Προϊόντα που δε θα ξαναγοράσω #2

Σάββατο, Ιουνίου 18, 2016

Καλησπέρα nonboring girl,

Ελπίζω να είσαι στη θάλασσα αυτή τη στιγμή ή να έχεις έστω έναν ανεμιστήρα να σε φυσάει. Εγώ που δεν έχω τίποτα από τα δύο να με δροσίσει αυτή τη στιγμή , οπότε έχω και νεύρα, αποφάσισα να σου μιλήσω για προϊόντα που δοκίμασα και δεν με άφησαν καθόλου ευχαριστημένη. Πάμε να τα δούμε..


Θα ξεκινήσω με το διάσιμο brand Aussie. Είχα διαβάσει καταπληκτικές κριτικές για πάρα πολλά προϊόντα της εταιρίας αυτής. Τα έβρισκα πολύ ακριβά αλλά ήθελα οπωσδήποτε να δοκιμάσω κάτι. Σε μια βόλτα μου στο κατάστημα micros βρήκα τα σαμπουάν στην τιμή των 4,5 ευρώ (από περίπου 7 ευρώ που κοστίζει), οπότε το άρπαξα. Διάλεξα το συγκεκριμένο γιατί είναι για μαλλιά που φριζάρουν. Από την πρώτη κι όλας χρήση του, απογοητεύτηκα. Είναι ένα σαμπουάν που ναι μεν καθαρίζει καλά αλλά σκληραίνει απίστευτα το μαλλί. Επειδή έχω κόψει τα μαλλιά μου κοντά, χρησιμοποιώ μάσκα μόνο 2 φορές την εβδομάδα. Με τη χρήση αυτού του σαμπουάν, όμως, η μάσκα είναι αναπόφευκτη σε κάθε λούσιμο γιατί το μαλλί δεν μπορεί καν να χτενιστεί. Απίστευτα ξηρό, δεν ενυδατώνει καθόλου και τα μαλλιά δεν είναι καθόλου απαλά. Στο φριζάρισμα δεν κάνει απολύτως τίποτα. Είχα ακούσει και για τη μυρωδιά τσιχλόφουσκας, η οποία είναι ανεπαίσθητη και πολύ χημική. Είναι από τα χειρότερα σαμπουάν που έχω βάλει στα μαλλιά μου και αν αναλογισθεί κανείς τιμή και ποσότητα σίγουρα ήταν μια κακή αγορά!

Παίρνει 0 στα 10!



Συνεχίζω με σώμα και με το scrub olive pistachio από την εταιρία gaia. Η εταιρία μου είχε στείλει το συγκεκριμένο μαζί με το αφρόλουτρο και το γαλάκτωμα σώματος. Το συγκεκριμένο scrub μου έκανε τρομερή εντύπωση αλλά όχι με την καλή έννοια. Είναι μια παχύρρευστη κρέμα πολύ πλούσια η οποία έχει μέσα 6-7 κόκκους για να κάνεις την απολέπιση σου. Η πιθανότητα να κάνεις απολέπιση με το συγκεκριμένο είναι μηδαμινή. Οι κόκκοι είναι ελάχιστοι και πολύ μικροί. Επιπλέον, όταν απλώσεις όλο αυτό στο σώμα σου το ξεβγάζεις δύσκολα. Θέλει πολύ νερό. Σκέψου να βάζεις δηλαδή μία πλούσια ενυδατική κρέμα σώματος πάνω σου και μετά να την ξεβγάλεις με νερό. Ποιος ο λόγος γι' αυτήν την ταλαιπωρία;;;; Η μυρωδιά του όμως είναι υπέροχη και μένει στο σώμα για ώρα. Τα άλλα δύο προϊόντα της σειράς μου άρεσαν απίστευτα αλλά θα μιλήσουμε για εκείνα λογικά στα αγαπημένα μου

Παίρνει 2 στα 10 (μόνο για τη μυρωδιά)


Ένα προϊόν μακιγιάζ που στην αρχή μου άρεσε πολύ αλλά τελικά με απογοήτευσε, είναι το ρουζάκι από essence. Το χρώμα του είναι πολύ ωραίο, όπως και η τιμή του. Το πρόβλημα του είναι η απόδοση και η διάρκεια. Τον πρώτο καιρό που το χρησιμοποίησα η απόδοση δεν ήταν κακή. Μετά από 2-3 μήνες όμως δε γράφει καθόλου. Σαν να χάλασε. Είτε στριφογυρνάς πάνω το πινέλο σου είτε το δάχτυλό σου για swatch δεν γράφει απολύτως τίποτα. Η διάρκεια του όταν έγραφε ήταν μέτρια προς κακή. Στην ίδια τιμή τα ρουζάκια από catrice αξίζουν 1000 φορές παραπάνω.

