Night routine (mini review).

Παρασκευή, Ιουλίου 29, 2016

Γεια σου nonboring-girl,

Σκεφτόμουν ότι έχω αλλάξει κάπως τη ρουτίνα μου όσων αφορά στα προϊόντα περιποίησης και σκέφτηκα να σου μιλήσω για τη βραδινή μου ρουτίνα. Οφείλω να πω πως είμαι skincare junkie και όποτε θέλω να αγοράσω κάτι αυτό θα είναι 90% κάποιο προϊόν περιποίησης. Το θετικό είναι ότι επειδή μ' αρέσει να τα χρησιμοποιώ τα τελειώνω, οπότε δεν πετάω τα λεφτά μου. Πάμε να δούμε τί χρησιμοποιώ κάθε βράδυ.

Θα ξεκινήσω με το σώμα.. 



Το πιθανότερο είναι να κάνω ντους και το βράδυ γιατί η ζέστη δεν περιγράφεται και δυσκολεύομαι πολύ να κοιμηθώ αν ζεσταίνομαι. Το αφρόλουτρο που χρησιμοποιώ αυτόν τον καιρό και είναι ίσως το αγαπημένο μου όλων των εποχών, είναι από messinian spa το shower gel με λεμόνι και σύκο. Με το που το μύρισα το αγάπησα. Η μυρωδιά του μου θύμισε κάτι από τα εφηβικά μου χρόνια. Με το που το βάζω στο σώμα μου, με ταξιδεύει. Μυρίζει τόσο όμορφα. Και γλυκά αλλά και όξινα. Ενυδατώνει τέλεια και μ' αρέσει που είναι σε μορφή gel. Το είχα βρει περίπου 1,80 ευρώ σε κατάστημα micros.

Αφού βγω από το ντους θέλω να ενυδατώνω το σώμα μου. Για μένα όμως όλα είναι μυρωδιά. Δηλαδή αν κάτι έχει ωραία οσμή με κερδίζει αμέσως και θέλω να το χρησιμοποιώ. Αν μου είναι αδιάφορη η μυρωδιά του, συνήθως μου είναι αδιάφορο και αυτό. Το παθαίνεις κι εσύ με προϊόντα περιποίησης;



Η Nuxe είναι μια εταιρία που έχω αγαπήσει για τη μυρωδιά της και τώρα άρχισα να χρησιμοποιώ το Nuxe Prodigieux Lait Perfume, το οποίο είναι ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος με την υπέροχη μυρωδιά του λαδιού Nuxe. Κάνει φοβερή ενυδάτωση και το σώμα μοσχομυρίζει μέχρι το επόμενο πρωί. Απορροφάται πολύ γρήγορα και δεν είναι λιπαρό. Η τιμή του είναι πολύ καλή σε ηλεκτρονικό φαρμακείο.

Πάμε τώρα στο πρόσωπο....

Θα το πω και θα το ξαναπώ και ας γίνομαι κουραστική. Αν δε φροντίζεις το πρόσωπό σου, κανένα καλλυντικό δε θα σε βοηθήσει. Διάλεξε μια ρουτίνα που σε βολεύει και ακολούθησε την καθημερινά.




Για τον καθαρισμό του προσώπου μου, είτε για ντεμακιγιάζ είτε για απλό καθαρισμό, μπήκε στη ζωή μου έτσι απλά το daily cleanser από Youth Lab. Διάλεξα αυτό για ξηρές-κανονικές επιδερμίδες όπως η δική μου. Έχω απλά ενθουσιαστεί. Απορώ γιατί δεν το αγόραζα τόσο καιρό. Καταρχήν η συσκευασία του είναι πανέμορφη. Μυρίζει απίστευτα ωραία και διακριτικά. Δεν τσούζει τα μάτια. Καθαρίζει σε βάθος τα πάντα, ακόμα και αδιάβροχη μάσκαρα με λίγη παραπάνω προσπάθεια. Θέλει υπερβολικά μικρή ποσότητα γιατί κατευθείαν θα κάνει πολύ αφρό και αφήνει την επιδερμίδα πεντακάθαρη και πολύ απαλή. Σε ηλεκτρονικό φαρμακείο το βρίσκεις ακόμα πιο οικονομικά. Το έχω ερωτευθεί. Πρέπει να δοκιμάσω και άλλα προϊόντα της εταιρίας.

Σειρά έχει το 5 ΑCTION EYE SERUM της Apivita που μου είχε στείλει το ηλεκτρονικό φαρμακείο dpharmacy. Είναι ένας ορός για τα μάτια που υπόσχεται πάρα πάρα πολλά πράγματα. Δεν έχω καταλάβει αν κάνει έστω και τα μισά που υπόσχεται αλλά μπορώ να πω πως ενυδατώνει την περιοχή κάτω από τα μάτια ικανοποιητικά. Είναι πάρα πολύ ρευστό προϊόν και η συσκευασία του είναι γυάλινη με απλικατέρ. Η ποσότητα που ρίχνει με ένα πάτημα είναι παραπάνω από όση χρειάζεσαι και αυτό κάνει το προϊόν να τελειώνει πιο γρήγορα. Η τιμή του δεν νομίζω ότι αντικατοπτρίζει την πραγματική του αξία αλλά θα δούμε πώς θα πάει στη συνέχεια. Προς το παρόν το χρησιμοποιώ καθημερινά εδώ και ένα μήνα περίπου.




Για το πρόσωπό μου επέλεξα ένα serum αυτή τη φορά. Δεν έχω ξαναδοκιμάσει κάτι τέτοιο και είπα να κάνω την αρχή. Επέλεξα το Bioderma Hydrabio Serum, ένα serum ενυδάτωσης, το οποίο φοράω πρωί και βράδυ. Είναι 40 ml, αρκετά οικονομικό και κάνει πολύ καλή δουλειά στην ενυδάτωση του προσώπου μου. Είναι σε μορφή gel θα έλεγα, και με το που το απλώσεις στο δέρμα σου νιώθεις μια ελαφριά δροσιά και αμέσως απορροφάται. Μου αρέσει πάρα πολύ.





Στα χείλη μου θα φορέσω ένα αγαπημένο lip balm της Apivita με μέλι. Ενυδατώνει τέλεια και χειμώνα και καλοκαίρι και σου το συστήνω.

Τέλος θα βάλω στα χέρια μου την κρέμα χεριών και νυχιώναπό Caudalie που σου έχω μιλήσει εδώ γι' αυτήν.

Αυτά περιλαμβάνει η δική μου βραδινή ρουτίνα περιποίησης. Η δική σου;;;;;


Σε φιλώ πολύ..Μ

Υ.Γ Μπορείς να με ακολουθήσεις σε όλα μου τα social media για να τα λέμε και από εκεί!
Facebook
Twitter
Instagram
Google+
Pinterest
Bloglovin

You Might Also Like

6 σχόλια

  1. Πολύ χρήσιμο post με ενδιαφέροντα προϊόντα! Συμφωνώ απόλυτα ότι το πρόσωπο χρειάζεται περιποίηση για να βρίσκεται σε καλή κατάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει ακόμη τίποτα απο messinian spa και παντού βλέπω πως είναι υπέροχα...πφφ τα βλέπεις όλα τέλεια και δεν ξέρεις τι να πρωτοδοκιμάσεις..
    http://lenartlover.blogspot.gr/
    x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ ωραιες οι επιλογές σου και απο αγαπημένες εταιρείες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου για το post :-)

Follow Us

Follow Me on Pinterest Ακολουθήστε τον πίνακα my blog του MyNonBoringWorld στο Pinterest. Follow
Instagram

My instagram life...follow