Review: Caudalie travel size products || dpharmacy

Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2016

Γεια σου nonboring-girl,


Ελπίζω να είσαι κάπου δροσερά τώρα που με διαβάζεις. Σήμερα θέλω να σου μιλήσω για κάποια προϊόντα της εταιρίας Caudalie που μου έστειλε το ηλεκτρονικό φαρμακείο dpharmacy. Είναι 9 προϊόντα σε travel size εκ των οποίων κάποια τα λάτρεψα και κάποια όχι! Πάμε να τα δούμε αναλυτικά!!!!
Τα travel size μ' αρέσουν πολύ για 3 λόγους. Πρώτον γιατί είναι οικονομικά και δεν πρόκειται να κλάψεις τα λεφτά σου σε περίπτωση που δεν σου αρέσουν (άρα μπορείς να δοκιμάσεις και πολυτελή προϊόντα). Δεύτερον γιατί βαριέμαι γρήγορα ένα προϊόν και αν δε με ενθουσιάσει θέλω άμεσα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο. Τρίτον γιατί το λέει και η λέξη travel. Άμα πεταχτείς κάπου έστω και για ένα βράδυ και θέλεις να βάλεις 2-3 πράγματα στο νεσεσέρ σου να μπορούν να χωρέσουν.

To ηλεκτρονικό φαρμακείο dpharmacy διαθέτει μία πλούσια γκάμα από προϊόντα της εταιρίας caudalie σε πολύ καλές τιμές σε σχέση με την αρχική τους. Μου έστειλαν τα παρακάτω πραγματάκια και θα σου πω ειλικρινά ποια αξίζουν κατά τη δική μου άποψη και ποια όχι.


Θα ξεκινήσω με την κρέμα χεριών και νυχιών στα 30ml. Έχει αντιγηραντικές ιδιότητες, ενυδατώνει τέλεια τα χέρια και δεν είναι καθόλου λιπαρή. Το καλύτερο όμως απ' όλα είναι ότι μυρίζει απίστευτα! Είναι σαν να έχεις τρίψει τα χέρια σου με φλούδες πορτοκαλιού και μανταρινιού. Φοβερή μυρωδιά!
Θεωρώ ότι τα 30ml είναι πολύ ικανοποιητική ποσότητα και είναι για πάρα πολλές χρήσεις.Δεν θα επέλεγα τη full size. Αυτή φτάνει και περισσεύει. Την προτείνω σίγουρα.

Επόμενο προϊόν η body lotion στα 50 ml. Είναι μια λεπτή κρέμα που αφήνει το δέρμα πολύ απαλό. Το άρωμα της είναι πολύ διακριτικό και αυτό είναι το μόνο μειονέκτημα για μένα. Θέλω η lotion που χρησιμοποιώ να με κερδίσει με τη μυρωδιά της. Η συγκεκριμένη είναι αρκετά δροσερή και ενδείκνυται για μετά τον ήλιο ή το ξύρισμα.

Το ROSE DE VIGNE SHOWER GEL 50ml είναι ένα από τα αγαπημένα μου! Παρ' όλο που δεν έχει SLS (όπως και όλα τα προϊόντα) κάνει πολύ ωραίο αφρό και η μυρωδιά του είναι γλυκιά και τριανταφυλλένια. Μυρίζει γαλλική φινέτσα. Αυτή η φράση νομίζω την περιγράφει. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Παρακάτω είναι δύο προϊόντα που δεν μου άρεσαν πολύ και θα σου πω τους λόγους.

Το πρώτο είναι το νεράκι micellair στα 50ml. Καθαρίζει πάρα πολύ καλά το μακιγιάζ, μυρίζει όμορφα και η ποσότητα του είναι ιδανική για διακοπές. Το πρόβλημα μου είναι ότι τσούζει πολύ τα μάτια μου. Επέλεξα να το φοράω ως τονωτική lotion γιατί δε μπορούσα να το χρησιμοποιήσω στα μάτια μου. Είναι, βέβαια, και το bioderma που έχει ανεβάσει πολύ τον πήχη.

Το δεύτερο προϊόν είναι το λαδάκι ντεμακιγιάζ στα 30 ml. Το συγκεκριμένο δεν μου άρεσε γιατί δεν μου αρέσουν τα λάδια καθαρισμού. Δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε με το ντεμακιγιάζ ούτε με τσούξιμο στα μάτια. Απλά δεν μου αρέσουν αυτά τα προϊόντα ντεμακιγιάζ γιατί μετά χρειάζεται να ξαναπλυθώ για να φύγει το λάδι.



Το GENTLE CONDITIONING SHAMPOO στα 50 ml μου άρεσε πολύ! Είναι ένα πολύ "υγιεινό" σαμπουάν για τα μαλλιά μου αφού δεν περιέχει άσχημα συστατικά όπως parabens και SLS. Αφήνει πολύ απαλά τα μαλλιά και δεν χρειάζεται μαλακτικό έπειτα. Είναι ότι πρέπει για τις διακοπές που τα μαλλιά ταλαιπωρούνται πολύ από τον ήλιο και τη θάλασσα και χρειάζεται να τα λούζουμε καθημερινά.