Παίρνει 1 στα 10!



Δύο προϊόντα που απογοήτευσαν το πρόσωπό μου, είναι η μάσκα με πορτοκάλι της Apivita και το διφασικό νεράκι ντεμακιγιάζ της Garnier. Αρχικά θα σου πω πως η μάσκα είναι για αναζωογόνηση. Λατρεύω τη μυρωδιά του πορτοκαλιού και έτσι τη διάλεξα. Δεν είδα κάποια αναζωογόνηση στο πρόσωπό μου. Επιπλέον, ένιωσα ένα ελαφρύ κάψιμο και το δέρμα μου δεν ένιωσε ευχάριστα με αυτό. Σίγουρα δεν θα την ξανααγοράσω.

Παίρνει 3 στ 10!


Το διφασικό αυτό προϊόν μου κέντρισε το ενδιαφέρον επειδή ακριβώς είναι διφασικό. Βρήκα μια προσφορά 1+1 και είπα να το δοκιμάσω. Έχω χρησιμοποιήσει το μισό από το πρώτο μπουκαλάκι και δε μου άρεσε. Θεώρησα ότι θα ναι κατάλληλο για την ξηρή μ επιδερμίδα αλλά δε μου άρεσε πολύ. Δεν κάνει άσχημο ντεμακιγιάζ αλλά ένιωθα το δέρμα μ "λερωμένο" και ξηρό. Μάλλον δεν ταιριάζει στη δική μου επιδερμίδα. Το 2ο μπουκαλάκι δε νομίζω να το χρησιμοποιήσω οπότε θα το χαρίσω σε κάποια φίλη μου που ίσως τη βολέψει περισσότερο ή θα το κρατήσω για το big giveaway όταν το blog θα έχει γενέθλια. 

Παίρνει 3,5 στα 10!


Αυτά ήταν τα πραγματάκια που δε μου άρεσαν τον τελευταίο καιρό. Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα 5? Πώς σου φάνηκε; Ποιο προϊόν σε απογοήτευσε το τελευταίο διάστημα;; 
Έλα να το συζητήσουμε στα σχόλια...

Μην ξεχάσεις να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό που τρέχει στο Blog μέσω Facebook Instagram.


Σε φιλώ..Μ


(Μπορείς να δεις εδώ τα προηγούμενα προϊόντα που με απογοήτευσαν).

You Might Also Like

20 σχόλια

  1. πόσο δίκιο έχεις για το σαμπουάν όχι πες μου.
    εγώ δεν έχει τύχει να το αγοράσω αλλά έχει τύχει να το δοκιμάσω.
    τι να πω..και τα 4.50 ευρω ήταν πάρα πολλά.pantene για μενα και παλί pantene

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μασκα τις apivita εχει εκπληκτικη μυρωδια, τωρα οπως λες κ συ διαφορα δεν ειδα αλλα σπο την αλλη αναζωογονησης ειναι δεν περιμενα να δω κ κατι φοβερο...για το διφασικο της garnier θα διαφωνισω...το χρησιμοποιω καιρο μονο στα ματια βεβαια κ μου θρεφει κ τις φλεφαριδες ...το λιπαρο μου δερμα δε θα δεχοταν σε καμια περιπτωση ως ντεμακιγιαζ...ωραιο post θα το χω υποψη μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γενικα οι μασκες αν δεν ειναι καθαρισμού ή ενυδατωσης δε νομιζω να κάνουν κάποια διαφορά. το πρόβλημα με τη συγκεκριμενη ειναι οτι μου εκαιγε το πρόσωπο κάπως. Εχω πολύ ευαισθητη επιδερμιδα! Το λαδακι χαιρομαι που σαρεσε γτ ειναι και πολυ οικονομικο προϊόν, δυστυχως σε μενα δεν εκατσε καλα!!! φιλακιαααα

      Διαγραφή
  3. Το scrub μου θυμίζει το messinian spa που περιέγραψα στο τελευταίο μου post με τις απογοητεύσεις του τελευταίου διαστήματος.... κάτι τρέχει με αυτά τα srub δεν εξηγείται😁 Το διφασικό από garnier μου αρέσει περισσότερο από αυτό της loreal αλλά λιγότερο από το διφασικό χαμομήλι από the body shop .... οπότε ούτε εμένα είναι το αγαπημένο μου. Το σαμπουάν ήμουν στο τσακ να το αγοράσω αλλά λόγω τιμής αποθαρρυνθηκα .... μετά την κριτική σου δύσκολα θα ψηθώ να το πάρω... όπως πάντα τέλειο post!!!! Φιλάκια💕💜💝

