UNBOXING || OfarmakopoiosMOU.gr

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 06, 2017

Γεια σου nonboring-girl!!!

Καλό Δεκέμβρη να έχουμε και πολύ πολύ όμορφες γιορτές για όλον τον κόσμο!Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! 19 και σήμερα yeahh! Το σημερινό post είναι ένα unboxing post με δύο πραγματάκια που μου έστειλε το online φαρμακείο ofarmakopoiosmou.gr !Το κουτάκι μου ήρθε πολύ καλά προστατευμένο, πάμε να δούμε τι είχε μέσα!




Το ηλεκτρονικό αυτό φαρμακείο βρίσκεται στην Αθήνα και είχε την ευγενή καλοσύνη να μου στείλει δύο προϊόντα. Το πρώτο είναι το Liftactiv Anti-Oxidant & Anti-Fatigue Fresh Shot Serum με 15% Καθαρή Βιταμίνη C από την εταιρία Vichy. Είναι ένα serum για 10 ημέρες που υπόσχεται πως θα κάνει την επιδερμίδα σου να δείχνει ξεκούραστη, τονωμένη και σφριγηλή. Επιπλέον, υπόσχεται μείωση των λεπτών γραμμών και λάμψη. Η συσκευασία είναι στα 10 ml και είναι αρκετή για 10 ημέρες.  

Θα ξεκινήσω σήμερα να το δοκιμάζω και θα σου πω σε 10ημέρες πώς μου φάνηκε. Τι καλύτερο από ένα τέτοιο δωράκι για τον εαυτό σου, τη μαμά σου, τις φίλες σου ώστε να λάμψετε στις φετινές γιορτές; Στο site θα το βρεις με έκπτωση!

Το δεύτερο προϊόν που παρέλαβα είναι από την εταιρία EVA το Intermed Eva Intima Wash Original, 250 ml . Είναι ένα καθαριστικό για την ευαίσθητη περιοχή. Αρκετά οικονομικό.

Το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό φαρμακείο έχει ένα πολύ εύκολης πρόσβασης site  και μπορείς να κάνεις χωρίς κόπο την παραγγελία σου αλλά και να παρακολουθείς την αποστολή της. 

  • Έχει όλους τους τρόπους πληρωμής και η αντικαταβολή κοστίζει 1.5 ευρώ (για παραγγελίες κάτω των 50 ευρώ, αλλιώς είναι δωρεάν).
  • Υπάρχει η υπηρεσία Loyalty Club με πόντους σε κάθε παραγγελία και εξαργύρωσή τους.
  • Γίνεται άμεση παράδοση σε 1-2 εργάσιμες μέρες.
  • Παράδοση και Σάββατο χωρίς επιπλέον κόστος 

Για όσες μένετε Αθήνα υπάρχουν 2 έξτρα υπηρεσίες:

  • Express Παράδοση σε 3 ώρες έως 2 κιλά 
  • Clever Point Παράδοση, δωρεάν έως 20 κιλά (βολεύει σε Pampers)

Τα social media του φαρμακείου: Facebook, Instagram, Twitter.


καλό απόγευμα ότι και αν κάνεις!
Σε φιλώ..Μ



You Might Also Like

5 σχόλια

Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου για το post :-)

Follow Us

Follow Me on Pinterest Ακολουθήστε τον πίνακα my blog του MyNonBoringWorld στο Pinterest. Follow
Instagram

My instagram life...follow