Unboxing-Wecare online pharmacy

Τρίτη, Νοεμβρίου 10, 2015

Γεια σου!

Σήμερα αποφάσισα να κάνω ένα Unboxing post για να σου δείξω το δεματάκι που μου ήρθε από το ηλεκτρονικό φαρμακείο Wecare. Τα προϊόντα τα αγόρασα με δικά μου χρήματα και είναι κάποια που ήθελα πολύ να δοκιμάσω και κάποια άλλα που είναι αγαπημένα μου και τα ξανααγόρασα. 



Να ξεκινήσω λέγοντας πως το πακέτο ήταν καλά κλειστό και είχε ένα προστατευτικό νάιλον πάνω από τα προϊόντα τα οποία όμως δεν ήταν ξεχωριστά τυλιγμένα σε ξεχωριστό προστατευτικό περιτύλιγμα. Τα έξοδα αποστολής ήταν μόνο 2 ευρώ και μέσα σε 2 εργάσιμες μέρες είχαν φτάσει σπίτι μου.

Για να δούμε όμως τί αγόρασα.....



  • Το νεράκι της Bioderma είναι πολύ δημοφιλές και όχι άδικα. Το έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν και ήθελα να το ξαναπάρω. Είναι το καλύτερο από όσα έχω δοκιμάσει. Υπήρχε σε διάφορες συσκευασίες και εγώ διάλεξα αυτήν με τα 250ml γιατί η πιο μεγάλη συσκευασία, αν και συνέφερε περισσότερο οικονομικά, δεν βολεύει το μικρό μου μπάνιο. Κόστισε 6,47 ευρώ.
  • Πήρα άλλο ένα scrub korres με ακτινίδιο γιατί κόστιζε μόλις 2,76 ευρώ και ήθελα να έχω ένα stock γιατί μου αρέσει πάρα πολύ.
  • Ήμουν σε αναζήτηση καθαριστικού προσώπου, γιατί το αγαπημένο μου Daily Care από Organic Sourge τελείωσε και είπα να δοκιμάσω το Cleansing Foam από την APIVITA με ελιά και λεβάντα για το οποίο επίσης έχω διαβάσει τα καλύτερα. Κόστισε 8,10 ευρώ. Για να δούμε.. 



  • Για να πετύχω καλύτερο καθαρισμό αγόρασα το βουρτσάκι καθαρισμού και απολέπισης προσώπου της Youth Lab. Με το που άνοιξα το κουτάκι του ενθουσιάστηκα. Έχει πολύ μαλακές τρίχες και είναι πολύ προσεγμένο χωρίς να μοιάζει με απλό, φτηνό, πλαστικό βουρτσάκι. Το βρίσκω αρκετά πολυτελές. Έχει και καπάκι προστασίας. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται πολύ καλό. Κόστισε 6,24 ευρώ.
  • Τέλος, ήθελα να δοκιμάσω μια από τις καινούργιες μάσκες της APIVITA στη συσκευασία των 50ml. Στα περισσότερα ηλεκτρονικά φαρμακεία που κοιτούσα κατά καιρούς τις έβρισκα 9 ευρώ από 12 που κοστίζουν κανονικά αλλά και πάλι μου φαίνονταν ακριβές. Στο Wecare τις βρήκα 7,20 ευρώ οπότε είπα να δοκιμάσω μία. Αγόρασα τη μάσκα λείανσης ρυτίδων με σταφύλι. Επειδή προς το παρόν πέρα από ενυδατική κρέμα ημέρας δεν φοράω κάτι άλλο, ήθελα να έχω μια μάσκα που έχει να κάνει με πρόληψη ρυτίδων. 

Το πακέτο μου είχε αρκετά δειγματάκια και πολύ ενδιαφέροντα. Αυτό με χαροποίησε ιδιαίτερα γιατί είναι σπάνιο φαινόμενο στις δικές μου αγορές. Δεν ξέρω γιατί, αλλά όσες φορές αγόρασα online  δε μου έστειλαν δείγματα.


Τα δειγματάκια που περιείχε ήταν: 
  1. Αφρός καθαρισμού ac-norm active foam plus Frezyderm,15ml.
  2. Lotion ac-norm normalizing Frezyderm, 15ml
  3. Restoring serum, Youth Lab, 1.5ml
  4. CC Comlete cream, Youth Lab, 2ml
  5. Thirst Relief Mask Youth Lab, 3ml
  6. frezyderm sun-screen-velvet-spf50 2ml
  7. γαλάκτωμα καθαρισμού Frezyderm, 2ml

Αυτό ήταν το Unboxing post μου, ελπίζω να σου άρεσε! Πες μου αν έχεις δοκιμάσει κάτι από αυτά που πήρα.

p.s Υπάρχει ένας διαγωνισμός στο blog μου που λήγει σήμερα το βράδυ! Πάρε μέρος εδώ.

