Μακιγιάζ: "Καλεσμένη σε γάμο" || collab with pixelperfectbeauty.

Τρίτη, Ιουλίου 26, 2016

Καλημέρα nonboring-girl, 

Ξέρω έχω λείψει αρκετές μέρες, αλλά ο Ιούλης με έχει βγάλει από το πρόγραμμά μου. Ένα 3ήμερο στη θάλασσα, κάτι γάμοι, κάτι δυσάρεστα, κάτι χάλασε το κινητό...έχω αποσυντονιστεί.
Σήμερα, όμως, είμαι εδώ, όλη δική σου, για να σου μιλήσω μαζί με τη Σοφία του blog pixelperfectbeauty για ένα θέμα που αυτό το μήνα και τον επόμενο είναι must

Το μακιγιάζ της καλεσμένης σε γάμο.


¨Ελα πες την αλήθεια, ένας γάμος μέσα στο καλοκαίρι επιβάλλεται. Να σκάει ο τζίτζικας, να τρέχει ο ιδρώτας και το foundation. Στανταράκι. 

Πάμε να δούμε τι χρησιμοποίησα εγώ στο γάμο που πήγα (και με έβγαλαν ασπροπρόσωπη). Εδώ μπορείς να δεις την πρόταση της Σοφίας.



Θα ξεκινήσω με τη βάση που είναι το πιο σημαντικό. Σίγουρα θέλεις να έχεις αψεγάδιαστο πρόσωπο, να λάμπεις και πάνω απ' όλα αυτό να κρατήσει. Το μακιγιάζ της καλεσμένης είναι δύσκολη υπόθεση κατά τη γνώμη μου και ο λόγος είναι η διάρκεια! Ο γάμος θα ναι απόγευμα και εσύ από το μεσημέρι ξεκινάς να ετοιμάζεσαι γιατί πρέπει να περάσεις και από το σπίτι του γαμπρού ή της νύφης. Μέχρι να τελειώσει και το γλέντι μιλάμε για ένα 10ωρο 12ωρο βαμμένη. 

Τα παρακάτω προϊόντα με βοήθησαν αρκετά να κάνω μια καλή βάση και να διαρκέσει μέχρι να γυρίσω σπίτι χωρίς να κάνω καμία ανανέωση.


Σε όλο το πρόσωπο εκτός της ζώνης Τ χρησιμοποίησα το lumitouch primer της erre due. Κάνει το δέρμα απαλό και απλώνεται εξαιρετικά το foundation. Επιπλέον, δίνει λάμψη. 
Για foundation ήθελα κάτι που να μην είναι ματ. Σε περίπτωση που ιδρώσεις και φοράς ματ foundation το αποτέλεσμα είναι χειρότερο. Τοποθέτησα με ένα πινέλο το hyper smooth make up της max factor και αφού περίμενα να στεγνώσει και να το απορροφήσει, έβαλα ακόμα μία στρώση με τα χέρια αυτή τη φορά για τέλει κάλυψη. Για concealer έβαλα της sixteen. Δεν ήταν τόσο καλή επιλογή γιατί μάζευε λίγο κάτω από τα μάτια αλλά δε μου δημιούργησε πρόβλημα. Κάτω από τα μάτια έβαλα μία πούδρα σε ελεύθερη μορφή που μου είχαν δώσει σε travel size από την lancom, ενώ στο υπόλοιπο πρόσωπο εκτός από τα ξηρά μου μάγουλα έβαλα μπόλικη από μια εξαιρετική powder της md professionel η οποία έχει άθλια συσκευασία αλλά είναι εξαιρετικό προϊόν και δυστυχώς μου τελειώνει. Για highlighter έβαλα το υγρό προϊόν της e.l.f που σου έχω ξαναπεί πόσο το αγαπώ. 
Το καινούργιο προϊόν που τέσταρα εκείνο το βράδυ είναι το honolulu bronzer από W7 το οποίο είναι απλά καταπληκτικό. Αν θέλεις μπορώ να κάνω ένα review μόνο γι΄ αυτό το bronzer. Για βάση σκιάς έβαλα από catrice το prime and fine base.
Όλα αυτά τα σέταρα με το θαυματουργό make up fixer από PeggySage. Είναι εκπληκτικό!!!!!!


