Review: Double Wear Concealer || Estee Lauder.

Σάββατο, Ιανουαρίου 23, 2016

Γεια σου!

Πριν από δύο μήνες περίπου αγόρασα το Double Wear Concealer της Estee Lauder από την ηλεκτρονική σελίδα των Sephora εδώ. Στο post αυτό θα σου περιγράψω συνοπτικά την εμπειρία μου και τη γνώμη από αυτό το προϊόν. Μου άρεσε; Τα άξιζε τα λεφτά του; Χμ.....


Καταρχήν να ξεκαθαρίσω πως αυτή τη στιγμή που γράφεται το post η τιμή του είναι στα 29,00 ευρώ ενώ εγώ το αγόρασα με έκπτωση στα 19 ευρώ. Δεύτερον, να πω πως έχω πάρει την απόχρωση Light/medium, δηλαδή τη δεύτερη. Είναι τρεις στο σύνολο. Και τρίτον πως ήταν λάθος να αγοράσω από το site κάτι που δεν έχω δοκιμάσει ποτέ.

Μιλάμε, λοιπόν, για ένα high end προϊόν αρκετά ακριβό, ακόμα και με την έκπτωση το οποίο περιέχει 7ml προϊόν και SPF 10. 

Η απόχρωση που διάλεξα είναι η μεσαία γιατί μπορεί το δέρμα μου να είναι ανοιχτό αλλά δεν είμαι και κάτασπρη για να πάρω το light. Δεν θα σκεφτόμουν όμως με τίποτα να πάρω το τρίτο δηλαδή το medium γιατί δεν πίστευα πως σε ένα προϊόν με χρώμα εγώ είμαι η πιο σκούρα επιδερμίδα ώστε να πάρω το τελευταίο της σειράς. Οπότε λέω με ευκολία "είσαι light/medium Μαράκι".



Έρχεται το πακετάκι μου, μες στη χαρά εγω... Το ανοίγω...(έρχεται το πρώτο ωχ)
Σαν λίγο ανοιχτόχρωμο να το πω; Σαν λίγο ροζιασμένο να το πω; Δεν ξέρω πώς να το πω, αλλά ότι δε μ' άρεσε με την πρώτη ματιά, θα το πω!

Το δοκιμάζω...(δεύτερο ωχ)

Εγώ, μαύρους κύκλους δεν έχω γενικά, οπότε δε θα δυσκολευτώ να βρω concealer να κάνει την απλή δουλειά, δηλαδή να δείχνει το μάτι ξεκούραστο, φωτεινό, με λιγότερες ατέλειες.

Το συγκεκριμένο concealer δε φωτισε καθόλου τα μάτια μου, έμπαινε απίστευτα στις λεπτές γραμμές και μου δημιουργούσε ρυτίδες ενώ άβαφη δεν υπήρχαν. Κατά πόσο μπορεί να γίνει αυτό μπορείς να μου πεις; Όποτε το φοράω προσπαθώ να μη γελάω για να μην δημιουργείται το πόδι της χήνας διπλό και τριπλό και η σακούλα κάτω από το μάτι.

Το θετικό του είναι ότι πραγματικά πρέπει να διαρκεί για 15 ώρες που λέει. Δεν ρέει όταν το απλώνεις, μένει σταθερό για ώρες.

Ξέρω πως όλες οι beauty bloggers το λατρεύουν. Έχω διαβάσει διθυραμβικές κριτικές, γι αυτό και το αγόρασα. Σε εμένα όμως δεν ταίριαξε καθόλου! 

Το συγκρίνω εδώ χρωματικά με το FIT ME Νο 20 το οποίο δίνει εξαιρετικό φως κάτω από το μάτι, είναι λεπτόρρευστο και δεν μπαίνει καθόλου στις λεπτές γραμμές. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο σταθερό και για τόσες ώρες. Κοστίζει μόλις 8 €.

(αριστερά doublewear δεξιά fit me)


Αν με ρωτήσεις απευθείας αν μου άρεσε, αν θα το πρότεινα και αν θα το ξαναπάρω η απάντηση είναι ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ!!

Σε φιλώ..Μ

Υ.Γ Πες μου στα σχόλια αν το έχεις δοκιμάσει εσύ και ποια είναι η δική σου άποψη για το προϊόν!


