Ρουτίνα Ντεμακιγιάζ || Collab with "Δεν υπάρχει άσχημη γυναίκα υπάρχει άβαφη γυναίκα".

Τετάρτη, Μαρτίου 16, 2016

Γεια σου nonboring- girl,

Σήμερα επιστρέφω με ένα ακόμα beauty blogpost, αυτή τη φορά σε συνεργασία με τη γλυκιά Κωνσταντίνα από το blog http://kwnstantinan.blogspot.gr/. Θα σου μιλήσουμε για την ρουτίνα ντεμακιγιάζ μας, δηλαδή ποια βήματα ακολουθούμε εμείς όταν θα ξεβαφτούμε το βράδυ. Για να δεις τις συμβουλές της Κωνσταντίνας μπες εδώ.

Αρχικά θέλω να επισημάνω πως αν θέλεις να έχεις δέρμα καθαρό, ενυδατωμένο χωρίς ατέλειες δεν πρέπει να κοιμηθείς χωρίς να έχεις ξεβαφτεί σωστά. Είναι το Α και το Ω!! Και λυπάμαι που το συνειδητοποίησα γύρω στα 20-21....

Τα πραγματάκια που χρησιμοποιώ είναι τα παρακάτω...




Αρχικά παίρνω δυο δίσκους ντεμακιγιάζ τους βρέχω με το νεράκι Micellair Bioderma Sensibio H2O (no cruelty free)* και τους ακουμπάω απαλά πάνω στα μάτια για 10-15''. Αυτό θα βοηθήσει τη μάσκαρα να φύγει ευκολότερα από τις βλεφαρίδες χωρίς πολύ τρίψιμο. Στη συνέχεια τρίβω ελαφρά τα μάτια με τους δίσκους ντεμακιγιάζ και τα καθαρίζω πολύ καλά. Για το υπόλοιπο πρόσωπο δε θα χρησιμοποιήσω νεράκι micellair αλλά τον αφρό καθαρισμού της APIVITA Cleansing Foam με ελιά και λεβάντα (no cruelty free) ο οποίος είναι εξαιρετικός και αφήνει το δέρμα απαλό σαν μωρού. Αρκετές φορές την εβδομάδα (αλλά όχι καθε μέρα) τον χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με το beauty tool από YOUTHLAB (cruelty free) το οποίο κάνει εξαιρετικό καθαρισμό και απολέπιση συγχρόνως. Ειδικά για λιπαρές επιδερμίδες είναι must have.

Στη συνέχεια, θα καθαρίσω ταμποναριστά το πρόσωπό μου με μια μικρή πετσετούλα σαν αυτές που έχω στη φωτογραφία, τις οποίες τις έχω αγοράσει από τα JUMBO γι' αυτόν ακριβώς το λόγο. Κανονικά το επόμενο βήμα θα ήταν να περάσω το πρόσωπό μου με μια τονωτική λοσιόν για ξηρή επιδερμίδα όπως η δική μου, αλλά επειδή δεν έχω αυτό το διάστημα το προσπερνώ.

Περνάμε στις κρέμες...


Για κρέμα νύχτός χρησιμοποιώ εδώ και δυο μήνες την Natura Siberica Loves Estonia Nourishing Night Face Cream - Κρέμα νύχτας θρέψης 50ml (cruelty free), την οποία λατρεύω πλέον και έχει μπει και στα Αγαπημένα προϊόντα περιποίησης χειμώνα 2016. Κάτω από τα μάτια χρησιμοποιώ της ίδιας εταιρίας, την Siberian Ginseng Ενυδατική - Αντιρυτιδική - Συσφικτική κρέμα-gel ματιών για τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο, 30 ml (cruelty free), η οποία μαρέσει πολύ αλλά θέλω να έχω χρησιμοποιήσει τουλάχιστον τη μισή για να έχω ολοκληρωμένη άποψη.

Τέλος, λίγο πριν ξαπλώσω ενυδατώνω τα χείλη μου με το αγαπημένο μου dr organic royal jelly lip balm serum 10ml (cruelty free).

