Makeup edition-Aγαπημένα φθινοπώρου 2015.

Κυριακή, Νοεμβρίου 29, 2015

Γεια σου!

Επιτέλους έπεσε λίγο η θερμοκρασία και για πρώτη φορά στο δικό μου σπίτι φέτος, στόλισα πρόωρα το Χριστουγεννιάτικο δεντράκι μου. Παρέα με αυτό και με μια κούπα κακάο θα σου γράψω για τα αγαπημένα καλλυντικά που χρησιμοποίησα φέτος το φθινόπωρο.
Ας ξεκινήσουμε...


  • H μάσκαρα they're real απο Benefit ήταν η μοναδική που χρησιμοποιούσα συνεχώς από την ώρα που έπεσε στα χέρια μου. Δεν έχω ξαναδοκιμάσει high end εταιρίας μάσκαρα και η συγκεκριμένη μου άρεσε πάρα πολύ! Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το πόσο υπέροχα διαχώριζε τις βλεφαρίδες και τις έδειχνε μεγάλες και πολύ μαύρες! Δεν αφήνει κομματάκια και διαρκεί για ώρες την καμπυλότητα της. Το μόνο που δεν με ενθουσίασε είναι ότι με καθαριστικό προσώπου δεν βγαίνει εύκολα. Πρώτα πρέπει να χρησιμοποιήσω ντεμακιγιάζ για τα μάτια με βαμβάκι και μετά συνεχίζω το υπόλοιπο πρόσωπο με τον αφρό καθαρισμού.


Παίρνει 9 στα 10!


  • Χρησιμοποίησα πάρα πολύ την BB cream από την εταιρία Ingrid. Έχει ελαφριά κάλυψη και είναι ότι πρέπει για τις πρωινές ώρες. Μου αρέσει πολύ γιατί είναι δροσερή και αφήνει λαμπερό αποτέλεσμα χωρίς όμως να δείχνει το πρόσωπό μου λιπαρό. Η απόχρωση μου είναι η 01 porcelan.

Παίρνει 8 στα 10!


  • Τρίτο προϊόν είναι το concealer από την E.L.F στην απόχρωση Ivory. Δεν είναι καλυπτικό, το χρησιμοποιούσα για φως κάτω από τα μάτια. Δεν διαρκεί πολλές ώρες αλλά για την τιμή του ήταν ικανοποιητικό. 

Παίρνει 7 στα 10!


  • Είχα αγοράσει πριν αρκετό καιρό από το Hondos ένα πινέλο για foundation από την εταιρία Toyoko. Αρχικά δεν το χρησιμοποιούσα πολύ γιατί δε με είχε βολέψει αυτό το είδος πινέλου. Πλέον, όμως, το χρησιμοποιώ πολύ όταν θέλω να κάνω ένα βραδινό μακιγιάζ. Δίνει ένα πιο βαρύ αποτέλεσμα όχι τόσο για πρωί. Για το βράδυ μου αρέσει πολύ. Επίσης με βολεύει το ίδιο πινέλο και για concealer.

Παίρνει 8,5 στα 10!


  • Για ένα natural αποτέλεσμα στα φρύδια χρησιμοποίησα το eyebrow stylist set από Essence. Είναι ότι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής για τα φρύδια μου.


Παίρνει 9,5 στα 10!


  • Όπως σου είχα δείξει σε προηγούμενο haul πήρα από dust and cream το highlighter από lovie. Είναι πραγματικά υπέροχο. Απίστευτη απόδοση.


Παίρνει 9,5 στα 10!


  • Τελευταίο και πιο αγαπημένο άφησα το Longlasting Lipgloss από Beauty Line Cosmetics. Το χρώμα του είναι ένα υπέροχο δαμασκηνί. Αυτό το προϊόν είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ. Είναι υγρό σαν lipgloss και όταν τοποθετείται στα χείλη γίνεται σαν ματ κραγιόν. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι δεν πάει πουθενά. Μιλάς, τρως, πίνεις, φιλάς, αυτό εκεί. Και κοστίζει μόνο 2,5 ευρώ. Έχω δοκιμάσει και από Radiant το οποίο επίσης είναι πολύ ωραίο, αλλά εκείνο όπου και να ακουμπήσεις αφήνει χρώμα και κόστιζε περίπου 12 ευρώ.


Παίρνει 10 στα 10 με πολλά θαυμαστικά!!!!!!



Περιμένω στα σχόλια το δικό σου αγαπημένο με βαθμολογία 10 στα 10!

Σε φιλώ..Μ

You Might Also Like

14 σχόλια

  1. Υπέροχα τα αγαπημένα σου!
    Λάτρεψα ιδιαίτερα τη mascara της benefit(δίνει απίστευτο αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες μου)!

    Πολλά φιλιά,Εύα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ειναι τελεια! θελω ομως να δοκιμασω και την roller γτ νιωθω οτι θα ειναι ακομα καλυτερη!! φιλιααα

      Διαγραφή
  2. Έχει η Beauty Line τέτοιο θησαυρό και δεν τον ανακάλυψα ακόμα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίες όλες σου οι επιλογές.....
    many kisses
    Mary
    fairymakeuptales.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφα τα αγαπημένα σου! Το Highlighter μου φάνηκε ωραίο και θα προσπαθήσω να το αποκτήσω σε κάποια μελλοντική αγορά μου! Ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφοριές και την κριτική των προιόντων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραίο το post σου! Αυτή τη στιγμή το 10 στα 10 για μένα θα το πάρει η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που έχει αρχίσει να φαίνεται έντονα!!!! :) Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μου κανει εντυπωση που μια τοσο οικονομικη εταιρια εχει ενα τοσο καλο highlighter!!!Θα παω να το δοκιμασω σιγουρα!!
    Φιλακια
    Αθανασια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για την τιμη του ειναι φαταστικο! να το δοκιμασεις! φιλιαα

      Διαγραφή

Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου για το post :-)

Follow Us

Follow Me on Pinterest Ακολουθήστε τον πίνακα my blog του MyNonBoringWorld στο Pinterest. Follow
Instagram

My instagram life...follow