Movies for the weekend #2

Σάββατο, Φεβρουαρίου 06, 2016

Καλησπέρα nonboring-girl,
 
Επιστρέφω με ένα movie post μιας και διανύουμε το Σαββατοκύριακο. Το πρώτο post αυτής της κατηγορίας μπορείς να το βρεις εδώ, όπως επίσης μπορείς να δεις εδώ τις πιο τρομακτικές ταινίες που έχω δει. Πάμε να δούμε τις προτάσεις μου για μια υπέροχη movie night σήμερα ή αύριο. (δεν πιστεύω να θες να βγεις;;;;)


Joy (2015) -IMDb
 
 
 
Καταρχήν να σου πω πως μου αρέσει πολύ η Τζένιφερ Λόρενς. (κέρδισε και υποψηφιότητα για Όσκαρ στην συγκεκριμένη ταινία). Νομίζω είναι καταπληκτική ηθοποιός. Η ταινία είναι πραγματική ιστορία και αφηγείται την ζωή μιας νοικοκυράς η οποία δεν μπορούσε άλλο να βαλτώνει, είχε όρεξη για δουλειά και πίστη στον εαυτό της, οπότε έφτασε από το τίποτα να δημιουργήσει μια εταιρία κολοσσό. Μου άρεσε περισσότερο γιατί με έκανε να αισθανθώ ελπίδα και υπερηφάνεια για τις γυναίκες.

The Danish girl (2015) -IMDb
 
 

Επίσης αληθινή ιστορία. Είναι η πρώτη γυναίκα μετά από αλλαγή φύλου. Αυτός ζωγράφος, η γυναίκα του ζωγράφος και για έναν πίνακα ο Άιναρ αντικαθιστά το γυναικείο μοντέλο με αποτέλεσμα να ανακαλύψει την αληθινή ταυτότητα του και να προχωρήσει στην εγχείρηση. Ο πρωταγωνιστής πάλι υποψήφιος για Όσκαρ όπως και η πρωταγωνίστρια. Εξαιρετικές ερμηνείες!

Επιχείρηση: Argo (2012) -IMDb
 
 

Βασισμένο και αυτό σε αληθινά γεγονότα. (Τρίτωσε το κακό). Όταν τον Νοέμβριο του 1979 οι επαναστατημένοι Ιρανοί καταλαμβάνουν την αμερικανική πρεσβεία στην Τεχεράνη, έξι υπάλληλοι διαφεύγουν και βρίσκουν καταφύγιο στο σπίτι του Καναδού πρέσβη. Με απόλυτη μυστικότητα η CIA και το Χόλιγουντ καταστρώνουν ένα… κινηματογραφικό σχέδιο διάσωσής τους. Σκηνοθεσία Μπεν Άφλεκ και πρωταγωνιστικό ρόλο επίσης. Από τους αγαπημένους μου. Έχει ζουμί η υπόθεση. Σε κρατάει μέχρι τελευταία στιγμή η ταινία.

Catch me if you can (2002)-IMDb
 
 

Αγαπώ Ντικάπριο. Αυτό πρέπει να το ομολογήσω. Τον θεωρώ από τους καλύτερους ηθοποιούς, αν όχι ΤΟΝ ΚΑΛΎΤΕΡΟ. Την ταινία την είδα πριν μερικές εβδομάδες. Αν και πολύ γνωστή δεν ξέρω πώς μου είχε ξεφύγει. Ένας πράκτορας του FBI βάζει σκοπό της ζωή του να πιάσει έναν νεαρό πλαστογράφο ο οποίος μέχρι τα 21 του χρόνια έχει ασκήσει το επάγγελμά του πιλότου, γιατρού δικηγόρου...όμως είναι πάντα ένα βήμα πίσω. Εξαιρετικός και ο Τομ Χάνκς! Αξίζει πολλά αστεράκια η ταινία.


Αυτές ήταν οι ταινίες που σου προτείνω για το ΣΚ. Αν έχεις δει κάποια από αυτές περιμένω στα σχόλια την κριτική σου, όπως και τις προτάσεις σου!!
 
Σε φιλώ..Μ



 

You Might Also Like

8 σχόλια

  1. Τις 2 πρώτες δεν τις έχω δει αλλά είναι οι επόμενες στην λίστα μου. Τις 2 τελευταίες τις έχω δει κι είναι εξαιρετικές κι οι δύο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ενδιαφέρον post! Δεν έχω δει καμία αλλά σίγουρα μελλοντικά θα τις δω! Ευχαριστούμε πολύ για τις όμορφες προτάσεις ταινιών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To The Danish Girl ενώ θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερη σαν ταινία, οι ερμηνείες ήταν απίστευτες!! Και νιώθω ακριβώς το ίδιο για Leo, αδυναμία :P Φιλιά!

    Εύα x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είδα πρόσφατα "Το κορίτσι από την Δανία"... μου άρεσε αυτό το δράμα της ύπαρξης.... από τις υπολοίπες που πρότινες θα ήθελα να δω την ταινία Joy! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα την δεις οπωσδήποτε!!!/έχει βγει σε καλή ποιότητα ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου για το post :-)

Follow Us

Follow Me on Pinterest Ακολουθήστε τον πίνακα my blog του MyNonBoringWorld στο Pinterest. Follow
Instagram

My instagram life...follow