Προϊόντα που δε θα ξαναγοράσω #3

Κυριακή, Νοεμβρίου 06, 2016


Καλημέρα, καλημέρα!

Ελπίζω να είχες μία εύκολη εβδομάδα και σήμερα να περάσεις μια όμορφη Κυριακή. Θα σου κάνω λίγη παρέα μιλώντας σου για κάποια προϊόντα που δεν μου άρεσαν σχεδόν καθόλου. Εννοείται ότι είναι απλά η γνώμη μου και αφορά στη χρήση τους επάνω σε μένα. Εδώ μπορείς να διαβάσεις προηγούμενα, σχετικά με το σημερινό θέμα, post: προϊόντα που με απογοήτευσαν & προϊόντα που δε θα ξαναγοράσω #2.




Θα ξεκινήσω από αυτά που χρησιμοποίησα στο πρόσωπο. Μία σχετικά πρόσφατη αγορά μου είναι η bb cream classic, της ganier. Είναι για κανονικές/ξηρές επιδερμίδες, σαν τη δική μου. Ο λόγος που δεν θα την ξαναγοράσω είναι επειδή όταν την απλώνω αφήνει απίστευτη γυαλάδα. Δηλαδή αν δεν βάλεις αμέσως πούδρα είναι σαν να σε έχουν παραλείψει με λάδι. Επιπλέον, δε μου αρέσει καθόλου η μυρωδιά της. Μυρίζει κάπως "χημικά". Τέλος, δεν έχει καθόλου κάλυψη, ούτε καν ελαφριά θα έλεγα. Είναι πολύ οικονομική αλλά δεν προσφέρει κάτι κατά τη γνώμη μου οπότε δε θα την ξαναγοράσω.

Βαθμός 2 στα 10!





Δεύτερο προϊόν που δε θα ξαναγοράσω είναι το νεράκι micellaire από caudalie. Ο λόγος; Μου ερέθιζε τα μάτια. Ένοιωθα αρκετό τσούξιμο και επιπλέον μου άφηνε αρκετά ξηρή την επιδερμίδα. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή όχι προϊόν αλλά σε εμένα δε δούλεψε.

Βαθμός 3 στα 10!



Τρίτο προϊόν, πάλι από caudalie, το make up removing cleansing oil. Για το συγκεκριμένο δεν έχω να πω αρνητικά ακριβώς γιατί το χρησιμοποίησα 2 φορές. Δεν μπορώ καν να το χρησιμοποιήσω γιατί σιχαίνομαι τέτοιου είδους προϊόντα. Είναι ένα καθαριστικό σε μορφή λαδιού. Δεν θέλω να το βάζω στην επιδερμίδα μου γιατί μετά πρέπει να πλυθώ κανονικά με το καθαριστικό μου, αφού αυτό είναι κανονικά λαδάκι. Αρα ποιός ο λόγος να βάλω αυτό πιο πριν; Για διπλό χρόνο; Όσο για την αποτελεσματικότητα του στο ντεμακιγιάζ, δε θα έλεγα ότι είναι εκπληκτική. Με τίποτα. Τρώει άκυρο. 

Βαθμός: 0 στα 10!



Συνεχίζω με 3 καλλυντικά!


Με πολύ λαχτάρα αγόρασα τη Lash Princess από essence αφού έχω ακούσει και διαβάσει τα καλύτερα. Το αποτέλεσμα; Απογοήτευση!!! Θα μου πεις πώς γίνεται όλες να την αγαπούν και εσύ να τη θάβεις; Κοίτα, δε τη θάβω αλλά όπως και να το κάνουμε δεν είναι μία μάσκαρα που αξίζει όλον αυτόν τον ντόρο γύρω από το όνομά της. Με έκανε να έχω τεράστιες προσδοκίες. Το βασικό της αρνητικό και ο λόγος που δε θα την ξαναγοράσω είναι ότι ΤΡΕΧΕΙ!!! Δεν είναι δυνατόν να εκθειάζω μια μάσκαρα η οποία μέσα σε 1 ώρα το πολύ έχει κάνει κομματάκια κάτω από το μάτι και με έχει μουτζουρώσει. Όσο καλά και να γυρίζει τις βλεφαρίδες απορρίπτεται. Το βουρτσάκι της αρκετά συμπαθητικό και γενικά δίνει έντονο αποτέλεσμα στο μάτι αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να τη φορέσω και να μην είμαι μουτζουρωμένη μετά από λίγη ώρα. Ούτε στη δουλειά δε μπορώ να τη φορέσω.

Βαθμός 1 στα 10!


Ένα προϊόν που το έχω αγοράσει και τελειώσει ήδη 2 φορές αλλά δε θα το ξαναγοράσω είναι το precision eyeliner από Golden Rose. Είναι ένα αξιοπρεπές προϊόν, αδιάβροχο που είναι σταθερό και δεν τρέχει. Ο λόγος που δεν θα το ξαναγοράσω είναι γιατί ανακάλυψα πως αυτά με τη μορφή στυλό εμένα προσωπικά δε με βοηθούν να κάνω λεπτή γραμμή. Επιπλέον, το συγκεκριμένο είναι αρκετά μαύρο στην αρχή αλλά όταν στεγνώσει γίνεται πιο γκρι. 

