Movies for the weekend #4

Κυριακή, Δεκεμβρίου 18, 2016



Καλημέραααα!!

Έχω καιρό να σου μιλήσω για ταινίες και είμαι ενθουσιασμένη σήμερα!! Θα σου προτείνω μερικές που ΠΡΕΠΕΙ να τις δεις. Έχουμε και Χριστουγεννιάτικη ταινία bonus λόγω των ημερών. Ξεκινάμεεεε......!!


Αποτέλεσμα εικόνας για χριστουγεννα tv




1) Gone baby gone..

Χωρίς ίχνη Poster

Έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στον Μπεν Αφλεκ και τη συγκεκριμένη ταινία την είδα επειδή τη σκηνοθέτησε. Είναι υπόθεση εξαφάνισης ανηλίκου που έχει σασπένς και ανατροπές. Είναι από αυτές τις ταινίες που περνάει η ώρα και δεν το καταλαβαίνεις. Αν σου αρέσουν οι ταινίες με λίγο μυστήριο, λίγο απαγωγή, λίγο δράση... έχει λίγο απ' όλα.

2) Πιάσε με αν μπορείς.

Πιάσε με, αν μπορείς Poster

Τον Λεονάρντο τον αγαπώ, τον αγαπώ, τον αγαπώ. Και αυτήν την ταινία άργησα να τη δω. Δε ξέρω γιατί. Γενικά ο τύπος έχει παίξει σε ταινιάρες τί να λέμε τώρα Στη συγκεκριμένη ταινία παίζει και ο Τομ Χανκς που είναι επίσης από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς. Η ταινία είναι αληθινή ιστορία και παρουσιάζει τη ζωή του Frank Abagnale Jr ο οποίος κατάφερε σε πολύ μικρή ηλικία να πλαστογραφήσει επιταγές εκατομμυρίων δολαρίων. Ο τύπος ήταν φοβερός. Ήταν πάντα ένα βήμα πιο μπροστά. Η ταινία έχει πολύ χιούμορ και αξίζει σίγουρα τα 8 αστεράκια του imdb.

3) Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού.

Eternal Sunshine of the Spotless Mind.jpg

Είναι μία ρομαντική ταινία με πολύ ενδιαφέρον σενάριο. Ένα ζευγάρι γνωρίζεται σε ένα τρένο, ερωτεύονται παρά τις διαφορές τους και τελικά χωρίζουν. Η κοπέλα αποφασίζει να ξεχάσει με επιστημονικό τρόπο όλες τις αναμνήσεις από εκείνον και το ίδιο κάνει και αυτός...Τι θα γίνει όμως τελικά; θα ξεχάσει ο ένας τον άλλον;

4) Love actually

Αγάπη είναι... Poster

Καλά, σε αυτήν την ταινία μόνο εγώ λείπω. Η μόδα με τους πολλούς γνωστούς ηθοποιούς μαζεμένους σε ένα έργο ξεκίνησε τότε. Είναι μια χριστουγεννιάτικη ταινία (η αγαπημένη μου) που αν δεν την έχεις δει πάνε ΤΏΡΑ να την πάρεις και να τη δεις. Είναι ρομαντική, συγκινητική, χριστουγεννιάτικη, γλυκιά, κοριτσίστικη κλπ κλπ κλπ. Αν αγαπάς τα Χριστούγεννα αυτό θες!!!! Δες την!!!


Σας φιλώ πολύ και σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα με υγεία πάνω απ' όλα, αγάπη, τύχη και εύχομαι να έρθουν γι όλους καλύτερες μέρες!!!!!

M.


You Might Also Like

3 σχόλια

Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου για το post :-)

Follow Us

Follow Me on Pinterest Ακολουθήστε τον πίνακα my blog του MyNonBoringWorld στο Pinterest. Follow
Instagram

My instagram life...follow