Φθινόπωρο 2015 - Αγαπημένα προϊόντα περιποίησης.

Τρίτη, Νοεμβρίου 24, 2015

Γεια σου!

Όπως και στο post του καλοκαιριού εδώ, έτσι και τώρα που τελειώνει το φθινόπωρο, σού ετοίμασα τα αγαπημένα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποίησα τους μήνες που πέρασαν. Θα υπάρξει και ένα δεύτερο post αυτές τις μέρες που θα είναι make up edition

Για πάμε να τα δούμε...


Να ξεκινήσω με περιποίηση μαλλιών...



  • Πριν από ένα μήνα περίπου αγόρασα το, γνωστό σε όλους πλέον, ξηρό σαμπουάν από την εταιρία Batiste (δες το haul εδώ). Δε θα πω πολλά γι αυτό. Είναι οικονομικό, δίνει όγκο στα μαλλιά, σε βγάζει από τη δύσκολη θέση να λουστείς όταν ο χρόνος δε φτάνει. Είναι σούπερ. 


Παίρνει 8 στα 10!

  • Το αγόρασα το καλοκαίρι γιατί ήθελα πολύ να το δοκιμάσω και το είχα βρει σε μεγάλη έκπτωση (δες το haul εδώ). Μιλάω για το λαδάκι μαλλιών Extraordinary Oil-Elvive της Loreal. Να σας πω τί έγινε με αυτό. Διάλεξα για λεπτή τρίχα αν και έχω χοντρή, διότι ήθελα να πετάγεται σαν σπρέι και όχι να το βάζω στα χέρια μου και μετά στα μαλλιά. Τις πρώτες μέρες το μίσησα. Η μυρωδιά μού φαινόταν απαίσια. Στη συνέχεια όμως η μυρωδιά άρχισε να μου αρέσει (ότι να 'ναι)! Το γεγονός ότι είναι σαν σπρέι ήταν τέλειο για μένα αν και ξοδεύεται πιο εύκολα. Έκανε καλή δουλειά και με την έκπτωση θα το ξανάπαιρνα. Χωρίς της έκπτωση ΌΧΙ. 


Παίρνει 7,5 στα 10!


  • Από τα tiger αγόρασα μια βούρτσα απομίμηση της tangle teezer. Δεν έχω δοκιμάσει την tangle για να κάνω σύγκριση αλλά δεν πρόκειται να δώσω για μια βούρτσα 18 ευρώ. Η συγκεκριμένη ήταν πάρα πολύ ωραία. Κατεβάζει τα μαλλιά μου γρήγορα χωρίς να πονάω. Έχει πολύ λεπτά και μαλακά δοντάκια. Κοστίζει 3 ευρώ!!

Παίρνει 8,5 στα 10!


Συνεχίζω με περιποίηση σώματος...




  • Δοκίμασα για πρώτη φορά body mist και ήταν το LOVE SPELL από Victoria Secret. Είναι ωραίο για να σου δίνει λίγο άρωμα μετά το μπάνιο σου ή κάποιες στιγμές που δεν θέλεις να μείνει για πολύ ώρα στο δέρμα σου. Έχει έντονη μυρωδιά ροδάκινου αρχικά και όσο περνά η ώρα μυρίζει περισσότερο το δεύτερο συστατικό του, το κεράσι. 

Παίρνει 7,5 στα 10!

  • Είναι ένα καταπληκτικό αποσμητικό το dove με το μοβ καπάκι. Μυρίζει υπέροχη πούδρα μωρού με λουλούδια. Διαρκεί 48 ώρες, αν τυχόν ξεχαστείς και δεν ξαναφορέσεις από την προηγούμενη μέρα (ακόμα και στο γυμναστήριο). Καρατσεκαρισμένο. Δεν παίρνει 10, μόνο και μόνο επειδή τελειώνει γρήγορα.

Παίρνει 9,5 στα 10!


Τέλος, περιποίηση προσώπου...



  • Για την κρέμα ημέρας SKINNERGY της BIOTEN σου έχω μιλήσει αναλυτικά εδώ. Είναι πλέον αγαπημένη και καθημερινή συνήθεια. 

Παίρνει 9 στα 10!

  • Στο Unboxing post πριν μέρες σου είχα δείξει πως αγόρασα το Youth Lab Beauty Tool All Skin Types Βουρτσάκι από το ηλεκτρονικό φαρμακείο wecare. Είναι απαλό, κάνει καθαρισμό σε βάθος και peeling ουσιαστικά σε καθημερινή βάση, δεν μου δημιουργεί κοκκινίλες (έχω ευαίσθητο δέρμα), μειώνει την λιπαρότητα, με λίγη ποσότητα κάνει πολύ αφρό. Δεν περιγράφω άλλο. Το πρόσωπο μου έχει τεράστια διαφορά ως προς την απαλότητα, τη λιπαρότητα και τη λάμψη και το χρησιμοποιώ περίπου δύο εβδομάδες.

Παίρνει 10 στα 10 και πολλά θαυμαστικά!!!!!!!!


Αυτά ήταν τα φθινοπωρινά αγαπημένα προϊόντα περιποίησης. Γράψε μου στα σχόλια το δικό σου πιο αγαπημένο του φθινοπώρου!!

Σε φιλώ..Μ


You Might Also Like

14 σχόλια

  1. Μπράβο. Χαίρομαι που πέρα απο το ηλεκτρονικό clarisonic υπάρχει και αυτή η πολύ οικονομική λύση για την καθημερινή περιποίηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ ωραια τα αγαπημενα σου! Εχω και εγω το βουρτσακι της Youth Lab και το λατρευω, κανει πραγματικα πολυ καλη δουλεια. Το Love Spell δεν το εχω δοκιμασει αλλα εχω το Passion Struck απο την ιδια σειρα body mists της Victoria Secret το οποιο εχει φανταστικο αρωμα. Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω!!! Το βούρτσα κι το έχω αγαπήσει πραγματικά!!

      Διαγραφή
  3. και έτρεξα να ρωτήσω για τη βούρτσα, αλλά όχι τελικά κρατήθηκες και δεν ενέδωσες στον πειρασμό tangle teezer! LOL. Μπράβο φίλη. Ωραίο ποστ και μου αρέσει που τα περιγράφεις ένα ένα ξεχωριστά και με βαθμολογίες... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τότε στη δουλειά αν θυμάσαι σ έλεγα ότι θέλω να το πάρω...χιχι τα λυπήθηκαν ρε συ εντάξει ή τιμή είναι εξωφρενικη. Και μένα μαρεσουν οι βαθμολογιεεεες!!! :-*

      Διαγραφή
  4. Πολύ ωραίο post, αναλυτική κριτική και πολύ βοηθητική η βαθμολογία για κάθε προϊόν ξεχωριστά. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα αλλά το ξηρό σαμπουάν, το body mist και το βουρτσακι καθαρισμού φαίνονται αξιόλογα. Ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βούρτσα και βουρτσάκι έκλεψαν τη δική μου ματιά :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ενδιαφέρον που έβαλες και βαθμολόγια! Μου άρεσε! Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρεσουν κ μένα πολύ οι βαθμολογίες γτ είναι αρκετά κατατοπιστικά για το ποσό μ άρεσε κτ. Φιλιαααα

      Διαγραφή
  7. Πολύ ωραίο το ποστ σου!! Και πολύ μου αρεσε που εβαλες τη βαθμολογία!!! <3
    http://labeautefem.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου για το post :-)

Follow Us

Follow Me on Pinterest Ακολουθήστε τον πίνακα my blog του MyNonBoringWorld στο Pinterest. Follow
Instagram

My instagram life...follow