάβω κάθε βράδυ και να μοσχοβολάει το σπίτι. Κάθε βδομάδα παίρνω και ένα καινούργιο. Έχει διάφορες μυρωδιές και συνήθως διαλέγω βανίλια, λευκά λουλούδια, πασχαλιά, γιασεμί. Αυτή τη φορά πήρα 3 μη αρωματικά σε γυάλινα βαζάκια για να τοποθετώ μέσα ρεσώ και ένα με άρωμα πορτοκάλι. Μοσχοβόλησε όχι μόνο το σπίτι αλλά και η γειτονιά, μη σου πω. Εκπληκτικό. Η πάνω σειρά κόστισε 3,5 ευρώ και το κερί πορτοκάλι 3 ευρώ.

Αυτά ήταν τα πραγματάκια που αγόρασα. Εσύ αγόρασες κάτι τον τελευταίο καιρό; και αν ναι πώς σου φάνηκε;

Σε φιλώ..Μ

You Might Also Like

12 σχόλια

  1. τον αφρό καθαρισμού της apivita, και το διφασικό νεράκι της garnier τα αγαπώ!!! Από sunsilk είναι το μόνο leave in conditioner που δεν έχω χρησιμοποιήσει. Εγώ αγοράζω την πράσινη συσκευασία και μου κρατάει ένα 6μηνο σίγουρα...Φιλιά κορίτσι μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφες αγορές, να τις ευχαριστηθείς! Περιμένουμε κριτική για το Concealer του Korre. Να είσαι καλά και να περνάς όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίες αγορές, με γεια σου :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θέλω να αγοράσω το concealer του Korres οπότε περιμένω οπωσδήποτε review... άλλωστε δε το βιάζομαι. Πολύ αγαπημένες οι αγορές σου από το φαρμακείο θα έλεγα. Οι τελευταίες μου αγορές και μένα από φαρμακείο είναι και έχω κάνει και σχετικό post (http://www.stroumfitasmurf.blogspot.gr/2016/04/pharmacy-haul.html) Πολλά φιλιά κορίτσι μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου για το post :-)

Follow Us

Follow Me on Pinterest Ακολουθήστε τον πίνακα my blog του MyNonBoringWorld στο Pinterest. Follow
Instagram

My instagram life...follow