Προϊόντα που με απογοήτευσαν || Collab with Stroumfita Smurf

Τετάρτη, Μαρτίου 09, 2016

Καλησπέρα nonboring-girl,
 
Το σημερινό post είναι ένα θέμα που δεν το έχω θίξει καθόλου από τότε που ξεκίνησα το blog. Θα μιλήσουμε μαζί με την αγαπημένη Stroumfita Smurf για προϊόντα που μας απογοήτευσαν. Σαφώς και αυτό είναι υποκειμενικό, διότι κάτι που εμένα δεν με βόλεψε εσένα μπορεί να σου αρέσει. Επιπλέον, αν δε μου αρέσει το συγκεκριμένο προϊόν μιας εταιρίας δε σημαίνει ότι δε μου αρέσει όλη η εταιρία. Πάμε να ξεκινήσουμε με καλλυντικά και στη συνέχεια με περιποίηση!!! (Για να δεις την άποψη της Stroumfita Smurf μπες εδώ).

 
 
Θα ξεκινήσω με δύο πινέλα που αγόρασα από την BH cosmetics. Το πρώτο είναι το Βrush 9- Duo fiber stippling brush. Ήθελα πάρα πολύ ένα τέτοιο πινέλο, αλλά το συγκεκριμένο με απογοήτευσε. Είναι μεν πολύ μαλακό, αλλά μαδάει συνεχώς από την πρώτη μέρα και εκτός αυτού γεμίζει με γραμμές όλο το πρόσωπο. Το  Brush 7 - small concealer brush το αγόρασα ακριβώς για το όνομα του. Ήθελα ένα πινέλο για το concealer και στη φωτογραφία φαινόταν ιδανικό. Αυτό όμως πιο πολύ μοιάζει με πινέλο για το κραγιόν. Είναι εξαιρετικά μικροσκοπικό και όχι μόνο δεν μπορεί να απλώσει το concealer αλλά μου δημιούργησε και τσούξιμο κάτω από το μάτι επειδή είναι τόσο μικρό και μυτερό. Πέταμα!! 
 
Για το double wear concealer της estee lauder δε θα πω πολλά. Έχω κάνει αναλυτικό review με τους λόγους για τους οποίους δεν το ξαναγοράσω ποτέ. Θα πω μόνο ότι το χρώμα που διάλεξα ούτε κάλυπτε ούτε φώτιζε και μάζευε υπερβολικά στις λεπτές γραμμές. Κρίμα τα 20 ευρώ.
 
Στη Beauty Wishlist 2016 είχα βάλει τις βλεφαρίδες Lashes to impress No 02 MIX, Essence και τελικά τις αγόρασα. Με απογοήτευσαν εντελώς. Θεωρώ πως δεν είναι για αρχάριες τέτοιου είδους βλεφαρίδες. Έκανα πολύ ώρα να κολλήσω κάνα δυο τουφάκια και η κόλλα που είχε η συσκευασία δεν ήταν καλή. Γενικά με απογοήτευσε σαν προϊόν και σίγουρα δεν θα το ξαναπάρω.
 
Ένα ακόμα προϊόν από essence είναι το eyebrow stylish set που περιέχει δυο σκιές φρυδιών και ένα πινελάκι. Οι αποχρώσεις είναι πολύ ωραίες. Η συσκευασία είναι άθλια και πολύ φτηνιάρικη αλλά αυτό που δεν μου άρεσε περισσότερο είναι το γεγονός ότι δεν διαρκούσε η σκιά πάνω στο φρύδι. Μέσα σε δυο ώρες ήταν σαν να μην είχες βάλει. Μόνο αν έβαζες και μάσκαρα φρυδιών κρατούσε κάνα δυο-τρεις ώρες ακόμα. Ενώ η παλέτα της bh cosmetics που είχε μπει στα αγαπημένα διαρκεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.
 
