Super εκπτωτική αγορά από sephora.gr

Κυριακή, Δεκεμβρίου 11, 2016

Γεια σου αγαπημένη μου!!!

Έχω μέρες να σου μιλήσω γιατί έχω πολύ τρέξιμο τον τελευταίο καιρό!! Το συγκεκριμένο post έχει να κάνει με καλλυντικά!! Στις 25 Νοέμβρη είχαμε black friday και στην Ελλάδα. Είμαι πολύ αρνητική σε αυτή τη μέρα και τους λόγους δε θα κάτσω να στους αναλύσω τώρα μιας και είναι κάτι που θέλει πολύ συζήτηση. Δεν κατέβηκα στην αγορά εκείνη τη μέρα. Το μόνο που αγόρασα είναι ένα σετ της Benefit, το οποίο αγόρασα online από τα sephora γιατί πιστεύω ότι όντως άξιζε τον κόπο.
Πάμε να στο δείξω.




Μιλάω για το dolly darling το οποίο περιέχει τα παρακάτω 3 full size προϊόντα + 1 travel size:


  • roller lash mascara| 8.5g
  • the POREfessional | 22.0 mL
  • hoola | 8.0 g
  • gimme brow in 03 medium fun-size | 1.0 g


Ο λόγος που το αγόρασα είναι γιατί α) περιείχε 4 προϊόντα που ήθελα να δοκιμάσω αλλά η τιμή τους τα έκανε απαγορευτικά για το πορτοφόλι μου. β) η τιμή πώλησης με την έκπτωση της "μαύρης παρασκευής" ήταν στα 38 ευρώ από 54. Αν αναλογιστεί κανείς ότι συνολικά αυτά τα προϊόντα κάνουν όλα μαζί περίπου 110 ευρώ καταλαβαίνεις πως ήταν μια καλή ευκαιρία. Ήδη το σετ κοστίζει πολύ λιγότερο από την πραγματική τους τιμή μεμονωμένα, αλλά μαζί με την έκπτωση το κάθε προϊόν κόστιζε περίπου 10 ευρώ. (μπορείς να το βρεις εδώ χωρίς την επιπλέον έκπτωση αυτή τη στιγμή) Οπότε άρπαξα την ευκαιρία. Τα προϊόντα τα έχω ήδη δοκιμάσει εκτός από τη μάσκαρα που θα την ανοίξω τον άλλο μήνα, αλλά δεν είμαι σε θέση, ακόμα, να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη για να τη μοιραστώ μαζί σου. Αυτό θα γίνει εν καιρώ.

Γενικά, πιστεύω πως η αξία των καλλυντικών είναι αρκετά μεγάλη σε high end καλλυντικά και αυτό φυσικά οφείλεται κατά κύριο λόγο στο marketing. Ο μόνος τρόπος που αξίζει να αγοράσεις διάφορα διάσημα και πολυδιαφημισμένα προϊόντα είναι στις πολύ καλές εκπτώσεις. Όταν δηλαδή κοντεύει το προϊόν να αγγίξει την πραγματική του αξία. (που και πάλι δύσκολο να συμβεί γιατί όλες οι εταιρίες θέλουν να κερδίζουν αρκετά χρήματα).

Αυτά είχα να σου πω... Καλό υπόλοιπο Δεκέμβρη και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!
Πες μου στα σχόλια αν αγόρασες εσύ κάτι εκπτωτικό εκείνες τις μέρες και αν άξιζε τον κόπο.

Σε φιλώ πολυυυ!!


You Might Also Like

8 σχόλια

  1. Να τις χαρείς τις αγορές σου! Το hoola φαίνεται υπέροχο προϊόν, θα ήθελα κάποτε να το δοκιμάσω! Έχεις απόλυτο δίκιο ότι τα high end προϊόντα αξίζει να τα αγοράζουμε σε μεγάλες εκπτώσεις ή σε διάφορα bazaar! Kαι πάλι καλοφόρετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τα λες αγάπη. Ούτε και εγώ δεν αγόρασα τίποτα την Παρασκευή γιατί black friday δε τη λες σίγουρα στην Ελλάδα... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραία προιόντα έχει μέσα! κ εγώ έκανα μια παραγγελεία μόνο απο sephora την black friday!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οντως πετυχες πολύ καλη προσφορα!!! να τα χαρεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου για το post :-)

Follow Us

Follow Me on Pinterest Ακολουθήστε τον πίνακα my blog του MyNonBoringWorld στο Pinterest. Follow
Instagram

My instagram life...follow