You Might Also Like

26 σχόλια

  1. Ευχαριστούμε για το χρήσιμο post! Κρίμα που δεν κάθησε καλά στην επιδερμίδα σου. Δεν έχω χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο προϊόν αλλά έχω ακούσει και εγώ πολύ καλές κριτικές.Προσωπικά και εγώ έχω αγοράσει προϊόντα για τα οποία άκουγα καλές κριτικές και δεν μου ταίριαξαν.Το συμπέρασμα είναι ότι πριν αγοράσουμε κάτι καλό είναι να το δοκιμάζουμε γιατί το κάθε δέρμα έχει και διαφορετικές ανάγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται πως πρέπει να το δοκιμαζουμε για να δούμε κ αν θα κάτσει καλά και αν μας ταιριάζει ή απόχρωση. Ειδικά ή αγορά μέσω ηλεκτρ site χωρίς να έχεις ιδέα τι απόχρωση αγοράζει είναι πεταμενα λεφτά!! Ευχαριστώ για το σχόλιο σου! Φιλιααα

      Διαγραφή
  2. Πολύ χρήσιμο ποστ! Δεν το έχω δοκιμάσει! Κριμα που δεν σου κάτσε καλά! Φιλία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγώ έχω το foundation από αυτή τη σειρά. Ανήκει στην κατηγορία στόκος. Το είχα πάρει όταν είχα έντονο πρόβλημα ακμής γιατί ήταν πολύ σταθερό, καλυπτικό και ματ. Πλέον επειδή δεν έχω τόσο έντονο πρόβλημα ή επειδή απλά δε θέλω να βάφομαι τόσο βαριά το χρησιμοποιώ τοπικά στα σπυράκια που και που... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στοκος λεει χαχαχαχ. δεν ξερω, αλλά εχω αρχίσει να αντιπαθω ότι είναι απόλυτα ματ! ειτε κραγιον ειτε foundation ειτε μολυβι χειλιων.... βεβαια το κονσιλερ είναι ωραιο να είναι σταθερο αλλά το συγκεκριμενο με απογοητευσε! μπορει να φταιει και η επιλογή του χρωματος, μπορει και να χρειαζεται καποια ιδιαιτερη βαση από κατω...τι να πω! πάμε γι αλλα!!!

      Διαγραφή
  4. Τι κρίμα που δεν σου έκατσε καλά, γιατί ακούω μόνο τα καλύτερα για το συγκεκριμένο προϊόν!! Εγώ αποφεύγω να αγοράζω online makeup και κονσίλερ, γιατί μπορείς πολύ εύκολα να πέσεις έξω στην απόχρωση! Ακόμα και στα κραγιόν δηλαδή μπορεί άλλο να φαντάζεσαι και αλλιώς να είναι στην πραγματικότητα!! Φιλάκια :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι κι εγω πιστευω πως είναι λαθος να αγορασεις κτ τετοιο χωρις να το δοκιμασεις! επαθα κ εμαθα!!! το κραγιον όχι απλα πρεπει να το δεις αλλα να το δοκιμασει κ αυτό γτ μπορει σαν χρωμα να ναι ωραιο αλλα να μην ταιριαζει με το υπολοιπο προσωπο στα χρωματα, δοντια κλπ! φιλακιαααα :D

      Διαγραφή
  5. Xαίρομαι που υπάρχει και μία αρνητική κριτική, γιατί άρχισα να μπαίνω σε πειρασμό να το αγοράσω, τόσο το concealer όσο και το make-up. Κρίμα όμως τα χρήματα που έδωσες!!! Φιλιά κορίτσι μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κριιιιμα δε θα πει τπτ! χεχε ! δεν θελω να σε σταματήσω από το να το αγορασεις γτ σε μενα μπορει να μην εκατσε καλα αλλα για παρα πολλες είναι το αγαπημενο τους στο ελληνικο youtube ειδικα! θα σε παροτρεινα όμως να το δοκιμασεις και όταν το δοκιμασεις να χαμογελασεις εντονα για να ελεγξεις τη χηνα!! χαχαχα φιλακια πολλα!!!

      Διαγραφή
  6. Και το είχα στο μυαλό μου για φοβερό προϊόν...Ακόμα και με την έκπτωση ακριβό μου φαίνεται, οπότε θα προτιμήσω το Fit me!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε όχι! Δεν θα χάσουμε και το γέλιο μας για ένα κονσίλερ! Αν κρίνω από το foundation (που έχω δοκιμάσει) πρέπει να είναι βαρύ και το κονσίλερ! Εγώ έχω λεπτές γραμμές κάτω από τα μάτια και τώρα που διάβασα το ποστ σου, δεν πρόκειται να το αγοράσω. Ξέρεις τι γίνεται με το fit me? άκουσα ότι θα το ξαναφέρουν στην Ελλάδα μετά τις γιορτές (των Χριστουγέννων) αλλά δεν το είδα. Εσύ το έχεις δει πουθενα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αληθεια είναι ότι δεν εχω παει καθολου αγορα από τις γιορτες οποτε δεν εχω δει αν ηρθε ή όχι! ευτυχως δε μ χει τελειωσει εντελως ακομα. χιχι