Τελευταίο καλλυντικό είναι ένα υγρό ρουζάκι από τη NYX, το Rouge cream blush,  το οποίο δεν μου έκατσε καλά από την πρώτη στιγμή που το πήρα. Καταρχήν δεν απλώνεται καθόλου εύκολα και νιώθω ότι μου ερεθίζει το πρόσωπο όταν προσπαθώ να το απλώσω και δεύτερον η απόχρωση που διάλεξα είναι αρκετά έντονης απόδοσης στο πρόσωπο και με δείχνει σαν να έχω βάλει ένα φουξ κραγιόν και προσπαθώ να το απλώσω στο μάγουλό μου. Απογοήτευση.
 
Πάμε τώρα στα προϊόντα περιποίησης...
 
 
Θα ξεκινήσω από το 1' conditioner από την le petit marseillais, το οποίο έχει πολύ ωραία μυρωδιά αλλά δεν κάνει δουλίτσα. Για να καταλάβεις, όταν το σαμπουάν μου ήταν πολύ πλούσιο και μου μαλάκωνε τα μαλλιά, αυτό μου τα ξέραινε. Εν αντιθέσει με τη μάσκα που την αγαπώ, αυτό δε θα το ξαναπάρω.
 
Δύο μάσκες που επίσης δε θα ξαναπάρω είναι η Korres Cucumber Fresh De Puffing Eye Mask και από Apivita η Face Mask με σταφύλι, Μάσκα Λείανσης των Ρυτίδων. Η πρώτη σε καμία περίπτωση δεν έκανε κάτι με μαύρους κύκλους ή πριξιματάκια και η δεύτερη απλά δεν μου άρεσε καθόλου πάνω στο δέρμα μου ούτε κάποια σύσφιξη είδα. Δεν τις προτείνω!
 
Πριν από ένα χρόνο είχα πάρει αυτό το πακέτο I-white με τα μασελάκια λεύκανσης. Μην κάνετε το λάθος και το αγοράσετε (είναι και ακριβό). Δεν κάνει απολύτως τίποτα. Και είναι και πολύ δύσκολο στη χρήση.
 
Τελευταίο προϊόν είναι ένα scrub σώματος με άρωμα lime και πορτοκάλι από την εταιρία Heavenly Organics Skin Care, που είναι και vegan. Μύριζε υπέροχα και μου άρεσε πολύ να το βάζω στο σώμα μου. Το πρόβλημα όμως για μένα ήταν η σύνθεση του. Σκέψου πως έμοιαζε με άλατα. Εμένα αυτός ο τρόπος scrub δε με βολέυει. Θέλω να είναι κρεμώδες το προϊόν και μέσα να υπάρχουν οι χοντροί κόκκοι σαν αυτούς, όχι σκέτο. Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα το ξαναγόραζα.
 
Αυτά ήταν όλα! Γράψε μου στα σχόλια και το δικό σου προϊόν που σε απογοήτευσε!!
 
 
Μην ξεχάσεις να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό giveaway-essence που τρέχει στο blog μου και στο instagram για την πανέμορφη παλέτα φρυδιών-ματιών της essence!!

ΕΔΩ μπορείς να κάνεις like στη νέα μου σελίδα στο facebook!!!