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι το θυμαμαι το ποστ σου! κι εγω οταν διαβασα το δικό σου το δικό μου σκραμπ σκεφτηκα! χιχι! της λορεαλ δεν το εχω δοκιμασει!!! σιγουρα να ΜΗΝ το παρεις κοπελα μ το σαμπουαν! σκετη απογοητευση! φιλακιααα <3

      Διαγραφή
  4. To διφασικο λογω λαδιου αφηνει υπολλείματα κ νιωθουμε το δερμα μας βρωμικο. εγω παντα πλενω το προσωπο μου μετα το ντεμακιγιαζ κ δεν ειχα καποιο προβλημα, μου αρεσε παρα πολυ. φιλια κουκλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και γω το πλενω οταν το χρησιμοποιώ γιατί δε μπορώ αλλιώς. Απλά αμα θα πλυθω που θα πλυθω με το καθαριστικό μου μετά να σου πω την αλήθεια θεωρώ παραπανίσιο το διφασικό γιατί το καθαριστικό έτσι κι αλλιώς μου βγάζει τελεια το μακιγιαζ. Μονο σε περίπτωση βιασυνης θελω να χρησιμοποιω κατι τετοιο οπότε δε με βοηθαει στο να ξεμπερδευω γρηγορα!!! φιλακια Κωνσταντινα μου!!!!!

      Διαγραφή
  5. Συμφωνώ απόλυτα με την άποψη σου για το σαμπουάν της Aussie.Γενικότερα,έχω δοκιμάσει ορισμένα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρείας και μπορώ να πω ότι δεν είδα τα αποτελέσματα που περίμενα.
    Σχετικά με το διφασικό ντεμακιγιάζ από Garnier,μπορώ να πω ότι είναι από τα αγαπημένα μου προϊόντα.Αφαιρεί τέλεια ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ και δεν αφήνει υπολείμματα στα μάτια μου.Βέβαια,μετά τη χρήση του,χρησιμοποιώ και υγρό καθαρισμού για το πρόσωπο.Οπότε,δεν έχω πρόβλημα με την αίσθηση λιπαρότητας που αφήνει κατά τη διάρκεια της χρήσης του.

    Φιλιά,Εύα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχ και ήθελα να δοκιμάσω της Aussie προϊόντα! Για το Garnier και εγώ έμεινα έκπληκτη που δεν σου άρεσε! Αλλά δεν ταιριάζουν όλα σε όλους! Φιλιά Πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια ειναι οτι στους περισσοτερους αρεσει απ' ότι καταλαβα!!!!!μονο σε μενα δεν εκατσε καλα!!! χιχι! φιλακια πολλααα!

      Διαγραφή
  7. δεν εχω δοκιμασει κανένα προϊόν οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη! από aussie εχω το moist shampoo που μυριζει τσιχλόφουσκα! και εγώ από Micros το εχω παρει! αυτό το frizz μου βρωμούσε! δεν ξερω τι μυριζει! τσιχλόφουσκα δεν πρέπει να ταν! εμενα μου αρεσει το moist! ενυδατώνει τα μαλλιά αλλα μπορω να πω οτι μου τα λαδώνει! παρόλα αυτά τωρα που ναι καλοκαιρι και λουζομαι κάθε μέρα το χρησιμοποιώ! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες να διαφέρει τόσο ή σύσταση κ η μυρωδιά επειδή είναι για φριζαρισμα;; Τι να πω... φιλακιαααα

      Διαγραφή
  8. Είχα ακούσει κι εγώ καλές κριτικές για τα προϊόντα Aussie και ήθελα να δοκιμάσω κάτι οπότε πήρα μια λακ. Ήταν η χειρότερη που έχω δοκιμάσει! Δεν έχει κράτημα και μυρίζει απαίσια.... Νόμιζα ότι ετυχα στην περίπτωση γιατί κακό λόγο δεν έχω ακούσει για την εταιρεία αλλά μάλλον είναι γενικό το κακό...

    cosmetologylover.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχεις tag!!! http://womensstuff83.blogspot.gr/2016/06/tag-all-about-eyes.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ωωωωωω πολύ λυπάμαι που είχες άσχημη εμπειρία με τα προιόντα :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου για το post :-)

Follow Us

Follow Me on Pinterest Ακολουθήστε τον πίνακα my blog του MyNonBoringWorld στο Pinterest. Follow
Instagram

My instagram life...follow