"Smells like soaps" review

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 30, 2015

Γεια σας!!!!!

Το σημερινό post είναι ένα review για κάποια πραγματάκια που αγόρασα πριν από ένα μήνα από το "smells like soaps". Η Δήμητρα φτιάχνει με μεράκι, χειροποίητα και με φυσικά συστατικά, προ'ι'όντα τα οποία πουλάει μέσω της σελίδας της στο facebook. Μπορείτε να τα δείτε εδώ. Εγώ βρήκα τυχαία τη σελίδα της και δεν μπόρεσα να αντισταθώ στο να δοκιμάσω κάποια από αυτά.




Υπάρχει τεράστια ποικιλία για να δοκιμάσεις: κρέμες σώματος, αφρόλουτρα, κρέμες προσώπου, λαδάκι μαλλιών, lip balms, ορός προσώπου και άπειρα σχέδια σαπουνιών. Στα περισσότερα είδη μπορείς να επιλέξεις μυρωδιές όπως: μπανάνα, βανίλια, καρύδα, φράουλα, καραμέλα, μήλο, πούδρα, καρπούζι, μαλλί της γριάς, τσιχλόφουσκα, μπισκότο, φουντούκι, κεράσι κ.α. Μπορεί ακόμα να σου φτιάξει και με το αγαπημένο σου άρωμα, αν της το ζητήσεις.
Οι τιμές κατά τη γνώμη μου είναι καλές. Υπάρχουν περιπτώσεις που κάποια μου φάνηκαν ιδιαιτέρως οικονομικά και κάποια άλλα λιγάκι τσιμπημένα για την ποσότητα τους σε ml. Αλλά η συνολική μου εικόνα ως προς τις τιμές είναι πάρα πολύ θετική. Ενδεικτικά θα αναφέρω:

Κρέμα σώματος 70ml (6 euro), 125ml (10 euro)
Ορός προσώπου 50ml (5 euro)
Κρέμα προσώπου 70ml (10 euro)
Αφρόλουτρο 150ml (5 euro), 250ml (9 euro)
Λαδάκι μαλλιών 50ml (5 euro)
Lip balm 30ml(βαζάκι) ή 10ml(stick) (3 euro)

Ας περάσουμε όμως στα προ'ι'όντα που δοκίμασα:


Η αγαπημένη μου μυρωδιά για φθινόπωρο-χειμώνα είναι η all time classic βανίλια, οπότε διάλεξα κρέμα σώματος με άρωμα βανίλιας. Μετάνιωσα που πήρα τη μικρή συσκευασία. Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ κρεμούλα! Πλούσια ενυδάτωση, δροσιστική, χωρίς να κολλάει καθόλου στο δέρμα. Η βανίλια μοσχομυρίζει σαν τη βανίλια που βάζουμε στο κέικ. Κλασσική, αυθεντική βανίλια που διαρκεί καμιά ωρίτσα στο δέρμα. Τη λάτρεψα πραγματικά και τη συστήνω ανεπιφύλακτα.

Επειδή ήμουν σε αναζήτηση για serum και ήθελα κάτι σε φυσικό και οικονομικό προ'ι'όν είπα να δοκιμάσω το serum της Δήμητρας. Με ρώτησε τί τύπο δέρματος έχω κ μου έφτιαξε το κατάλληλο για το δέρμα μου. Δυο σταγόνες την ημέρα βάζω κ μου είναι αρκετές. Ενυδατώνει το δέρμα μου και αισθάνομαι πως με ανανεώνει. Δεν έχει αντιγηραντικές ιδιότητες αλλά νομίζω πως τονώνει όμορφα το δέρμα.

Τέλος, ήθελα ένα lip balm και αποφάσισα να δοκιμάσω με άρωμα καραμέλα. Προτίμησα τη μικρή συσκευασία γιατί τα lip balms σε βαζάκια δε μου αρέσουν. Είναι πολύ ωραίο. Φαίνεται ότι διαφέρει από του εμπορίου και σε μυρωδιά και σε ενυδάτωση, αν και δεν το χρησιμοποίησα πάρα πολύ λόγω καλοκαιριού, αλλά τώρα που ήρθε το πρώτο κύμα δροσιάς θα το "φάω".

Η συσκευασία ήταν πολύ προσεγμένη ώστε όλα τα πραγματάκια να προστατευτούν στη διαδρομή. Η πληρωμή γίνεται είτε μέσω τραπεζικής κατάθεσης είτε με αντικαταβολή. Η αποστολή γίνεται μέσω ΕΛΤΑ. Το κόστος στην πρώτη περίπτωση είναι σύνολο 1,5 ευρώ ενώ στη δεύτερη 3,8 ευρώ.

Πρέπει να συμπληρώσω ότι η Δήμητρα μου έστειλε δωράκι τρία μικρά σαπουνάκια που μυρίζουν φρουτένια και τα στόλισα στο μπάνιο μου. (Φαίνονται στην πρώτη φωτογραφία)

Αυτά ήταν τα πραγματάκια που δοκίμασα και σίγουρα θα επιλέξω κι άλλα στο μέλλον. Πείτε μου στα σχόλια αν δοκιμάσατε κάτι από αυτά ή άλλα χειροποίητα προ'ι'όντα και ποιά είναι η γνώμη σας γι' αυτά.

P.S Το επόμενο post της εβδομάδας θα είναι ένα μεγάλο giveaway για σας με πολύ αγάπη.

Σας φιλώ..Μ

You Might Also Like

5 σχόλια

  1. Εμείς οι γυναίκες τελικά δεν τα χορταίνουμε αυτά τα όμορφα πραγματάκια!! :)
    Καλώς σε βρήκα, να περνάς όμορφα και ποτέ ποτέ βαρετά..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τη σελίδα την έχω πετύχει και εγώ στο fb και στο instagram αλλά δεν έχω μπει ποτέ στη διαδικασία να παραγγείλω κάτι μέσω social media... Νομίζω μου άλλαξες γνώμη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δοκιμασε κρεμα σωματος βανιλια κ θα με θυμηθεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://m.facebook.com/Alexandra.Koutsospyrou/?ref=bookmarks

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου για το post :-)

Follow Us

Follow Me on Pinterest Ακολουθήστε τον πίνακα my blog του MyNonBoringWorld στο Pinterest. Follow
Instagram

My instagram life...follow