Αυτη ήταν η ρουτίνα ντεμακιγιαζ μου. Ελπίζω να πήρες ιδέες και να υιοθετήσεις τη συμβουλή μου για καθημερινό ντεμακιγιαζ!

Μην ξεχάσεις να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό giveaway-essence που τρέχει στο blog μου και στο instagram για την πανέμορφη παλέτα φρυδιών-ματιών της essence!!

ΕΔΩ μπορείς να κάνεις like στη νέα μου σελίδα στο facebook!!!


*cruelty free είναι οι εταιρίες με το ειδικό σήμα που πιστοποιούν ότι δεν κάνουν πειράματα σε ζώα ούτε βάζουν άλλες εταιρίες να κάνουν για δικά τους προϊόντα πειράματα σε ζώα. Όλες οι υπόλοιπες που δεν έχουν τη συγκεκριμένη πιστοποίηση είναι οι no cruelty free!

Σε φιλώ..Μ


You Might Also Like

12 σχόλια

  1. To micellare νεράκι δεν μου άρεσε καθόλου. Ένιωθα ότι το δέρμα μου το αφυδατώνει και το ξεραίνει. Το καθαριστικό της apivita το λατρεύω, αλλά δυστυχώς μου τελείωσε για δεύτερη φορά κι επέλεξα να αγοράσω αυτό με το κίτρο, να το δοκιμάσω. Τα υπόλοιπα δεν τα έχω δοκιμάσει! Σ'ευχαριστώ κορίτσι μου για την συνεργασία!! Ελπίζω σε μία νέα στο μέλλον. φιλιάαααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το συγκεκριμένο νεράκι θεωρώ ότι δεν ξηραινει αλλά εγώ το χρησιμοποιώ μόνο για μάτια γτ για όλο το πρόσωπο δεν συμφέρει. Κι εγώ χαρηκα πολύ για τη συνεργασία μας!!!! Φιλιά πολλααα

      Διαγραφή
  2. Πολύ χρήσιμη ανάρτηση! Τα προίοντα της natura siberica φαίνονται καλά και σίγουρα θα δοκιμάσω κάτι από τη συγκεκριμένη εταιρεία! Ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίο post! Το ίδιο κι' γω.... άργησα να βάλω στη ρουτίνα μου το νυχτερινό ντεμακιγιάζ... τώρα πια δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμηθώ με μακιγιάζ... Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω τα κορίτσια π ξεκινάνε τώρα το μακιγιάζ να μην κάνουν το ίδιο λαθος! Σε ευχαριστώ Στρουμφίτα μ φιλιαα

      Διαγραφή
  4. Σ αγαπώ λίγο παραπάνω που γράφεις cruelty free να ξέρεις. Στο διαγωνισμό σου δε θα πάρω μέρος για να μη που ότι είναι στημένος. (ότι και καλά σίγουρα εμένα θα κλήρωνες... LOL). Natura siberica θα δοκιμάσω σίγουρα όταν με το καλό ξεφορτωθώ όλα τα cruelty που έχω. Πολλά φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοιτα νομίζω ότι ασχέτως με τις επιλογές π κάνει ο καθένας στο αν τον ενδιαφέρει ή όχι τι θέμα νομίζω πως είναι σωστό να ξέρουμε με τι εταιρία έχουμε να κάνουμε!!!γτ ωραία τα προϊόντα αλλά να ξέρουμε τι προηγήθηκε για να φτιαχτουν! Για το διαγωνισμο το θεωρώ χαζο αλλαααα τεσπα!!! Σε φιλωωωω

      Διαγραφή
  5. Έχουμε κάποια κοινά! Λατρεύω το Micellaire και τον αφρό από Apivita! Σε ζηλεύω για τα προιόντα της Natura Siberica! Tα θέλω και εγώ :D! Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τα δοκιμασεις είναι πολύ ωραία κ οικονομικά. Φιλάκια Μαρακι μ!!

      Διαγραφή

Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου για το post :-)

Follow Us

Follow Me on Pinterest Ακολουθήστε τον πίνακα my blog του MyNonBoringWorld στο Pinterest. Follow
Instagram

My instagram life...follow