Review &Giveaway: Golden Rose liquid matte lipstick. (closed)

Κυριακή, Οκτωβρίου 16, 2016

Καλημέρααααααα!!!

Σήμερα ξύπνησα περίεργα! Είδα έναν εφιάλτη και κατατρόμαξα. Το πρώτο δεκάλεπτο ήμουν ψιλοχάλια, αλλά αφού σηκώθηκα από το κρεββάτι και έφαγα το πρωινό μου, νιώθω υπέροχα!! Την προηγούμενη Κυριακή σου μίλησα για το πώς να αποφύγεις τη μελαγχολία της Κυριακής ,οπότε προσπαθώ να ακολουθώ κι εγώ ότι σου λέω. Φτιάχνοντας, λοιπόν, ένα πρωινό που μου αρέσει, ξεκινάω την Κυριακή μου με όρεξη. Έβαλα και μια κούπα ζεστό καφέ και είμαι έτοιμη να σου μιλήσω για μια νέα αγάπη. Τα έχεις ακουστά, είμαι σίγουρη. Έχει γίνει πάταγος με αυτά τα κραγιονάκια. Θα σου πω κι εγώ με τη σειρά μου την ειλικρινή μου γνώμη και στο τέλος σου έχω και εκπληξούλα!!!!


Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Πρόκειται για ένα κραγιόν σε υγρή μορφή που απλώνεται όπως τα λιπ γκλος και όταν στεγνώσει γίνεται ματ. Και ποια δεν αγαπάει τα ματ κραγιόν, ιδιαίτερα το χειμώνα;;

Εγώ έχω αγοράσει 2 μέχρι στιγμής. Τις αποχρώσεις Νο03(πάνω) και Νο06(κάτω). Η πρώτη είναι ένα nude με μοβ υποτόνους. Η δεύτερη είναι το χρώμα καρπουζί. Τείνει να γίνει κόκκινο αλλά δεν γίνεται. Είναι ακριβώς το χρώμα του καρπουζιού νομίζω. Καταρχήν είναι ένα κραγιόν που εφαρμόζεται αρκετά εύκολα γιατί το βουρτσάκι του είναι πολύ εξυπηρετικό.

Η συσκευασία τους είναι αρκετά προσεγμένη και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα πιο ακριβά προϊόντα. Η τιμή τους είναι μόλις στα 4.90 ευρώ. Η απόδοση τους είναι εξαιρετική και με μία περασιά βγαίνει φουλ χρώμα. Φυσικά αν θες το ξαναπερνάς, αλλά δεν το συνηθίζω. Μυρίζει σαν τη σκόνη βανίλιας που βάζουμε στο κέικ.


Και πάμε να μιλήσουμε για το θέμα διάρκεια, που είναι και το σημαντικότερο για μένα! Έχω δοκιμάσει και πιο ακριβά και πιο φτηνά προϊόντα σαν αυτό. Για την τιμή του η οποία είναι χαμηλή θεωρώ ότι μοιάζει περισσότερο στα ακριβά και όχι στα φτηνά αντίστοιχα υγρά κραγιονάκια. 
Αφού το φορέσεις, χρειάζεται περίπου 1.5 λεπτό για να γίνει τελείως ματ. Από κει και πέρα είτε φας είτε πιεις δεν βγαίνει εύκολα. Εννοείται οτι αν φας, λερωθείς και τριβείς τα χείλη σου με την χαρτοπετσέτα θα το χαλάσεις. Δε θα φύγει αλλά σίγουρα θα χρειαστεί ανανέωση. Τις πρώτες ώρες δεν είναι ξηρό ούτε ενοχλητικό για τα χείλη. Ίσα ίσα που είναι βολικό και νιώθεις τα χείλη σου να έχουν έντονο το χρώμα. Μετά από 5-6 ώρες νιώθω οτι αρχίζει ξηραίνει. Δηλαδή σε μία βραδινή έξοδο που θα μου διαρκέσει 5-6 ώρες το φοράω και ξεχνάω οτι φοράω κραγιόν. Ούτε χρειάζεται να το τσεκάρω. Για το γραφείο όμως που συνολικά θα λείπω από το σπίτι περίπου 9 ώρες και θα φάω κι όλας δεν με ικανοποιεί 100%. Συνήθως το κρατάω για το πρώτο 5ωρο και μετά το αφαιρώ. Αρχίζει και φαίνεται ξηρό και κάνει κάποια κομματάκια στη μέση των χειλιών. 

