Review: Αφρός καθαρισμού APIVITA με ελιά και λεβάντα.

Τρίτη, Δεκεμβρίου 01, 2015

Καλό μηνάάά!

Πάει το φθινόπωρο, ήρθε ο χειμώνας. Όχι ότι το καταλάβαμε το φθινόπωρο εδώ που τα λέμε....
Σήμερα σας έχω ετοιμάσει ένα review post για το καθαριστικό προσώπου της APIVITA. Όποια πέτρα και να σηκώσεις αυτό εκεί. Μα τι έχει γίνει πια με αυτό το προϊόν;; Γιατί το αγαπάνε όλες;; 
Αν μου άρεσε εμένα;;;; Θα σου πω....



Αρχικά να σου πω ότι το αγόρασα από το ηλεκτρονικό φαρμακείο WECARE στα 8 ευρώ, οπότε η τιμή του είναι πάρα πολύ ελκυστική από ηλεκτρονικό φαρμακείο. Η συσκευασία του είναι πάρα πολύ βολική. Έχει απλικατέρ το οποίο βγάζει όση ποσότητα χρειάζεσαι για μια χρήση. 

Η Apivita είναι ελληνική εταιρία και το συγκεκριμένο προϊόν αποτελείται από 92% φυσικά συστατικά. Επιπλέον, αντί για νερό χρησιμοποιούν πράσινο τσάι σαν βάση για το καθαριστικό αυτό. (Το 70% όλων των προϊόντων περιποίησησης είναι συνήθως νερό).

Έχει εξαιρετικά συστατικά: 
  • Σαπωνάρια (δηλαδή σαπουνόχορτο αντί για σαπούνι που αφυδατώνει το δέρμα)
  • Πρόπολη
  • Ελιά
  • Λεβάντα
  • Πανθενόλη
  • Έγχυμα από πράσινο τσάι
Έχει αποφύγει συστατικά όπως:
  • SLES & SLS
  • Parabens
  • Silicones
  • Propylene glycol
  • Mineral Oil
  • Ethanolamine
  • Phthalates, PCM, NM

Το χρησιμοποιώ είτε πρωί είτε βράδυ. Είναι μαλακό σαν κρέμα, πάρα πολύ απαλό. Αφαιρεί το μακιγιάζ του προσώπου πολύ εύκολα, όχι όμως τη μάσκαρα από τις βλεφαρίδες τόσο εύκολα αν πρόκειται για αδιάβροχη. Πρώτα χρησιμοποιώ το νεράκι της Bioderma για τα μάτια και μετά αυτό.

Η μυρωδιά του δεν μου άρεσε. Περίμενα κάτι καλύτερο. Μου μυρίζει κάτι απροσδιόριστο, ίσως κάτι σε σαπούνι για τα πιάτα, δεν ξέρω! Βέβαια, συνηθίζεται γρήγορα.

Αφήνει την επιδερμίδα απίστευτα απαλή, σα μωρού. Έχω δει βελτίωση στο δέρμα μου από τότε που το χρησιμοποιώ. Είναι σίγουρα πιο φρέσκο και απαλό. 

Υπάρχουν στιγμές που νιώθω πως με "τραβάει" κάπως. Αλλά αυτό γίνεται σπάνια. Απευθύνεται σε λιπαρές/μικτές επιδερμίδες οπότε επειδή εγώ είμαι ευαίσθητη-κανονική προς μικτή πλέον ίσως γι αυτό.

Συνοψίζοντας, θα πω πως είναι ένα πάρα πολύ καλό καθαριστικό με τη διπλή έννοια του καλού. Και καθαρίζει καλά αλλά και είναι πολύ καλό και ποιοτικό για την επιδερμίδα σου! Καταλαβαίνω πλέον γιατί έγινε τόσος ντόρος! Είναι και αρκετά οικονομικό! Αξίζει μια δοκιμή!!!

