Aγαπημένα προϊόντα μακιγιαζ || Χειμώνας 2016

Τρίτη, Μαρτίου 01, 2016

Γεια σου nonboring-girl,
 
Μετά τα αγαπημένα προϊόντα περιποίησης ακολουθούν, κλασσικά, τα αγαπημένα του μακιγιάζ. Αυτά που θα σου δείξω τα χρησιμοποίησα non stop όλο το χειμώνα και μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Πάμε να τα δούμε παρέα..
 

 
Σου είχα δείξει πριν περίπου δυο μήνες τις αγορές μου από bh cosmetics. Μέσα στις αγορές αυτές υπήρξαν τρία πραγματάκια που χρησιμοποίησα πάρα πολύ μέσα στο χειμώνα και μου άρεσαν αρκετά.
 
 
Το πρώτο αγαπημένο είναι τα πινέλα. H cute συσκευασία με ώθησε στο να τα αγοράσω αλλά με έβγαλαν ασπροπρόσωπη. Είναι πολύ μαλακά πινέλα και δεν μου έχουν μαδήσει καθόλου προς στο παρόν. Είναι 11 συνολικά. Η συσκευασία περιλαμβάνει διάφορα χρήσιμα πινέλα κυρίως για μακιγιάζ ματιών, για πούδρα-ρουζ, αλλά και πινέλο βεντάλια για highlighter. H εταιρία δεν κάνει τεστ σε ζώα και τα συγκεκριμένα είναι vegan.
 
Παίρνουν 8,5 στα 10. 
 
 Δεύτερο προϊόν που δε σταμάτησα να χρησιμοποιώ είναι το flawless brow trio. Από τη στιγμή που μπήκε στη ζωή μου έχω αγαπήσει τα φρύδια μου. Περιέχει 2 σκιές φρυδιών και ένα υγρό (σαν eyeliner) σε αποχρώσεις ανάλογες με το αν είσαι ξανθιά, μελαχρινή ή καστανή. Έχει μέσα και πινελάκι, αν και εγώ χρησιμοποιώ το πινέλο από το πιο πάνω σετ. Δεν χρειάζεται ούτε μάσκαρα φρυδιών ούτε τίποτα. Άπαξ και το βάλεις βγαίνει όταν θα ξεβαφτείς. Το έχω αγαπήσει! Είναι επίσης vegan.
 
Παίρνει 10 στα 10!
 
Το συγκεκριμένο κραγιονάκι το αγόρασα λόγω χρώματος. Στεγνώνει ματ στα χείλη και η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ σταθερό. Ούτε στο ποτήρι δεν αφήνει λεκέ. Οι φίλες μου όταν το είδαν ενθουσιάστηκαν με το χρώμα, όπως κι εγώ! Το αρνητικό του για μένα είναι ότι ξηραίνει αρκετά τα χείλη και ότι αρχίζει να ξεφτίζει από το εσωτερικό των χειλιών προς τα έξω με αποτέλεσμα να φαίνεται κάπως άσχημο μετά από ώρες. Επιπλέον, δεν μπορείς να το ανανεώσεις, πρέπει να το αφαιρέσεις και να το ξαναβάλεις από την αρχή, πράγμα αδύνατο για μένα όταν είμαι έξω.
 
Παίρνει 7 στα 10!!
 
 
Από το καλοκαίρι χρησιμοποιώ αυτό το bronzer από το i-herb. Ήταν υπερβολικά οικονομικό και έτσι το αγόρασα. Δίνει μια πολύ ωραία ζεστασιά στο πρόσωπο και πολλές φορές χρησιμοποιώ μόνο αυτό χωρίς να βάλω ρουζ. Αν κάνεις κάποια αγορά από το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα αξίζει να το δοκιμάσεις. (no animal testing)
 
Παίρνει 8 στα 10.
 

