Unboxing || BH Cosmetics.

Δευτέρα, Ιανουαρίου 04, 2016

Καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2016!!!

Μετά από κάποιες μέρες απουσίας επιστρέφω με ένα unboxing blogpost. Αυτή τη φορά έκανα μια παραγγελία από το ηλεκτρονικό site της εταιρίας bh cosmetics η οποία βρίσκεται στην Αμερική. Η εταιρία αυτή δεν κάνει δοκιμές σε ζώα και ούτε κάνουν άλλες εταιρίες δοκιμές σε ζώα αντί αυτής (πολύ σημαντικό να διευκρινίζεται). Επιπλέον έχει αρκετά vegan προϊόντα. Πάμε να δούμε τί αγόρασα!!


Θα ξεκινήσω με τα πινέλα της σειράς 11 pc PINK-a-dot Brush Set τα οποία είναι vegan. Η συσκευασία τους είναι στολίδι για το μπουντουάρ μου και μπορώ εύκολα να τα πάρω σε κάποιο ταξίδι. Δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα σε μακιγιάζ αλλά είναι απίστευτα απαλά και έχω ενθουσιαστεί. Τα πινέλα είναι για foundation, φρύδια, eyeliner, σκιές, blending, ρουζ, highlighter, κοψίματα, κλπ. Κόστισαν 15,50$,



'Ηθελα ένα stippling brush γιατί δεν έχω δοκιμάσει ποτέ και επέλεξα το Βrush 9- Duo fiber stippling brush το οποίο είναι επίσης πάρα πολύ μαλακό. Πιστεύω θα το ευχαριστηθώ πολύ. Κόστισε 6.50$,

Ακόμα ένα πινελάκι που αγόρασα είναι το Brush 7 - small concealer brush, το οποίο το ήθελα για το άπλωμα του concealer ακριβώς κάτω από τις βλεφαρίδες γιατί το σφουγγαράκι δε με βοηθάει αρκετά στο συγκεκριμένο σημείο. Κόστισε 3$,

Ένα ακόμα προϊόν που είχα στη beauty wishlist μου είναι η BH Studio Pro Tinted HD Pouder στην απόχρωση LIGHT. Είναι μια πούδρα σε ελεύθερη μορφή, 8.5 gr και κόστισε μόλις 6,50$,

Για τα φρύδια επέλεξα το Flowless Brow Trio:Medium. Είναι μια τέλεια συσκευασία με καθρεφτάκι, διπλό πινελάκι (πολύ καλό), δύο αποχρώσεις σε μορφή σκιάς (μια ανοιχτή καφέ και μία σκούρα) και ένα καφέ σε κρεμώδη υφή. Κόστισε 5$.

Τέλος, ήθελα να δοκιμάσω τα Bh Liquid Lipstick-Long Wearing Matte. Η απόχρωση στα χείλη βγαίνει ίδια. Κόστισε 6$.

Όταν έκανα την παραγγελία μπορούσα να επιλέξω σαν δώρο ένα νεσεσέρ σε σχέδιο λεοπάρ ή ένα mystery gift και επέλεξα το δεύτερο. Τελικά ήταν μια παλετίτσα με έξι χρώματα για smokey eyes. Λέγεται Smokey eyes to go.

Αυτά ήταν τα πραγματάκια που αγόρασα από την bh cosmetics και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Τα έξοδα αποστολής ήταν 8$ και το πακέτο ήρθε με τα Ελ.Τα σε περίπου 2 εβδομάδες.

Σε φιλώ..Μ

You Might Also Like

20 σχόλια

  1. Πολύ όμορφα πραγματάκια σου εύχομαι να τα ευχαριστηθείς!!
    Δεν έχω δοκιμάσει τπτ από αυτή την εταιρεία.
    Ερωτεύτηκα τη θήκη από τα πινέλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή χρονιά με υγεία και ότι καλύτερο! Εξαιρετικές οι αγορές σου, να τις χαρείς και περιμένουμε review για τα προϊόντα! Να είσαι πάντα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ. Καλή χρόνια με υγεία και αγάπη!! Όταν τα δοκιμασω εννοείται πως θα σας πω τη γνώμη μ.

      Διαγραφή
  3. Με γεια σου, να τα χαρείς όλα!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα περιμένω με αγωνία κριτική για τα πινέλα. Επίσης την επόμενη φορά που θα κάνεις παραγγελία ενημέρωσε με. .. Θέλω να συμμετέχω σε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα τα δοκίμασω κ θα ενημερωσω!!! Βεβαίως θα σ πω!/ειδικά αν αξίζουν να τα πάρεις σίγουρα!!! :-* :-*

      Διαγραφή
  5. ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ . ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΛΙΓΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι τα έξοδα ήταν μια χαρά ειδικά αν σκεφτείς ότι κάποια ηλεκτρονικά φαρμακεία για την ίδια πόλη έχουν 4euro έξοδα! Θα ακολουθήσει review!!

      Διαγραφή
  6. H θήκη για τα πινέλα είναι απίστευτη!! Με γεια σου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα πινέλα εννοείτε μου έκαναν εντύπωση... η θήκη με τα πουά με ξετρέλανε! Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλες το ίδιο παθαμε..χεχε φιλάκια Στρουμφίτα μ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγω παλι θα ηθελα να σε ρωτησω αν πληρωσες τελωνειο για αγορα απο αμερικη. Εχω διαβασει διαφορα (μεχρι 80 ευρω δεν περνανε ή μεχρι 45 ευρω για μη εμπορική χρήση και 22 για εμπορικη) ωστόσο μάλλον το τοπίο είναι θολό και πρόσφατα φίλη για αγορα αξίας μόλις 18 ευρω έτρεχε σε τελωνεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πακέτο μ ήταν περίπου 1,5 κιλό νομίζω κ επιβραδύνθηκαν με 8δολαρια μεταφορικά. Δεν πλήρωσαν κτ επιπλέον. Ίσως να παίζει ρόλο το βάρος του πακέτου, αλλά αυτό φαίνεται την ώρα της παραγγελίας ποσό θα σ βγουν τα μεταφορικά οπότε επιλέγει αν θα αγοράσει ή οχι! :-)

      Διαγραφή

Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου για το post :-)

Follow Us

Follow Me on Pinterest Ακολουθήστε τον πίνακα my blog του MyNonBoringWorld στο Pinterest. Follow
Instagram

My instagram life...follow