Autumn favourites.

Τετάρτη, Νοεμβρίου 30, 2016


Γεια σου nonboring-girl,

Πριν λίγο ήρθα από η δουλειά, έκανα ένα ζεστό μπάνιο και είμαι έτοιμη να σου μιλήσω για τα αγαπημένα προϊόντα του φθινοπώρου, που σήμερα μας αποχαιρετά. Δεν είναι πολλά διότι χρησιμοποίησα αρκετά προϊόντα που ήθελα να τελειώσω και έχουν ξανααναφερθεί σε post είτε θετικά είτε αρνητικά. Είναι μόνο 5 αλλά παίρνουν 10!!! Καλά, μην υπερβάλουμε.....στις βαθμολογίες μου είμαι αυστηρή! 





Θα ξεκινήσω με περιποίηση και με ένα προϊόν που μου άρεσε αρκετά και το έχω σχεδόν τελειώσει. Σου το είχα ξανά αναφέρει σε αυτό το night routine post και έχει μπει και στα αγαπημένα του καλοκαιριού. Είναι ένα serum ενυδάτωσης από την εταιρία bioderma. Είναι σε μορφή gel, πολύ δροσιστικό και έκανε μια χαρά τη δουλειά του. Δε βάρυνε καθόλου το πρόσωπό μου και το χρησιμοποιούσα συνήθως και πρωί και βράδυ. Θα το ξαναγόραζα σίγουρα!

Παίρνει 8 στα 10!


Συνεχίζω με την πολύ-αγαπημένη εταιρία korres και με ένα body milk που σου έδειξα στο instagram σε haul (ακολούθησέ με εδώ). Το έχω αγοράσει σίγουρα δυο φορές ακόμα. Λατρεύω και τη σύσταση του και τη μυρωδιά του γιασεμιού.

Παίρνει αναμφισβήτητα 10 στα 10!


Περνάω στο μακιγιάζ και δε θα μπορούσε να λείπει από αυτό το post η bb cream από την εταιρία holika holika. Έχω κάνει αναλυτικό Review: Holika holika, sweet cotton pore cover BB με όλους τους λόγους που την λατρεύω.

Παίρνει 9 στα 10!


Το πρώτο μου κραγιόν από M.A.C είναι γεγονός. Άρχισα να το φοράω συνεχώς το τελευταίο μήνα διότι παρατήρησα κάτι φοβερό. Το έβαζα 8.30 το πρωί, πήγαινα δουλειά, έτρωγα πρωινό, μεσημεριανό, έπινα καφέ, νερό και γύριζα σπίτι 5 ηώρα με κραγιόν στο στόμα. Και δεν είναι καν ματ. Μιλάω για το "unlimited" από τα lipcream και...


παίρνει 8.5 στα 10!


Τέλος, θα βάλω στα αγαπημένα μου, το μολυβάκι από Dorothy L που σου είχα δείξει στα Top 5 || Οικονομικά μολύβια χειλιών γιατί το φοράω συνεχώς και μου αρέσει πάρα πολύ.

Παίρνει 8 στα 10!!


Αυτά είναι τα δικά μου αγαπημένα για το φθινόπωρο 2016 που έπρεπε οπωσδήποτε να αναφερθούν!! Εσύ τί αγάπησες;;;;

Καλό χειμώνα!!!
Σε φιλώ...Μ

You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Όλα φαίνονται αξιόλογα προϊόντα! Ευχαριστούμε για το χρήσιμο post! Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά το γιασεμί είναι φοβερό άρωμα! Καλή ξεκούραση αγάπη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χμμμ με δελεάζεις με το κραγιόν. Πάντα έχω αυτό το θέμα που φεύγουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου για το post :-)

Follow Us

Follow Me on Pinterest Ακολουθήστε τον πίνακα my blog του MyNonBoringWorld στο Pinterest. Follow
Instagram

My instagram life...follow