Top 8 Lipsticks in my Collection!

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 17, 2015

Γειαα!

Αυτό το post είναι καταραμένο και καλύτερα να μην το ανοίξεις....
Αστειεύομαι μεν, αλλά να πω την αλήθεια πολλά συνέβησαν μέχρι να ετοιμαστεί! Τί να πρωτοσχολιάσω;

Ότι συνειδητοποίησα πόσα κραγιόν έχω αγοράσει και δε μ' αρέσουν;;;
Ότι πήγα να βγάλω φωτογραφία τα swatches και λέρωσα τον τοίχο του σαλονιού;;;
Ότι προσπάθησα να τον καθαρίσω πάνω στον πανικό μου με το bioderma και χάλασα το μισό;;;
Ότι δεν έβγαιναν με τίποτα από το χέρι μου;;;

ουφφφ.... Πάμε να δούμε τα 8 αγαπημένα κραγιονάκια!!!


 
Όπως σου έλεγα, λοιπόν, κατάλαβα ότι αγοράζω κραγιόν τα οποία τελικά δεν τα φοράω. Αυτό  συμβαίνει γιατί βλέπω ένα κραγιονάκι και λέω : "αα τι όμορφο" και το αγοράζω. Αν δε δοκιμάσεις το κραγιόν, να δεις αν πηγαίνει με τα χρώματα του δέρματος σου, τα μαλλιά σου, τα χείλη σου ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΟΡΆΣΕΙΣ! Βρήκα στην συλλογή μου κάτι πορτοκαλί, πορτοκαλοκόκκινα, πορτοκαλοκαφέ, nude του δερματος μπορντό πολύ σκούρα τα οποία δεν τα έχω φορέσει σχεδόν ποτέ. Σαν καινούργια τα έχω. Γιατί πολύ απλά δεν μου ταιριάζουν οπότε δεν "έτυχε" να τα βάλω. Σήμερα πήρα το μάθημά μου!!
 
Για να δούμε τώρα ποια είναι τα αγαπημένα μου:
 
 
Θα ξεκινήσω από πάνω προς τα κάτω!
 
  • Glamorous lipstick No 11.
Είναι πολύ οικονομικό, το είχα αγοράσει πριν 2-3 χρόνια. Είναι καφέ με γκρι υποτόνους, γυαλίζει πολύ ωραία όχι υπερβολικά και είναι τέλειο με μαύρο ή καφέ smokey eyes.
 
  • Maybelline volume up lipstick Νο 22
Είναι ένα υπέροχο μοβ που απλώνεται πανεύκολα στα χείλη και χτίζεται. Με αυτό κάνω και όμπρε χείλη.
 
  • Golden Rose Lipstick no 118
Αυτό το κραγιονάκι το έχω αγοράσει δύο φορές και μου τελειώνει πάλι! Είναι ένα βυσσινί-κράνμπερι χρώμα. Ενυδατικό. Στρώνει υπέροχα και πάει με όλα τα μακιγιάζ.
 
  • Maybelline color sensational summer pink No 148
Είναι όπως το λέει και το όνομα του ένα καλοκαιρινό ροζάκι που έχει και simmer μέσα. Έχει και συναισθηματική αξία για μένα γιατί το είχα πάρει από το Λονδίνο πριν 5 χρόνια που πήγα με τις φίλες μου και τώρα έχει σχεδόν τελειώσει.
 
  • Golden Rose Lipstick no 117
Ένα ροζάκι ευκολοφόρετο ανοιχτό και αυτό, χωρίς ιδιαίτερη γυαλάδα στα χείλη, αλλά χωρίς να είναι και ματ. Πολύ διακριτικό για όταν θες να φαίνεται πως δε φοράς κραγιόν.
 
  • Golden Rose Velvet matte No 02
Ίσως από τα καλύτερα της σειράς. Ένα nude ροζ-μοβ που πιστεύω ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και κάνει τα χείλη να δείχνουν πιο μεγάλα.
 
  • Beauty Line Cosmetics matte lipgloss
Δεν αναγράφεται επάνω το νούμερο. Είναι στην απόχρωση του βύσσινου θα έλεγα. Πολύ καλή διάρκεια, δεν αφήνει ίχνος στο ποτήρι και επειδή είναι σε μορφή lipgloss εφαρμόζεται εύκολα.
 
  • Radiant Matt Lasting Lip Color No 17 
Το πιο όμορφο κόκκινο της συλλογής μου. Πανέμορφο. Υπέροχη υφή, με spf 15 (όχι ότι θα το φορούσα ποτέ πρωί πρωί). Απλώνεται εύκολα, δεν ξηραίνει καθόλου τα χείλη αλλά αργεί να στεγνώσει και αφήνει στο ποτήρι μπόλικο πράμα.
 