      Διαγραφή
  8. Συμφωνώ μαζί σου ότι μαζεύει άσχημα κάτω από το μάτι. Εγώ που έχω θέμα με μαύρους κύκλους δεν μου τους κάλυπτε εντελώς... Δεν μου άρεσε καθόλου σε μένα! Μεγάλη πίκρα και το είχα πάρει με έκπτωση μεν αλλά πάλι 20 κάτι ευρώ... Κλάμα... :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ετσιιι πειτε τα κορίτσια μη τα λεω μονο εγω!! χεχε! ευχαριστω για το σχολιο σου! φιλακια!

      Διαγραφή
  9. Το έχω στην απόχρωση DW 03 medium. Από άποψη χρώματος μου είναι μια χαρά. Καλύπτει τους μαύρους κύκλους αλλά δυστυχώς όπως διαπίστωσες και εσύ... όχι απλώς τονίζει λεπτές γραμμές... προσθέτει κιόλας... χαχα!!!! Τρομερή διαπίστωση ήταν πράγματι και για μένα γιατί είχα διαβάσει τα καλύτερα. Υποψιάζομαι πως πολλές που κάνουν review.... ή είναι αψεγάδιαστες (λέμε τώρα)και τους κάθονται όλα καταπληκτικά.... ή δεν έχουν καλή αντίληψη του προσώπου τους & των προϊόντων ή δεν κοιτάζονται καλά στον καθρέφτη... Αυτό είναι πολύ βαρύ για το μάτι οπότε και "σκάει" και τονίζει κτλ... τοπικά σε σπυράκια είναι οκ... Για άλλη μια φορά μπράβο από μένα που ήσουν ειλικρινής!!!!! Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κι εγω απορω πως διαβασα τοσο υπεροχες κριτικες! και λεω τι στο καλο? μονο σε μενα δεν αρεσε? και λεω ας το κανω το Post κι ας με κραξουν...αλλα βλεπω πολλες μαζευτήκαμε εδώ οι απογοητευμενες! χιχι! φιλακια στρουμφητα μ!

      Διαγραφή
  10. χρησιμοποιω το foundation και είμαι πολύ ευχαριστημένη!!! Θα δοκιμάσω και το κονσίλερ με την πρώτη ευκαιρία λοιπόν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το σκέφτομαι εδώ και καιρό αν θα το αγοράσω! Οπωσδήποτε θα περιμένω κάποια προσφορά και ύστερα από αυτό το post δεν θα κάνω καμία κίνηση, αν δεν βρω την σωστή απόχρωση για εμένα πρώτα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτα θα το δοκιμάσει σε ένα κατάστημα να βρεις σωστή απόχρωση κ αν σου κάτσει καλά!μην κλάψεις τα λεφτά σου!!!φιλια πολλααα

      Διαγραφή
  12. Το έχω και το αγαπώ! Το κόλπο είναι να βάζεις μικρή ποσότητα με πινέλο και να το απλώνεις καλά, πάντως σίγουρα μπαίνει στις γραμμές κάτω από τα μάτια αλλά ας όψεται ο μαύρος κύκλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω δεν έχω έντονους μαύρους κύκλους άσε π ή απόχρωση π πήρα δεν έδινε καθόλου φως! Χαίρομαι π σε βολεψε εσένα! Φιλιααα

      Διαγραφή
  13. Απλά σε έσωσες την τελευταία στιγμή,ήθελα να το παραγγείλω αύριο!Γενικά εγώ έχω πρόβλημα με μαύρους κύκλους,όχι πολύ μεγάλο,αλλά ακόμη δεν έχω βρει ένα κονσίλερ που να είμαι πλήρως ικανοποιημένη και μετά από πολλά reviews,έλεγα θα το αγοράσω κάποια στιγμή που θα το βρω σε προσφορά,γιατί όντως η τιμή του τσούζει,ακόμη και σε προσφορά.Όπως είπες το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να το δοκιμάσω για να δω αν μου ταιριάζει.Πολύ ωραίο ποστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου για το post :-)

Follow Us

Follow Me on Pinterest Ακολουθήστε τον πίνακα my blog του MyNonBoringWorld στο Pinterest. Follow
Instagram

My instagram life...follow