Review: Nuxe Sun Face Cream SPF30 || DVcare

Τετάρτη, Μαΐου 04, 2016

Καλημέρα nonboring-girl,

Σήμερα επιστρέφω με ένα review post. Το ηλεκτρονικό φαρμακείο DVcare επικοινώνησε μαζί μου ώστε να μου στείλει κάποιο προϊόν της αρεσκείας μου για να γράψω τη γνώμη μου γι' αυτό. Ήθελα επιτέλους ένα αντηλιακό που να το φοράω και να το ευχαριστιέμαι. Κατά καιρούς έχω δοκιμάσει πολλά αλλά κανένα δε μου άρεσε τόσο ώστε να γίνει καθημερινή μου συνήθεια. Σου έχω πει πολλές φορές πόσο σημαντική είναι η καθημερινή χρήση του αντηλιακού αν δε θες το δέρμα σου να γεράσει γρήγορα και να γεμίσει πανάδες. Έτσι, αποφάσισα να δοκιμάσω από την εταιρία NUXE (που δεν είχα ξαναδοκιμάσει τίποτα από αυτήν) το Sun face cream SPF30 50ml. Το πακετάκι που έλαβα ήταν το παρακάτω. Μαζί με το Nuxe Sun face cream που διάλεξα, το online φαρμακείο μου έστειλε και το Nuxe Sun-After sun lotion αλλά και πολλά δειγματάκια. Άκου, λοιπόν, τις εντυπώσεις μου (δηλαδή διάβασε)...


Θα ξεκινήσω από το βασικό προϊόν που είναι το αντηλιακό προσώπου.

Ο λόγος που επέλεξα τη Nuxe είναι γιατί ήθελα να μυρίσω τις διάσημες μυρωδιές της επιτέλους. Με το που το φόρεσα στο πρόσωπό μου ενθουσιάστηκα πρώτα απ' όλα από τη μυρωδιά. Είναι λεπτόρευστο και απλώνεται πανεύκολα χωρίς να αφήνει ασπρίλα. Η μυρωδιά του ξεχειλίζει πολυτέλεια και είναι σπάνιο για προϊόν που δεν είναι ακριβό. Το φοράω κάθε μέρα, είτε βαφτώ είτε όχι. Έχει κάτσει πάρα πολύ καλά στην ξηρή μου επιδερμίδα και δεν αφήνει λιπαρότητα. Για επιδερμίδες που είναι πολύ λιπαρές δε θα το πρότεινα για κάτω από το μακιγιάζ γιατί σίγουρα μετά από 3-4 ώρες θα βγάλει λιπαρότητα. Για τη θάλασσα όμως πιστεύω πως θα είναι μια χαρά. Οι κανονικές-ξηρές νομίζω θα το ευχαριστηθούν όλο το χρόνο.



Παρ' όλο που το καλοκαίρι δεν έχει έρθει και στη θάλασσα δεν πήγα, δεν μπορούσα να περιμένω να με δει πρώτα ο ήλιος και μετά να δοκιμάσω την After Sun Lotion. Φυσικά και θα τη δοκίμαζα άμεσα από τη στιγμή που τη μύρισα. Μου άρεσε απίστευτα και η μυρωδιά και η υφή της και τη χρησιμοποιώ ως lotion σώματος μετά το μπάνιο μου. Λογικά δε θα προλάβω να τη δοκιμάσω σαν after sun αλλά δεν πειράζει. Θα την ευχαριστηθώ όπως και να χει. Ο Χ έχει τρελαθεί με τη μυρωδιά της.

Τα δειγματάκια που μου έστειλαν ήταν από: άρωμα, serum, κρέμα ματιών και μάσκα προσώπου. Αυτό που ξεχώρισα ήταν το άρωμα. Μου έστειλαν 3 δειγματάκια από το Prodigieux le parfum και δοκίμασα το πρώτο κατευθείαν. Μου άρεσε πάρα πολύ και κράτησα τα άλλα 2 για το ταξίδι μου την άλλη βδομάδα. Έτσι, και θα συνδυάσω το ταξίδι μου με το συγκεκριμένο άρωμα και δε θα κουβαλάω το μπουκαλάκι με το δικό μου.

