Review: CLINIQUE superbalanced makeup teint equilibre parfait.

Κυριακή, Νοεμβρίου 26, 2017

Καλησπέρα nonboring girl,

Έχω επιστρέψει με ένα θέμα που με καίει αυτόν τον καιρό και δεν είναι άλλο από το foundation, make up, όπως θες πες το. Πέρσι τα Χριστούγεννα έκανα ένα δώρο στον εαυτό μου. Συγκεκριμένα το Superbalanced makeup teint equilibre parfait από την Clinique. Το είχε -40% στα sephora όπως τώρα, καλή ώρα, και είπα να το δοκιμάσω. Δε θέλω να με πω "θύμα" αλλά η πωλήτρια είχε πειθώ και με "κατάφερε". Το χρησιμοποιώ εδώ και ένα χρόνο περίπου. Θα σου πω, λοιπόν, αν έκανα καλά που το πήρα.





Ας ξαναπούμε λίγο περιληπτικά ότι εγώ ήμουν λιπαρή επιδερμίδα και λόγω κάποιον ορμονικών διαταραχών, εδώ και 3-4 χρόνια πήγα στην κανονική και έπειτα στην ξηρή επιδερμίδα. Πέρσι , λοιπόν, τα Χριστούγεννα πήγα στα sephora στην Τσιμισκή και απευθύνθηκα στην κυρία της Clinique να με βοηθήσει να βρω μια κρέμα ημέρας για ξηρές επιδερμίδες και το ίδιο για foundation. Τα αγόρασα και να μαστε εδώ να μιλήσουμε για την επιτυχία του συγκεκριμένου make up.

Καταρχήν, να πω ότι η συσκευασία του μου άρεσε πολύ επειδή είναι γυάλινη αλλά ένα απλικατέρ, μία σπάτουλα, κάτι τέλοσπαντων χρειάζεται να προστεθεί. Η απόχρωση που μου σύστησε ήταν η 03 Ivory. Ταίριαζε αρκετά σε μένα, θα έλεγα, αν και φαινομενικά ήταν λίγο πιο σκούρα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι εάν το τοποθετήσεις με τα χέρια έχει μεγαλύτερη κάλυψη αλλά το δέρμα δείχνει ακόμα πιο ξηρό. Εάν το τοποθετήσεις με beauty blender δείχνει πιο φρέσκο και ενυδατωμένο αλλά χάνει σε κάλυψη.



Μετά από ένα χρόνο χρήσης του αυτά πιστευω πως είναι τα πλεονεκτήματα και τα μεινοκτήματά του σύμφωνα με τη δική μου γνώμη και το δικό μου δέρμα*:

Πλεονεκτήματα:
  • Πολυτελή συσκευασία- γυάλινη
  • Ωραία απόχρωση-φυσική
  • Δεν δείχνει το πρόσωπο παστωμένο
  • Δεν δημιουργεί λιπαρότητα
  • Δείχνει το πρόσωπο φυσικά αλαβάστρινο εάν δεν έχετε πρόβλημα με ακμή
  • Δεν μπαίνει στις λεπτές γραμμές

Μειονεκτήματα:

  • Δεν ενδείκνυται για ξηρές επιδερμίδες, αλλά για κανονικές
  • Έχει ελαφριά κάλυψη που χτίζεται λίγο
  • Μεταφέρεται στο κινητό, στα ρούχα, στη χαρτοπετσέτα κλπ
  • Δεν έχει πολύ μεγάλη διάρκεια
  • Αφήνει μετά από λίγο πουδρέ τελείωμα και όχι ενυδατωμένο
  • Δεν επιτρέπει να φορέσεις πούδρα για να το "κλειδώσεις" γιατί μετά δείχνει πολύ ξηρή η επιδερμίδα.
  • Λείπει ένα απλικατέρ από τη συσκευασία

Ήταν μία μέτρια επιλογή, λοιπόν, για τη δική μου επιδερμίδα. Θεωρώ πως είναι ένα μέτριο προς καλό προϊόν για κανονικές επιδερμίδες και μόνο για αγορά με την έκπτωση (20 ευρώ). 

Επειδή θέλω να βάλω στη wishlist μου ένα καινούργιο foundation (αφού τελειώσω αυτό), θέλω απεγνωσμένα να ακούσω τη δική ΣΟΥ πρόταση ξηρή μου nonboring girl στα σχόλια. Άμα δεν είσαι ξηρή επιδερμίδα αλλά έχεις κάποιο κατά νου, πάλι θέλω να μου το πεις στα σχόλια.



Σε φιλώ..Μ




* Για διαφορετικό τύπο επιδερμίδας, το δικό μου πλεονέκτημα μπορεί να είναι μειονέκτημα και το αντίστροφο.

You Might Also Like

6 σχόλια

  1. Γεια σου nonbοring girl.Εγω τον τελευταίο καιρό έχω δοκιμάσει δύο foundation.Το infilble της Loreal και ημουν υπερ ευχαριστημενη,αναγκαστικά το άλλαξα γιατί μαύρισα πολύ και δεν είχε Ποιο σκούρα απόχρωση για μένα.Ετσι δοκίμασα το Fit me της Maybelline εξίσου καταπληκτικό.Και τα δύο δεν παστωνουν το δέρμα μου και με λίγο προϊόν έχω την κάλυψη που θέλω.Ελπιζω να σε βοήθησα καλή συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπερααα! Της loreal βγαινει και για ξηρες κ για λιπαρές; νομιζω πως ναι.το fit me το εχω δοκιμασει μονο σε concealer κ το λατρεψα. Ισως ψαξω το foundation. Σε ευχαριστω πολυυυ πολυυυ. Φιλια

      Διαγραφή
    2. Ναι βγαίνει για όλους τους τύπους δέρματος χαιρομαι που σε βοηθησα καλή σου μερα😊

      Διαγραφή
  2. Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο σου και σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας.Σκεφτόμουν να το δοκιμάσω κι εγώ αυτο το foundation. Ίσως στο δικό μου προσωπο κάτσει αλλιώς.. Εγώ προς το παρόν χρησιμοποιώ της Εssence Instant matte.. δωσε του μια ευκαιρία ;)
    Φιλιά :*

    τσεκαρε με αν θες.. ειμαι καινουργια https://anardilya.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μόνο που γράφει matte σιιιιιγουρα δεν ειναι για το δικό μου πρόσωπο!! σε ευχαριστώ πάντως!! φιλάκια! Υ.Γ θα τσεκάρω το blog σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα Μαρία,ήθελα να το δοκιμάσω το foundation αυτό και είναι πολύ χρήσιμη η κριτική σου!Εγώ είμαι λιπαρή και ευαίσθητη επιδερμίδα και είμαι ευχαριστημένη από το fit me της maybelline.Επίσης το infallible της L' Oreal το matte που έχει και καλή κάλυψη ή το true match!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου για το post :-)

Follow Us

Follow Me on Pinterest Ακολουθήστε τον πίνακα my blog του MyNonBoringWorld στο Pinterest. Follow
Instagram

My instagram life...follow