Σε φιλώ...Μ

You Might Also Like

18 σχόλια

  1. εμένα η μυρωδιά του με τρελαίνει οπότε καταλαβαίνεις πόσο τέλειο το βρίσκω εγώ. Αλλά αυτό με τις μυρωδιές το καταλαβαίνω. Ο καθένας έχει το γούστο του σε αυτό δεν μπορούμε να είμαστε αντικειμενικές. Το βρήκες σε πολύ καλη τιμη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ή τιμή του είναι ελκυστικότητα! Ή μυρωδιά του είναι περιεργηηη χαχαχα. Περί ορέξεως.... Φιλακιααααα

      Διαγραφή
  2. Πραγματικά δεν υπάρχει beauty blogger που δεν έχει γράψει για αυτό το προϊόν... :) Μου άρεσε πάαααααρα πολύ το review σου Μαράκι.... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ αυτό το προϊόν το βλεπα κ στον ύπνο μ. Έπρεπε να το δοκίμασω. :P είναι αρκετά καλό απλά ή αλήθεια είναι ότι έχει θεοποιηθεί λίγο κατά τη γνώμη μ. Είναι ένα παρά πολύ καλό καθαριστικό. Αυτό. Κ τέλος. Φιλάκια αγαπηηηηη.

      Διαγραφή
  3. Έχω διαβάσει πολλά reviews γι' αυτό (& το έχω αγοράσει φυσικά).... νομίζω ότι πιο κατατοπιστικό post από το δικό σου δεν έχω διαβάσει! Συμφωνώ σε όλα εκτός του ότι αφαιρεί το μακιγιάζ... Εμένα τουλάχιστον δεν μου το αφαιρεί (ίσως γιατί χρησιμοποιώ αδιάβροχα foundations & έχω & ξηρή επιδερμίδα που κάνει την αφαίρεση του μακιγιάζ ακόμα πιο δύσκολη), αλλά μου αρέσει πολύ για να αφαιρεί ρύπους από το πρόσωπο κτλ...γενικά θα το ξανά αγόραζα! Εν τέλει πολύ ωραίο post! :) Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Στρουμφίτα μ. Εμένα με το ντεμακιγιαζ δε μ έχει δημιουργήσει θέμα παρά μόνο με τη μασκαρα που την βγάζω πρώτα με το bioderma. Φιλακιαααα

      Διαγραφή
  4. Το αγαπώ!! Το έχω μόνιμα μες στο μπάνιο μου κι ας χρησιμοποιώ κάποιο άλλο καθαριστικό προσώπου. Θέλω να δοκιμάσω το άλλο με το κίτρο κάποια στιγμή. Φιλιάαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αναλυτικό post με χρήσιμες πληροφορίες! Δεν το έχω αγοράσει αλλά παντού ακούω εξαιρετικές κριτικές. Οπότε μάλλον ήρθε η ώρα να το δοκιμάσω. Ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχω πάρει τρια μπουκαλάκια το ένα μετά το άλλο...πραγματικά καλό προιόν που αξίζει τα λεφτά του. Έλα όμως που έσφτασε στην μύτη μου η μυρωδιά από το άλλο καθαριστικό της apivitaμε το κίτρο και με τρέλανε η μυρωδιά. Και το αποφάσισα, μόλις μου τελειώσει να δοκιμάσω και το άλλο. Αυτά! Φιλάκιααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρια μπουκαλια??? Χαχα φανατικη!!!!Το άλλο νομίζω είναι τζελ??? Εγώ θα δοκίμαζαν κ το γαλάκτωμα με μέλι!! Φιλακιααα

      Διαγραφή
  7. Τελειώνω το τέταρτο μπουκαλάκι :P! Μου άρεσε πάρα πολύ η παρουσίαση σου, πολύ ειλικρινής και αναλυτική! Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 4ο??? Κ άλλη φανατικη!! Χεχε . σ ευχαριστώ για το γλυκό σ σχόλιο Μαρακι μ!

      Διαγραφή
  8. Το πήρα κι εγώ πρόσφατα που τελειώσε ο αφρός απο The Body Shop που χρησιμοποιούσα για ντεμακιγιάζ αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα! Έχω ακούσει τα καλύτερα πάντως. Εγώ το πήρα 12 ευρώ οπότε πραγματικά πέτυχες τρομερή προσφορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 12? χμμμμ...τσιμπημενο! Ελπίζω να το ευχαριστήθεις!! Φιλακιαααα

      Διαγραφή
    2. Υπέροχο review!! Ευκαιρία να το δοκιμάσω!! lescaliersecret.wordpress.com

      Διαγραφή

Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου για το post :-)

Follow Us

Follow Me on Pinterest Ακολουθήστε τον πίνακα my blog του MyNonBoringWorld στο Pinterest. Follow
Instagram

My instagram life...follow