Ένα ακόμα αφρόλουτρο που δοκίμασα είναι το GEL DOUCHE THE DES VIGNES στα 50 ml. Είναι επίσης πολύ ωραίο με την ίδια σύσταση και η μυρωδιά του είναι πιο όξινη και πιο βαριά. Μου άρεσε πολύ και αυτό αλλά όχι όσο το άλλο.

Τα τελευταία δύο προϊόντα είναι δύο μάσκες προσώπου που πραγματικά με ενθουσίασαν!

Η πρώτη είναι η MASQUE INSTANT DETOX με ροζ άργυλο. Καθαρίζει τέλεια το πρόσωπο και δεν ερεθίζει καθόλου τα ευαίσθητα δέρματα όπως το δικό μου. Η σχέση ποιότητας τιμής είναι εκπληκτική. Είναι για 3 χρήσεις περίπου. Είναι η καλύτερη μάσκα που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής και έχω δοκιμάσει πολλές!!! Όχι απλά την προτείνω...τρέξε να την πάρεις!!!!

Τελευτάιο προϊόν είναι η MASQUE CREME HYDRATANT ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΣΗΣ & ΘΡΕΨΗΣ. Είναι υπέροχη και αυτή. Τις χρησιμοποιούσα τη μία μετά την άλλη. Η συγκεκριμένη ενυδατώνει τέλεια και αφήνει το πρόσωπο απαλό. Θα την αγοράσω σίγουρα στο μέλλον!!! Στην προτείνω οπωσδήποτε!!!

Το φαρμακείο dpharmacy μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις από άποψη ευγένειας και συνέπειας. Δεν είναι δεδομένο κάτι τέτοιο, δυστυχώς, γι αυτό το λόγο το επισημαίνω.
Έχει μεγάλη ποικιλία από προϊόντα και εταιρίες και αρκετά καλές εκπτώσεις και προσφορές. Τα μεταφορικά είναι 2,5 euro και η αντικαταβολή 1 euro.

Εσύ έχεις δοκιμάσει κάτι από την εταιρία Caudalie?? Πες μου στα σχόλια την άποψη σου!

Σε φιλώ..Μ

You Might Also Like

16 σχόλια

  1. Πολύ χρήσιμη ανάρτηση με αντικειμενική άποψη! Δεν έχω δοκιμάσει κάτι από τη συγκεκριμένη εταιρεία αλλά σίγουρα με έβαλες σε σκέψεις για μελλοντικές αγορές μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γενικά ότι έχω δοκιμάσει από τη συγκεκριμένη εταιρία δε με έχει απογοητεύσει! Πολύ αναλυτικό review! Φιλάκια κοπέλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα travel size και τα δείγματα,σώζουν ζωές χαχα
    Δυστυχώς δεν έχω ακόμη κάτι full size απο Caudalie,αλλά κάτι κρεμούλες που έχω δοκιμάσει ήταν σουπερ !
    x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απόλα αυτά έχω δοκιμάσει μόνο την κρέμα χεριών που την λατρεύω!! Έχεις κάνει αναλυτικότατο review που βοηθάει. Ευχαριστούμε κοπέλα μου!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι τελεία πραγματικά!! Σ ευχαριστώ γλυκιά μ φιλάκια!

      Διαγραφή
  5. Πολυ ωραιο ποστ! Μακαρι και αλλες εταιρειες να εβγαζαν ετσι travel sizes! Πηρα και εγω το νερακι μισελέρ και το λαδάκι για ντεμακιγιάζ αλλα ακομα δεν τα εχω δοκιμασει! Τα κρατάω για τις διακοπές!
    Φιλακιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως μακάρι!!! Ελπίζω να σου αρέσουν περισσότερο από μένα!φιλιαα

      Διαγραφή
  6. Πολύ ωραίο άρθρο και αναλυτικό!!! Λατρεύω τα travel size προιόντα και είναι πάντα μέσα στο νεσεσέρ το διακοπών μου. Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχω δοκιμασει και εγω το νερακι και συμφωνω μαζι σου, δε με ενθουσιασε. Η κρεμα χεριων ειναι απο τις αγαπημενες μου, πολυ καλη και γρηγορα απορροφησιμη. Οι μασκες φαινονται ενδιαφερουσες και μαλλον με επεισες να τρεξω να τις δοκιμασω. Σ'ευχαριστουμε για το αναλυτικο post! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου για το post :-)

Follow Us

Follow Me on Pinterest Ακολουθήστε τον πίνακα my blog του MyNonBoringWorld στο Pinterest. Follow
Instagram

My instagram life...follow