Για το συγκεκριμένο highlighter σου μίλησα εδώ highlighter essence vs elf, οπότε δε θα πω πολλά. Μου αρέσει πολύ και ειδικά τώρα το χειμώνα το χρησιμοποιώ περισσότερο από όλα όσα έχω. (no animal testing)
 
Παίρνει 8,5 στα 10.
 
 
Το μολυβάκι χειλιών που χρησιμοποιώ σχεδόν με όλα μου τα κραγιόν είναι από την εταιρία galaxy color No 120. Tα συγκεκριμένα μολύβια είναι βουτυρένια, αρκετά σταθερά, χρησιμοποιούνται και μόνα τους ως κραγιόν και κοστίζουν μόνο 1 ευρώ. Για όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά
 
Παίρνει 10 στα 10!
 
Σε ένα παλιό haul σου είχα δείξει το lumitouch-primer της ERRE DUE. Τον τελευταίο καιρό το έχω χρησιμοποιήσει πολύ γιατί το δέρμα μου είναι πολύ ξηρό και προσπαθώ να βρω τρόπους να δείχνει ενυδατωμένο και φρέσκο. Το συγκεκριμένο primer δεν έχω καταλάβει αν κάνει τρομερή δουλειά με τη διάρκεια του μακιγιάζ, αλλά δίνει μια υπέροχη λάμψη όταν το φοράς κάτω από το foundation. Μου άρεσε αρκετά και ..
 
Παίρνει 8 στα 10.
 
Τελευταίο προϊόν είναι η μάσκαρα της benefit "they're real". Την είχα πάρει από περιοδικό για να τη δοκιμάσω. Αυτό που με εντυπωσίασε είναι ότι κάνει τέλειο διαχωρισμό, πράγμα που σπάνια βρίσκω σε μια μάσκαρα. Δεν αφήνει κομματάκια αλλά αφαιρείται αρκετά δύσκολα και οι βλεφαρίδες ταλαιπωρούνται. Δεν νομίζω να την αγόραζα full size γιατί προτιμώ να δοκιμάσω και άλλες αυτής της εταιρίας, πάντως είναι αξιοπρεπέστατη και δικαιούται ένα 8,5 στα 10 μόνο και μόνο για τον υπέροχο διαχωρισμό.
 
Αυτά ήταν τα αγαπημένα προϊόντα μακιγιάζ για το ΄χειμώνα που πέρασε. Σου εύχομαι καλό μήνα και καλή άνοιξη με χαρά και αισιοδοξία, όσο γίνεται!!
 
Μην ξεχάσεις να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό giveaway-essence που τρέχει στο blog μου και στο instagram για την πανέμορφη παλέτα φρυδιών-ματιών της essence!!
 
ΕΔΩ μπορείς να κάνεις like στη νέα μου σελίδα στο facebook!!!
 
Σε φιλώ..Μ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You Might Also Like

12 σχόλια

  1. Αυτην την παλετα για τα φρυδια την εχω δει σε πολλα βιντεο tutorials και φαινεται καταπλητικη. Πολυ ωραια αναρτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφη ανάρτηση με αξιόλογα προϊόντα! Το σετ με τα πινέλα και το highlighter φαίνεται εξαιρετικά! Ευχαριστούμε πολύ για τις ωραίες προτάσεις προϊόντων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλειο το ποστ και καταπληκτική παρουσίαση. Μου αρέσει που έβαλες και βαθμολογίες! Τα περισσότερα δεν τα ήξερα οπότε ήταν η τέλεια ευκαιρία να τα μάθω! Πολλά φιλιά και ανυπομονώ για τη συνεργασία μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσο μου αρέσουν οι βαθμολογίες <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλα φαίνονται τέλεια... και πάλι μου μπήκανε ιδέες για αγορές.... Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου για το post :-)

Follow Us

Follow Me on Pinterest Ακολουθήστε τον πίνακα my blog του MyNonBoringWorld στο Pinterest. Follow
Instagram

My instagram life...follow