Αυτά ήταν τα αγαπημένα μου! Υπάρχουν 3-4 ακόμα που φοράω αλλά δεν ήταν για αγαπημένα και καμιά 10ρια που δεν φοράω ποτέ. Πάλι η τυχερή μαμά μου θα χαρεί τα περισσότερα.

 

Μιας και μιλάμε για κραγιονάκια μην ξεχάσεις να λάβεις μέρος στο giveaway εδώ για να κερδίσεις το κατακόκκινο γιορτινό  RUBY WOO της ΜΑC!!!
 
Θέλω στα σχόλια να μου προτείνεις κραγιονάκια που ταιριάζουν με τις αποχρώσεις που τελικά επιλέγω για να αρχίσω να προσανατολίζομαι σε μάρκες όπως Mac, radiant, korres, Aden και όποια άλλη θέλεις δεν έχω θέμα!
 
Σε φιλώωω....Μ

You Might Also Like

20 σχόλια

  1. Τέλειο το άρθρο σου! είναι το καλύτερο μου να βλέπω άρθρα για κραγιόν :p! Χαίρομαι που σου άρεσε το 02 από την golden rose! εμένα το αγαπημένο μου είναι το faux από mac! Είναι ροζ με καφέ υποτόνους και κάνει τα χείλη να φαίνονται πολύ περιποιημένα. Είναι satin οπότε δεν αφυδατώνει τα χείλη και είναι τέλειο για κάθε μέρα! Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ Μαρακι!! Θα τσεκαρω την πρόταση σου!!! :-*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξαιρετικό post με ωραίες επιλογές! Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο αλλά τα κραγιόν της aden φαίνονται πολύ ωραία, έχουν καλές κριτικές και είναι σχετικά οικονομικά. Καλές γιορτές με υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όντως αυτό το κόκκινο στο τέλος πόσο όμορφο χρώμα! Πιστεύω πως σου πηγαίνει τέλεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχω κάνει blog post για τα αγαπημένα μου velvet matte κραγιόν από την golden rose(το 02 είναι και μένα το αγαπημένο μου).
    Αν θες περνα να πάρεις ιδέες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα τα τσεκαρω. Ήμουν εθισμένη στα βελβετ ματ χιχι αν κ τώρα με κούρασε το ματ κ χρησιμοποιώ πλέον πιο ενυδατικα!! Φιλακιααα

      Διαγραφή
  6. Γέλασα πολύ με τα "ατυχηματάκια" σου... δηλ., με τον τρόπο που τα περιέγραψες! Όλα υπέροχα! Ξεχώρισα ιδιαίτερα το Beauty Line Cosmetics matte lipgloss! Καλά Χριστούγεννα να έχεις & πολλά φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με τα κραγιον αο maybelline εχω κολλημα ενω ειναι σουπερ ενυδατικα εχουν καταπληκτικη διαρκεια!Ειδικα αν βαλεις και μολυβι!!!
    Φιλακια
    Αθανασια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Cute colors :)
    BLOG M&MFASHIONBITES : http://mmfashionbites.blogspot.gr/
    Maria V.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αχ να ξερες ποσα κραγιον εχω κι εγω σαν καινουρια......και μπορει να εχω μια αποχρωση αλλα να παω να αγορασω μια παρομοια λες και θα κανει τη διαφορα! εβαλα κι εγω ομως μυαλο οποτε πλεον αγοραζω με συνεση! ευχομαι να μεγαλωσεις τη συλλογη σου με τις καταλληλες για σενα αποχρωσεις! εγω οτι δεν χρησιμοποιω το χαριζω ολεον σε φιλες! πολυ ομορφο το post σου! φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε ευχαριστώ πολύ που με ακολούθησες στο bloglovin! Το blog σου είναι πολύ ωραίο και χαίρομαι που το βρήκα! Το τελευταίο (το κόκκινο) είναι το αγαπημένο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καταλαβαίνεις ότι τώρα που σε βρήκα θα σε διαβάζω.... μου αρεσε πολύ αυτο το post γιατί έχω πάθος με τα κραγιόν.... ένα υπέροχο μωβ κραγιον της MAC που αξίζει να τσεκάρεις είναι το HEROINE.... το φοράς και νιώθεις.... φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι το έχω τσεκαρει το heroine!κάποια στιγμή θα γίνει δικό μου!! Χιχι φιλια

      Διαγραφή

Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου για το post :-)

Follow Us

Follow Me on Pinterest Ακολουθήστε τον πίνακα my blog του MyNonBoringWorld στο Pinterest. Follow
Instagram

My instagram life...follow