Η αφαίρεσή του γίνεται μόνο με καλό καθαριστικό ντεμακιγιάζ. Μην προσπαθήσεις να το βγάλεις με χαρτί και νερό. Θα γίνεις χάλια. Είναι αδιάβροχο!!!


Συνοπτικά θεωρώ ότι είναι ένα προϊόν value for money και αξίζει 100% να το δοκιμάσεις. Θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση στη βραδινή σου έξοδο γιατί εγγυάται 5-6 ώρες να είσαι με κραγιόν φουλ απόδοσης. Εδώ που τα λέμε δεν είναι και πολύ συνηθισμένο αυτό για ένα τόσο οικονομικό καλλυντικό. Εγώ θέλω να πάρω σίγουρα και την απόχρωση Νο01.

Και πάμε τώρα στην εκπληξούλα!!!!!

Επειδή έχω καιρό να σου κάνω κάποιο δωράκι και σε λίγες μέρες έχω γενέθλια θέλω να σου χαρίσω το κραγιονάκι για να το δοκιμάσεις κι εσύ!!!! Ο διαγωνισμός θα γίνει μέσω  Facebook Instagram!

Για όσους συμμετέχουν μέσω Facebook, τα βήματα είναι:

1) Γίνε μέλος στο blog μου (άλλωστε για τους αναγνώστες μου γίνεται ο διαγωνισμός).
2) Κάνε like στη σελίδα μου στο facebook.
3) Κάνε Tag 2-3 φίλους σου στη φωτογραφία του διαγωνισμού.

Για όσους συμμετέχουν μέσω Instagram τα βήματα είναι:

1) Γίνε μέλος στο blog μου (άλλωστε για τους αναγνώστες μου γίνεται ο διαγωνισμός).
2) Κάνε με follow στο instagram.
3) Κάνε Tag 2-3 φίλους σου στη φωτογραφία του διαγωνισμού.

Ένα κραγιονάκι θα δοθεί μέσω fb & ένα μέσω instagram. Μπορείς να πάρεις μέρος και στα 2 για περισσότερες πιθανότητες. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 31/10/2016 και ώρα 11 το βράδυ.

Οι νικητές θα προκύψουν από κλήρωση και αφού βρεθούν θα ελέγξω αν έχουν κάνει τα βήματα σωστά. Αν όχι θα προχωρήσω σε επόμενη κλήρωση για να είναι δίκαιο για όλους.

Την απόχρωση θα τη διαλέξουν οι νικητές!

Σε φιλώ πολύ..Μ

Καλή εβδομάδα!!!

Οι τυχερές νικήτριες είναι:
Facebook: Γεωργία Γεωργία
Instagram: annaplatidou

Συγχαρητήρια!!!! Ευχαριστώ ολους οσους πηρατε μέρος. Θα ερθουν κ άλλοι διαγωνισμοί!

You Might Also Like

11 σχόλια

  1. Ευχαριστούμε πολύ για την κριτική του προϊόντος και το διαγωνισμό! Καλή επιτυχία σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμη δεν έτυχε να δοκιμάσω κάποιο αν και έχω στο μυαλό μου τα νούμερα 3 και 10.
    Ευχαριστούμε για το δώρο :)
    fb:Mata Hari

    x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε πολύ! ! Μακάρι να ειμαι τυχερη! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστουμε πολυ για την κριτική χρήσιμη αλλα και για τον διαγωνισμο
    Fb Despina Chalkidou
    Instagram desp_cha

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστούμε πολύυυυυυυυυυυ !!!!!!! Δεν έχω λόγιααααα...ΘΕΙΚΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τέλεια!Απορώ πως δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. έχω αγοράσει και εγώ και συγκεκριμένα την απόχρωση 04
    και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!
    Για την τιμή τους κάνουν εξαιρετική δουλειά!!!
    Ευχαριστούμε!!! Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σας ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία που μας δίνετε να κερδίσουμε αυτό το υπέροχο δώρο. Είστε φοβεροί που κάνετε χαρούμενο τον κόσμο τέτοιες δύσκολες εποχές που δυανύουμε....Σας εύχομαι πάντα επιτυχίες να έχετε και να συνεχίσετε ακόμα πιο δυνατά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 06 Likeeeee & share
    πληρω όρους διαγωνισμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τέλεια! Σε ευχαριστούμε πολύ!! :D
    Instagram: Penny_Patsi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το δωράκι! Συγχαρητήρια και στην άλλη νικήτρια! Ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου για το post :-)

Follow Us

Follow Me on Pinterest Ακολουθήστε τον πίνακα my blog του MyNonBoringWorld στο Pinterest. Follow
Instagram

My instagram life...follow