Αυτά ήταν τα πραγματάκια που δοκίμασα. Έχω χαρεί πολύ που βρήκα μια αντηλιακή προσώπου που να απολαμβάνω να φοράω γιατί αυτό είναι το κλειδί για να γίνει συνήθεια. Μόνο το "πρέπει" δεν αρκεί!

Βρες κι εσύ το δικό σου αντηλιακό προσώπου, που θα αγαπήσεις και θα φοράς καθημερινά. Περιμένω να μου πεις το δικό σου αγαπημένο στα σχόλια!

Σε φιλώ..Μ


Αν σου αρέσουν τα post και το mynonboringworld μπορείς να γίνει μέλος στο blog μου εδώ και να κάνεις like στη σελίδα μου στο facebook. Θα με χαροποιήσει πολύ!

You Might Also Like

14 σχόλια

  1. To αντηλιακό το είχα αγοράσει πέρυσι, αλλά το άνοιξα φέτος. Πιο συγκεκριμένα το φόρεσα την Κυριακή του Πάσχα. Το άρωμα του έκανε θραύση μπορώ να πω, όσοι με φιλούσαν μου έλεγαν τι ωραίο άρωμα που είχα. Όμως, αργούσε να απορροφηθεί τελείως. Δεν το έχω δοκιμάσει περισσότερο και δεν μπορώ να πω εάν άλλαξε η πρώτη μου εντύπωση. Χαίρομαι όμως που σου άρεσε τόσο. Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι το άρωμα όντως δεν αφηνει κανέναν ασυγκίνητος. Φιλάκια κορίτσι μουυυ!

      Διαγραφή
  2. Πολύ χρήσιμη ανάρτηση καθώς δεν έχω βρει κάποιο αντηλιακό που να με ικανοποιεί! Δεν έχω δοκιμάσει προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρείας αλλά σίγουρα με έβαλες σε σκέψεις. Ευχαριστούμε πολύ για τις αναλυτικές πληροφορίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίο ποστ, μου αρέσει πολύ η γραφή σου, η οποία είναι πολύ ευχάριστη πέρα από το γεγονός ότι δίνεις όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ για το υπέροχο σχόλιο σου. Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  4. Δεν έχω ανακαλύψει ακόμα το δικό μου αγαπημένο...
    Πολύ ωραίο review!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βιασου πριν ερθει η καψα!!!χιχι! Σε ευχαριστώ Καραμελιτσα!! Φιλια!

      Διαγραφή
  5. Το αντηλιακό και το After sun είχα πέρυσι το καλοκαίρι και η μυρωδιά είναι ταυτισμένη με τις περσινές διακοπές μου. Ένα προϊόν που θα ήθελα να δοκιμάσω από την συγκεκριμένη εταιρεία είναι το face mist που έχουν.... Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το face mist δεν το χει πάρει το μάτι μου. Θα το ψαξω. Φιλακιααα

      Διαγραφή
  6. Αν και έχω βρει το ιδανικό μου αντιηλιακό μ'έπεισες να το δοκιμάσω κι αυτό!
    Χρόνια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρονια πολλααααα!! Ελπίζω να σου αρέσει όσο κ μένα!!!! Φιλακιααα

      Διαγραφή
  7. Το αντηλιακό της Nuxe ήθελα πολύ καιρό να το δοκιμάσω, νομίζω ήρθε η ώρα!! Το δικό μου αγαπημένο είναι της Frezyderm, sun screen velvet face, αυτό με την υφή primer, το οποίο λειτουργεί και τέλεια σαν βάση μακιγιάζ!! Πολύ ωραίο review!! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω το αντιπαθω της frezyderm γτ στην ξηρή μ επιδερμίδα δεν ταιριαζει. Με αφυδατωνει. Δεν ξέρω κατά πόσο θα σε βόλευει το συγκεκριμένο της nuxe αν το αγαπημένο σ είναι το velvet. Πάρε ένα δειγματακι πρώτα. Πάντως σίγουρα θα λατρέψει μυρωδιά!φιλακιααα

      Διαγραφή

Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου για το post :-)

Follow Us

Follow Me on Pinterest Ακολουθήστε τον πίνακα my blog του MyNonBoringWorld στο Pinterest. Follow
Instagram

My instagram life...follow