Σε φιλώ..Μ

You Might Also Like

27 σχόλια

  1. Από όσα γράφεις το μόνο που έχω χρησιμοποιήσει είναι το νεράκι της bioderma το οποίο όντως είναι καλό. Γενικά μου αρέσουν τα bioderma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Bioderma το λατρεύω και δύσκολα θα το αλλάξω! Οι μάσκες της Apivita είναι επίσης αγαπημένες, απλά επειδή έχω πολύ λιπαρό δέρμα με τάσεις ακμής χρησιμοποιώ μάσκες με άργιλο ή πρόπολη και όχι αντιγηραντικές (αν και θα έπρεπε, είμαι 31) και κάνουν πολύ καλή δουλειά! Φιλιά πολλά κορίτσι :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλω να δοκίμασω σίγουρα κ τη μάσκα με ροζ άργιλο. Φιλακιααα

      Διαγραφή
    2. Κάνει ήπιο καθαρισμό, δεν είναι τόσο έντονη όσο η πράσινη άργιλος, οπότε ναι στην προτείνω! ;)

      Διαγραφή
  3. Θα μπορούσες αφου τα δοκιμάσεις για καποιο διαστημα να μας κανεις ενα review
    γιατι τυχαινει να μην εχω δοκιμασει κανενα απο αυτα, αλλα για καποια πραματακια ενδιαφερομαι
    Φιλιά :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα προϊόντα καθαρισμού,γενικά τα λατρεύω τα συγκεκριμένα δεν τα έχω δοκιμάσει για να έχω άποψη.Με υγεία να τα χαρείς τα όμορφα καλούδια σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραίες αγορές, να τις χαρείς! Από τα προϊόντα έχω δοκιμάσει μόνο το bioderma όπου πιστεύω ότι θα σε ικανοποιήσει! Εαν μπορούσες θα ήταν βοηθητικό να κάνεις μια κριτική των προϊοντων εφόσον τα reviews μας αποτρέπουν από αποτυχημένες αγορές. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ναι το bioderma το εχω δοκιμασει και μ αρεσει παρα πολυ! θα κανω σιγουρα οταν τα δοκιμασω αρκετα ωστε να εχω αποψη!!! φιλιαααα

      Διαγραφή
  6. Ωραίες αγορές! Τα περισσότερα τα έχω δοκιμάσει θα μείνεις ευχαριστημένη πιστεύω!!!! Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι μάσκες της Apivita είναι καταπληκτικές! Εγώ χρησιμοποιώ αυτή με τον ροζ άργιλο και έχω πάρει για την μαμά μου αυτή που πήρες και εσύ. Και οι δυο μας είμαστε απολύτως ευχαριστημένες (τόσο πολύ που σκέφτομαι να πάρω όλη την σειρά χαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. απ ολα αυτα εχω δοκιμασει το νερακι της bioderma και δεν το αλλαζω.....οπως και της μασκες κορρε που ειναι αγαπημενες μου.......να τα χαρεις τα καινουργια σου πραγματακια και περιμενουμε review.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με γεια σου! Να τα χαρείς όλα!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΑΑααααα πολλά από αυτά τα ζήλεψα φίλη. Το βουρτσάκι και το καθαριστικό από Απιβίτα είναι μέσα σε αυτά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ ωραία όλα! Αυτός ο αφρός καθαρισμού είναι τόσο πολύ διαδεδομένος σε blogs/youtube που αν ποτέ τον δοκιμάσω θα περιμένω να κάνει θαύματα χαχα. Το Bioderma εξαιρετικό, θέλω και πάλι να το αγοράσω αν και έχω στοκάρει ήδη 2 Garnier Micellaire που έχουν βολέψει εξίσου. Φιλάκια!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ εγώ γι αυτό τον αγορασα τον αφρό. Επειδή τον ακουγα παντού κ λέω δε μπορεί θα αξίζει!!!!

      Διαγραφή
  12. Τελεια πραγματακια..περιμενουμε και reviews! Να τα χαρεις και καλες περιποιησεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου για το post :-)

Follow Us

Follow Me on Pinterest Ακολουθήστε τον πίνακα my blog του MyNonBoringWorld στο Pinterest. Follow
Instagram

My instagram life...follow