Βαθμός 4 στα 10!


Τελευταία απογοήτευση είναι από DOROTHY L το superwaterproof eyeshadow 311. Δεν κάνει blending και μετά από κάποια ώρα μαζεύει πάνω στο βλέφαρο. Δεν μου άρεσε σαν σύσταση και δεν θα ξαναγοράσω παρόμοιο προϊόν ούτε φυσικά το ίδιο.

Βαθμός 0 στα 10!



Αυτά ήταν λοιπόν. Έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Εσένα σου άρεσε;;;

Τα λέμε την άλλη Κυριακή!
Σε φιλώ πολύ,
Μ.

You Might Also Like

16 σχόλια

  1. Χρησιμοποιώ συνέχεια την μάσκαρα από essence και σε εμένα έχει καθίσει τέλεια!Δεν μου τρέχει καθόλου και η βλεφαρίδα στον Θεό για ώρες χαχα Είναι τελικά αν σου κάτσει κάτι καλά ή'οχι ανάλογα με τα χαρακτηριστικά μας :)
    x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ χρήσιμη ανάρτηση καθώς αποφεύγουμε άστοχες αγορές! Δεν έχω χρησιμοποιήσει κάποιο από τα προϊόντα αλλά σίγουρα θα λάβω υπόψη μου την κριτική σου! Να είσαι πάντα καλά ! Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες και τη γνώμη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σχετικά με τον ντόρο γύρω από κάποια προϊόντα, συμφωνώ μαζί σου απόλυτα! Ακούς, ακούς και έχεις μεγάλες προσδοκίες! Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο προϊόν από αυτά. Ήθελα να δοκιμάσω το νερό micellaire της Caudalie, αλλά μάλλον απορρίπτεται η ιδέα, το τσούξιμο στα μάτια είναι το τελευταίο που θα ήθελα. Πολύ ωραίο post! Φιλιά!!
    Υ.Γ. Αυτές τις bb cream ποτέ δεν τις εμπιστεύτηκα..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω δοκιμάσει από Essence την μάσκαρα που είναι από την ίδια σειρά, αλλά με την ροζ συσκευασία και με άφησε ικανοποιημένη. Και για αυτήν με την πράσινη συσκευασία είχα ακούσει επίσης καλά λόγια και σκεφτόμουν να την αγοράσω.

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ εγωωτα καλυτερα ειχα διαβασει μονο αλλα εμενα δε με βολεψε. Ειναι εντελως υποκειμενικό το θεμα "μασκαρα"!! Φιλακιααα

      Διαγραφή
  5. Εμενα μου αρεσαν πολυ καο τα 2 προιοντα απο την caudalie
    Δεν με ερεθισαν και ξεβαφαν πολυ καλα και το μακιγιάζ.. περισσοτερο μου αρεσε το λαδάκι! Το νερςκι τελειωσε μεσα σε 3 χρησεις. Βεβαια τις μικρες συσκευααοες ειζα παρει και εγω..και η μασκαρα μου αρεσε πολυ αλλα δεν την εχω ξαναβρει! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και ότι έλεγα να δοκιμάσω την Lash Princess, αν είναι να μοιάζω με πάντα να μου λείπει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tι να σ πω. .οπως βλεπεις στις περισσοτερες αρεσει οποτε ειναι εντελως υποκειμενικο το θεμα μασκαρα. Εγω δε θα την ξαναπαρω.

      Διαγραφή
  7. Πολύ χρήσιμο post! Προσωπικά έχω δοκιμάσει την Lash Prinsess της Essence και έμεινα αρκετά ικανοποιημένη! Είδα πράγματι τα κομματάκια κάτω από το μάτι που λες, αλλά μου τα έκανε μετά από υπερβολικά πολλές χρήσεις και όταν είχε πλέον αρχίσει να στεγνώνει το προϊόν. Θα την αγόραζα ξανά για κάθε μέρα :)
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμενα απο την πρωτη χρηση πολυ μουτζουρα. Μηοως ειμαι εγω η περιεργη; χιχιχι τι να πω;;; φιλακιααα

      Διαγραφή
  8. Έχω δοκιμάσει τη ροζ μάσκαρα από την Essence και αυτή τη σειρά, αλλά δε μου έκανε κομματάκια και μάλιστα ήταν πάρα πολύ καλή για τα λεφτά της...Τι να πω, ίσως έπεσες και σε προβληματικό προιόν. xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου για το post :-)

Follow Us

Follow Me on Pinterest Ακολουθήστε τον πίνακα my blog του MyNonBoringWorld στο Pinterest. Follow
Instagram

My instagram life...follow