My favorite posts in mynonboringworld.

Σάββατο, Ιανουαρίου 30, 2016

Καλησπέρα,
 
Ο Ιανουάριος ετοιμάζεται να φύγει και ήθελα το τελευταίο post του μήνα να είναι μια αναδρομή στο blog μου. Καλά, μην φανταστείς... από τον Αύγουστο το έχω, δε μου πήρε και ώρες.
Ήθελα να θυμηθώ όλα όσα έχω γράψει και να μοιραστώ ξανά μαζί σας σε ένα post τα αγαπημένα μου. Όλα τα αγαπώ ένα προς ένα διότι για να γράψω κάτι πρέπει να το θέλω, να έχω όρεξη, να θέλω να μιλήσω γι' αυτό, να μην βαριέμαι στιγμή τη διαδικασία. Άλλωστε γι' αυτό βαφτίστηκε με το συγκεκριμένο όνομα το blog. Τα post που θα σας δείξω όμως είναι τα πιο αγαπημένα μου, όχι γιατί είναι πιο δημοφιλή ή έχουν περισσότερα σχόλια ή τα έγραψα πιο σωστά κλπ... Είναι αυτά που απόλαυσα λίγο περισσότερο γράφοντάς τα, ή που τα έχω συνδυάσει με προσωπικές μου στιγμές ή που μου ξυπνάνε όμορφες αναμνήσεις ή το θέμα τους με κέρδισε περισσότερο. Πάμε, λοιπόν, να τα ξαναθυμηθούμε μαζί και όσοι δεν τα είδατε ποτέ, να η ευκαιρία!
 
(Η σειρά είναι ημερολογιακή)
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 





 
 
 
 
 





 
 
 
 
 




 
 
 
 




 
 
 
 
 
 
  Ελπίζω όσα δεν έχεις διαβάσει ήδη να σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον και να τα διαβάσεις. Θα χαρώ πολύ να γίνεις μέλος στο blog μου αν δεν είσαι ήδη. Καλό και ξεκούραστο Σαββατοκύριακο "nonboring-girl"!!
 
Σε φιλώ..Μ

You Might Also Like

12 σχόλια

  1. Σου εύχομαι πολλές ακόμα όμορφες αναρτήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ενδιαφέρουσα αναδρομή! (Σκιάθο δεν έχω πάει, ελπίζω κάποια στιγμή να μου προκύψει....) Σου εύχομαι πολλές και ενδιαφέρουσες αναρτήσεις και στο μέλλον! Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όλα σου τα post είναι υπέροχα! Σου εύχομαι τα καλύτερα για το blog σου! Να μας κρατάς συντροφιά με τα φανταστικά άρθρα σου! Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εύχομαι να ακολουθήσουν ακόμα πιο όμορφες αναρτήσεις! Να περνάς πολύ όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και εμείς Σκιάθο ήμασταν το καλοκαίρι... οπότε μου είναι πολύ οικεία η φωτογραφία.. όσο για τα υπόλοιπα σου εύχομαι ακόμη πιο όμορφες αναρτήσεις και να τις μοιράζεσαι μαζί μας.. Να περνάς φανταστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. υπέροχη ιδέα! σου εύχομαι μία ακόμα χρονιά γεμάτη από υπέροχες αναρτήσεις!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου! κι σε σενα το ιδιο ευχομαι!!

      Διαγραφή

Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου για το post :-)

Follow Us

Follow Me on Pinterest Ακολουθήστε τον πίνακα my blog του MyNonBoringWorld στο Pinterest. Follow
Instagram

My instagram life...follow