My daily internet routine.

Κυριακή, Οκτωβρίου 18, 2015

Γεια σου!!

Το σημερινό post έχει να κάνει με την καθημερινή ρουτίνα, μου χωρίς αυτή να περιλαμβάνει beauty. Μιλάω για την ιντερνετική ρουτίνα, δηλαδή με ποιόν τρόπο χρησιμοποιώ το ίντερνετ καθημερινά. Λίγο-πολύ, όλοι σερφάρουμε στο ίντερνετ είτε από το κινητό είτε από τον υπολογιστή σε καθημερινή βάση και σε αυτό το post θα σου πω τί ακριβώς κάνω εγώ κάθε μέρα.
Λοιπόν....



Το πρωί που θα ξυπνήσω θα τσεκάρω (πριν καν ανοίξει καλά καλά το μάτι μου) το viber. Με τις φίλες μου έχουμε ομάδα και καθημερινά μιλάμε όλες μαζί (όλη μέρα) για ότι μπορείς να φανταστείς. Από καλημέρα-καλησπέρα-καληνύχτα, μέχρι το τί τρώμε, πόσο κόσμο έχει στην εφορία, πόσο χάλασε ο καιρός, τί είπε ο Τσίπρας στη Βουλή και άλλα τέτοια. Σειρά έχουν τα social media. Θα δω ειδοποιήσεις από fb, twitter, instagram, pinterest και μια ματιά στην αρχική σελίδα όλων.

Στη συνέχεια θα σηκωθώ θα ετοιμάσω τον καφέ μου και θα ανοίξω το laptop. Θα ξεκινήσω με το blog μου. Θα διαβάσω σχόλια, θα απαντήσω και θα διαβάσω αγαπημένα blogs. Πόσο ωραίο να διαβάζεις blogs.....

To twitter θα με βοηθήσει να ενημερωθώ για οποιοδήποτε "συγκλονιστικό" νέο της επικαιρότητας με τα γνωστά hastag και αμέσως μετά θα μπω στα site που προτιμώ για την ενημέρωση μου. Έχω μειώσει απίστευτα την τηλεόραση από το καλοκαίρι και ειδικά στο θέμα των ειδήσεων είναι ανυπόφορη. Προτιμώ να διαβάσω μία είδηση, πλέον, παρά να βλέπω την είδηση στην τηλεόραση που 1' ακούς την είδηση και 10' τον "αντικειμενικό" σχολιασμό των δημοσιογράφων.

Μέσα στη μέρα, ανάλογα τη διάθεση, ψαχουλεύω νέες συνταγές για να δοκιμάσω και να εντυπωσιάσω τον καλό μου (εδώ γελάμε), αφού πλέον μένουμε στο δικό μας σπίτι ή θα κατεβάσω κάποια ταινία για να δούμε το βράδυ. Είμαστε και οι δύο ταινιοφάγοι. Το ίντερνετ με βοηθά επίσης στο διάβασμα μου με τα ισπανικά.

Τέλος, θα ενημερωθώ για νέες θέσεις εργασίες σε sites που αφορούν στην ειδικότητα μου, γιατί αυτόν τον καιρό δεν εργάζομαι.

Αυτή πάνω-κάτω είναι δική μου daily internet routine. Περιμένω στα σχόλια να μάθω τη δικιά σου, όπως και διάφορα ενδιαφέροντα site που θα ήθελες να μου προτείνεις να τσεκάρω.


Σε φιλώ..Μ

You Might Also Like

20 σχόλια

  1. τσέκαρε και το we heart it
    Αποτελεί πηγή έμπνευσης για μένα
    Ίσως μοιάζει αρκετα με το pinterest ( δεν έχω από αυτό )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καπου το εχω ξανακουσει αλλα δεν εχω μπει ποτε! θα το τσεκαρω! ευχαριστω!!

      Διαγραφή
  2. κι εγώ τα ίδια κάνω και καίγομαι βλέποντας σειρές :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγάπη τι ωραίο και πρωτότυπο ποστ! Πολύ μου άρεσε. Να το κάνεις μηνιαία στήλη και να μας ενημερώνεις όταν βρίσκεις κάτι νέο! Να σου προτείνω από site το Α Beautyfull Mess για Home inspiration.... Φιλιάαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστω!!!! αααα θα τα τσεκαρω σιγουρα!!!!! απο τα ονοματα και μονο μ αρεσαν!! χιχι ! φιλια :-*

      Διαγραφή
  4. Σίγουρα για ότι θέλω να μάθω και να ενημερωθώ θα το κάνω από το internet. Η τηλεόραση πλέον είναι διακοσμητική! Όσο για τα site που θα σου πρότεινα είναι φυσικά τα δικά μου:
    www.facebook.com/stroumfitasmurf
    www.pinterest.com/stroumfitasmurf
    :) χιχι Τα φιλάκια μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχαχα κάπως έτσι και εγώ πριν ανοίξει το μάτι βλέπω όλα τα social media .έχει μπει για τα καλά το ίντερνετ στο πετσί μας και χωρίς αυτό δεν κάνουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φοβερη η ιδεα σου για το συγκεκριμενο ποστ!
    Μπραβο σου, ωραιο ποστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λίγο απ'όλα κάθε μέρα στην ζούλα καθ'ότι δουλειά και 2 παιδιά δεν αφήνουν και πολύ ελεύθερο χρόνο!
    Καλημέρα!
    Από το πάρτι της Μommasdailylife

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γεια σου Μαράκι! λογικο, αμα έχεις παιδάκια μόνο όταν κοιμούνται θα χαλαρωνεις στην καλυτερη περιπτωση!!!! φιλιά!

      Διαγραφή
  8. Το τελευταίο διάστημα έχω χάσει τελείως τον ρυθμό μου με το ιντερνετ και το blogging, δεν με έχω βάλει σε πρόγραμμα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τα παρακολουθήσω όλα και όπως θα ήθελα! Μέχρι και υπερωρίες κάνω μεταμεσονύχτιες! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημερα :)
    Τωρα που διαβαζα το post σου
    συνειδητοποιώ ποσες ωρες περναμe μπροστα στον υπολογιστη/κινητο μεσα στην μέρα!

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου για το post :-)

Follow Us

Follow Me on Pinterest Ακολουθήστε τον πίνακα my blog του MyNonBoringWorld στο Pinterest. Follow
Instagram

My instagram life...follow