Για ρουζάκι χρησιμοποίησα ένα παλιό που έχω από flormar σε μία ροζοφούξ απόχρωση που έχει και γυαλάδες μέσα. Είναι αρκετά διακριτικό όμως σε απόδοση. Όσο χρειάζεται.


Τα μάτια είναι ένα επίσης σημαντικό κομμάτι γιατί αν το κραγιόν κάποια στιγμή φύγει, τα μάτια θα πρέπει να παραμένουν τονισμένα για να μη μοιάζεις με άβαφη. Γι αυτό συνήθως σε γάμο επιλέγω έντονα μάτια και απαλά χείλη. Η πρόταση μου είναι ένα smokey σε μπλε χρώμα (που αναδεικνύει υπέροχα τα καστανά μάτια) ή μωβ.

Για να το φτιάξω χρησιμοποίησα αρκετές σκιές από artdeco, md professionnel & maybelline.
Πριν τοποθετήσω τη μπλε σκιά, άπλωσα σε όλο το καπάκι του ματιού ένα μπλε μολύβι από max factor για να διαρκέσει το αποτέλεσμα και να είναι πιο έντονο. Επιπλέον, στην υγρή γραμμή του ματιού έβαλα ένα μαύρο μολύβι από erre due το οποίο είναι πάρα πολύ σταθερό. Φυσικά όπως σε όλα τα smokey, το κλειδί της υπόθεσης ειναι το blending. Πάρε ένα καθαρό πινέλο για blending αφού απλώσεις τις σκιές σου και ανακάτεβε μέχρι να μην ξεχωρίζεις τη μία σκιά από την άλλη.
Ήθελα να βάλω και ψεύτικες βλεφαρίδες αλλά δοκιμάζοντάς τες είδα ότι η they're real από benefit έκανε το ίδιο καλή δουλειά οπότε αρκέστηκα σε αυτήν. Για τα φρύδια μου χρησιμοποιώ πάντα το αγαπημένο μου kit από bh cosmetics.


Για τα χείλη αγόρασα ένα καινούργιο κραγιονάκι από την εταιρία jordana στην απόχρωση natural. Κόστιζε μόνο 2,5 ευρώ αλλά είναι ένα ποιοτικό κραγιόν που διαρκεί αρκετά και είναι ματ. Το συνδύασα με το μολύβι της essence στην απόχρωση soft berry.

Στο τέλος ξαναψεκάστηκα εννοείται με το make up fixer και αυτό ήταν!! Το μακιγιάζ μου κράτησε ένα 12ωρό στην εντέλεια.

Αυτό ήταν το post. Ελπίζω να σου άρεσε και περιμένω στα σχόλια να μου πεις ποιο είναι το δικό σου αγαπημένο προϊόν μακιγιάζ που το φοράς όταν θες να πας σε ένα γάμο γιατί δε σε προδίδει.

Σε φιλώ πολύ..Μ

Υ.Γ Μπόρεις να με ακολουθήσεις σε όλα μου τα social media για να τα λέμε και από εκεί!
Facebook
Twitter
Instagram
Google+
Pinterest
Bloglovin

You Might Also Like

6 σχόλια

  1. Πολύ όμορφη πρόταση μακιγιάζ, με αξιόλογα προϊόντα! Περιμένουμε κριτική και για το bronzer της w7! Ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφα χρώματα επέλεξες για το μακιγιάζ σου! Θα περιμένουμε αναλυτικό review για το μπρόνζερ! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ ωραιες επιλογες, η βαση της erre due φαινεται τελεια πολυ θα ηθελα να την δοκιμασω ^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου για το post :-)

Follow Us

Follow Me on Pinterest Ακολουθήστε τον πίνακα my blog του MyNonBoringWorld στο Pinterest. Follow
Instagram

My instagram life...follow