Σε φιλώ..Μ


You Might Also Like

12 σχόλια

  1. Περίμενα με ανυπομονησία να δω τα δικά σου αλλά τελικά δεν είχαμε κάτι κοινό που δεν μας άρεσε.... Σ' ευχαριστώ πολύ για την άψογη συνεργασία που είχαμε και σου εύχομαι πάντα τα καλύτερα!!!! Πολλά πολλά φιλάκια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ χρήσιμο post και ειλικρινή κριτική προιόντων που μας βοηθάει να αποφεύγουμε αποτυχημένες αγορές! Ευχαριστούμε πάρα πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΑΑΑ καταρχήν φιλενάδα έχουμε αρκετά κοινά. Τα i- white δεν κάνει δουλειά συμφωνώ. Ο όρος λεύκανση είναι παραπλανητικός. Ίσως κα΄νει καθαρισμό αν αντιμετωπίζει κάποιος πρόβλημα με λεκέδες από κάπνισμα ή καφέ. Δε το ξέρω αυτό γιατί δεν έχω τέτοιο θέμα. Εμένα απλά το χρώμα του σμάλτου μου δεν είναι λευκό από φυσικού του... Anyway, η μάσκα αγγούρι, έχω ακούσει πως αν την αφήσεις για πολλές ώρες π.χ 6+ θα κάνει δουλειά. Δώσε του μια τελευταία προσπάθεια μπας και κάνει τίποτα. Άλλο θέμα τώρα. Για πινέλο δοκίμασε από elf. Έχω πάνω από χρόνο το stipple brush, δε μαδάει , αφήνει ένα φυσικό τελείωμα όταν απλώνω το faoundation με αυτό και λειτουργεί υπέροχα με κρεμώδη προϊόντα. + είναι cruelty free. Θέλω να μου πεις από που πήρες το vegan scrub γιατί θέλω να το δοκιμάσω. Φιλιά. Όπως πάντα υπέροχο blogpost.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπααα ουτε για τους λεκεδες από κάπνισμα κάνει κάτι..
      Όταν είχα ψωνίσει από iherb το πριν το καλοκαιρι ηθελα οπωσδήποτε να το παρω από elf αλλα ηταν για δυο βδομάδες out of stock. Πήρα ένα άλλο που είναι το άλλο διασημο της elf και το αγαπω αλλα δυστυχως δεν καταφερα να παρω και το stimpple, το οποιο ηταν και μιση τιμη από αυτό της bh. Είναι σε τι θα πεσεις γιατι τα αλλα πινελα που πηρα βγηκαν φοβερα!
      Αυτό το body scrub το ειχα παρει από το e-shop του glowbox αλλα μπηκα να δω πριν και δεν το βρηκα. Ισως δε το πουλανε πια! Μπορεις να το βρεις όμως από το site τους. Όλα τους τα προιοντα είναι vegan!http://www.heavenly-organics.com/shop/4558241445/orange-lime-body-scrub/2417465

      Διαγραφή
  4. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο από αυτά,εκτός την μάσκα ματιών του Κορρέ, που για να τελειώσει την χρησιμοποιούσα σαν κρέμα ματιών. Κι επίσης, δοκίμασα την οδοντόκρεμα i-white και ήταν χάλια. την μάσκα της apivita την έχω σε travel size, αλλά δεν την δοκίμασα ακόμη. Φιλιάααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω αν θα το βάζα σαν κρέμα ματιών γτ το ψιλισθχαινομαι τόσες ώρες πάνω μ. Να τη δοκιμασεις τη μάσκα κ να μ πεις αν έκανε κτ. Φιλιαααα

      Διαγραφή
  5. Θα συμφωνήσω απόλυτα για το brow set της essence, εγώ το χρησιμοποιούσα για λίγο καιρό σαν σκιές στα μάτια αφού στα φρύδια δεν δούλευε, αλλά και εκεί ήταν απογοητευτικό!! Τα la petit για τα μαλλιά γενικώς τα αποφεύγω χρόνια τώρα, αλλά τον τελευταίο καιρό θέλω να τους δώσω μια ακόμα ευκαιρία!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ή μάσκα ή κιτρινοπορτοκαλί είναι ή καλύτερη π έχω δοκιμάσει από σούπερ μάρκετ με διάφορα. Το conditioner όμως με απογοήτευσε. Φιλιααα

      Διαγραφή
  6. Συμφωνώ απόλυτα με το brow set από essence, ήθελα να δοκιμάσω για πρώτη φορά σκιά στα φρύδια, το έβαλα μία φορά και αυτό ήταν! μολυβάκι και πάλι μολυβάκι!! Φιλιάαα!

    Εύα x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα λίγο να φυσήξει έξω μένεις με το φρύδι αβαφο!! Χαχαχαχαχαχα φιλιααα

      Διαγραφή

Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου για το post :-)

Follow Us

Follow Me on Pinterest Ακολουθήστε τον πίνακα my blog του MyNonBoringWorld στο Pinterest. Follow
Instagram

My instagram life...follow