Vichy Liftactiv Anti-Oxidant & Anti-Fatigue Fresh Shot Serum

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 21, 2017

Καλησπέρα nonboring-girl,

Επέστρεψα μετά από κάποιες μερούλες για να σου πω την απόψή μου για τον ορό της Vichy με καθαρή βιταμίνη C. Στο προηγούμενο post είχες δει το unboxing από το ηλεκτρονικό φαρμακείο ofarmakpoiosmou. Χρησιμοποίησα το προϊόν για 10 συνεχόμενες ημέρες και ήρθε η στιγμή να σου πω πώς μου φάνηκε.


Η σύνθεσή του περιέχει ένα ισχυρό συνδυασμό επιλεγμένων δραστικών συστατικών, όπως είναι η καθαρή βιταμίνη C + βιταμίνη E, πολυφαινόλες θαλάσσιας πεύκης και κλάσματα υαλουρονικού οξέος. Υπόσχεται πως μέσα σε 10 ημέρες κάνει δράση ενάντια στα σημάδια του χρόνο και της κούρασης, τονώνει την επιδερμίδα και ενισχύει τη λάμψη της επιδερμίδας.



Έχω , λοιπόν, να πω τα εξής:
  1. Η ποσότητα του αρκεί για 10 ημέρες το πολύ.
  2. Είναι για όλους τους τύπους δέρματος και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες (εγώ έχω ξηρή και ευαίσθητη) χωρίς να δημιουργεί ξηρότητα.
  3. Δεν έχει καθόλου λιπαρή σύσταση και δεν δημιουργεί γυαλάδες.
  4. Δεν είδα κάποια βελτίωση στις λεπτές γραμμές και δεν πιστεύω πως υπάρχει προϊόν που θα κάνει κάποια διαφορά μέσα σε 10 μέρες.
  5. Ενισχύει τη λάμψη της επιδερμίδας και δείχνει το πρόσωπο πιο "καθαρό" από τις πρώτες 2-3 χρήσεις.
  6. Βοηθάει αρκετά στο να μη δείχνεις κουρασμένη.
  7. Είναι κατά τη γνώμη μου για επιδερμίδες 25-40 ετών.
Θα ήταν ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο δωράκι για κάποια φίλη που εργάζεται πολύ, μια νέα μανούλα που δεν κοιμάται καλά και δεν έχει πολύ χρόνο για να περιποιείται την επιδερμίδα της.  Στα + του προϊόντος είναι ότι θα ταιριάξει σε όλες τις επιδερμίδες ακόμα και αν δεν γνωρίζεις τον τύπο επιδερμίδας της γυναίκας για την οποία το προορίζεις, οπότε είναι κατάλληλο για δωράκι ειδικά για γυναίκες που αγαπούν την περιποίηση.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!

You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Ευχαριστούμε πολύ για την κριτική του προϊόντος! Εύχομαι να περάσεις υπέροχα αυτές τις άγιες ημέρες! Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "πολύ ενδιαφέρον άρθρο!!με έκανες να αρχίζω να ψάχνομαι για τα serums και τώρα θέλω να ψάξω να βρω το σωστό για την επιδερμίδα μου. Βρήκα καποια καλά νομίζω και θα ήθελα πολύ την άποψή σου, αν έχεις δοκιμάσει κάποιο um από αυτά εδώ https://www.atticabeauty.gr/proioda-omorfias/prosopo/kremes-prosopou-enydatosi-antigiransi/serums/
    thank you!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο για το αρθρο. γρηγορη ερωτηση. ποιο θεωρείς καλύτερο φαρμακειο για online αγορες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου για το post :-)

Follow Us

Follow Me on Pinterest Ακολουθήστε τον πίνακα my blog του MyNonBoringWorld στο Pinterest. Follow
Instagram

My instagram life...follow