Unboxing προϊόντα για τα μαλλιά.

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 23, 2017

Γεια σου nonboring-girl,

Επέστρεψα με ένα unboxing post με κάποια πραγματάκια που αγόρασα για την περιποίηση των μαλλιών μου. Ανέκαθεν μου άρεσε να φροντίζω τα μαλλιά μου αλλά τον τελευταίο μήνα είχα ξεμείνει από προϊόντα, οπότε σκέφτηκα να κάνω μια ηλεκτρονική αγορά.
Επέλεξα τυχαία το κατάστημα Pappas hair &nail professional γιατί είχε καλές τιμές στα προϊόντα που ήθελα. Είπα να αγοράσω πραγματάκια που δεν έχω ξαναδοκιμάσει. Πάμε να τα δούμε.




Πρώτο προϊόν είναι το σαμπουάν Farcom Vital Shampoo Πικραμύγδαλο 5,5 ph. Το συγκεκριμένο σαμπουάν το έχω ξαναδεί γιατί το χρησιμοποιούσε παλιά ο "Χ" και μυρίζει πολύ έντονα πικραμύγδαλο. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Είναι ένα απλό σαμπουάν για συχνή χρήση το οποίο, όμως, μυρίζει υπέροχα. Πάρα πολύ οικονομικό. (1,87 ευρώ)




Έψαχνα κάτι για τα μαλλιά που να τα φροντίσει μετά το λούσιμο. Είπα να δοκιμάσω το Kallos Hair Pro tox Best in 1 Liquid Hair Conditioner 200ml με κερατίνη, κολλαγόνο, υαλουρονικό και ο λόγος είναι τα συστατικά του. Περιέχει κερατίνη, κολλαγόνο, υαλουρονικό, έλαιο καρύδας, ελαιόλαδο, αβοκάντο, Macadamia, Β3, Β5, Β6, C, βιταμίνη Ε και πανθενόλη. Επίσης πολύ οικονομικό. Έχω μεγάλες προσδοκίες από το συγκεκριμένο προϊόν. (6,50 ευρώ)


Στη συνέχεια επέλεξα ένα θερομοπροστατευτικό μαλλιών διότι τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ κάπου κάπου σίδερο μαλλιών και πιστολάκι. Διάλεξα το Kallos Flat Iron Spray 200ml. Η τιμή του ήταν στα 5 ευρώ. Τέλος, αγόρασα τη Kallos Blueberry Hair Mask 275ml για ταλαιπωρημένα και βαμμένα μαλλιά στην τιμή 3,50 ευρώ. 



Αυτά ήταν τα πραγματάκια που αγόρασα. Ένα μεγάλο θετικό του καταστήματος είναι ότι την επόμενη μέρα από την παραγγελία μου, τα πραγματάκια είχαν έρθει ήδη σπίτι μου. 

Εσύ έχεις να μου προτείνεις κάποιο καλό προϊόν περιποίησης για τα μαλλιά;



Σε φιλώ πολύ...Μ

You Might Also Like

10 σχόλια

  1. Να τις χαρείς τις αγορές σου και περιμένουμε κριτική για τα προϊόντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία πραγματάκια :) Με γεια σου, να τα χαρείς όλα!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα τα πραγματάκια φαίνονται υπέροχα! Θέλω να δοκιμάσω και γω το conditioner:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να τα χαρείς όλα. Εγώ πραγματικά έχω μειώσει τα προϊόντα μαλλιών σε σαμπουάν και στο τσακίρ κέφι μαλακτικό οπότε δυστυχώς δεν έχω να προτείνω κάτι :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ οικονομικά τα προϊόντα! Εξεπλάγην:D Εγώ αγοράζω ένα σαμπουάν του korre από το φαρμακείο με πρωτεΐνες ρυζιού και τίλιο.Κάνει εξαιρετική δουλειά σε σχέση με αυτά του supermarket. Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι οντως οικονομικά!! Το σαμπουαν που λες το χω δοκιμασει κ μ αρεσε!!

      Διαγραφή

Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου για το post :-)

Follow Us

Follow Me on Pinterest Ακολουθήστε τον πίνακα my blog του MyNonBoringWorld στο Pinterest. Follow
Instagram

My instagram life...follow