Top 5 || Οικονομικά μολύβια χειλιών.

Κυριακή, Νοεμβρίου 20, 2016

Καλημέρααα nonboring-girl,

Το σημερινό post έχει να κάνει με τα χείλη. Είναι ένα σημείο στο μακιγιάζ που συνήθως δίνω ιδιαίτερη βαρύτητα. Συγκεκριμένα, θα σου μιλήσω για τα 5 αγαπημένα μου οικονομικά lip liner. Τα μολύβια χειλιών μας βοηθούν να μεγαλώσουμε τα χείλη μας, να τα κάνουμε πιο sexy, να διαρκέσει το κραγιόν μας περισσότερο ή και να τα χρησιμοποιήσουμε μόνα τους ως ματ κραγιόν.
Κάνε κλικ στο post για να δεις ποια είναι τα πιο οικονομικά και ποιοτικά lip liners!!!


Θα ξεκινήσουμε με την εταιρία GALAXY COLOR η οποία δεν ξέρω που βρίσκεται αλλά τα συγκεκριμένα μολυβάκια τα βρήκα στο κατάστημα Micros και σε ένα κατάστημα της γειτονιάς μου και το αγόρασα μόλις 1 ευρώ. Σου έχω ξαναμιλήσει γι αυτά τα μολύβια σε post με αγαπημένα. Είναι βουτυρένιο, πολύ καλή απόδοση χρώματος και η διάρκεια του είναι αξιοπρεπής. Η απόχρωση είναι η 120.



Συνεχίζουμε με τα γνωστά μολυβάκια από ESSENCE. Έχουν κάνει πάταγο και όχι άδικα. Είναι πάρα πολύ σταθερά, έχουν άπειρες αποχρώσεις και κοστίζουν μόνο 1,80 ευρώ περίπου. Τα βρίσκεις σίγουρα σε hondos αλλά και σε πολλά άλλα καταστήματα. Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι η 05 soft berry και ταιριάζει με πάρα πολλά κραγιονάκια.


Η SIXTEEN είναι μια εταιρία που συμπαθώ αρκετά τον τελευταίο καιρό γιατί ενώ είναι αρκετά οικονομική, έχει κάποια αξιόλογα πραγματάκια. Ένα από αυτά είναι τα μολυβάκια χειλιών. Έχω την απόχρωση 212. Είναι ένα υπέροχο nude χρωματάκι που κάνει τα χείλη πιο σαρκώδη. Δεν είναι από τα πιο σταθερά όμως. Παρ' όλ' αυτά είναι πολύ ωραίο μολυβάκι και η τιμή του είναι περίπου στα 2 ευρώ. 

Το MATIC LIPLINER 905 από DOROTHY L το έχω αρκετά χρόνια. Δε θυμάμαι ακριβώς την τιμή του, αλλά ήταν γύρω στα 4 ευρώ. Είναι ένα μηχανικό μολύβι με εκπληκτική απόδοση, βουτυρένια υφή και σούπερ σταθερό. Το φοράω συνήθως μόνο του γιατί μου αρέσει και σαν κραγιόν.

Είναι με τη σειρά όπως στη φωτογραφία.
Last but not least, τα μολύβια χειλιών της ERRE DUE. Έχω την απόχρωση 132, Είναι αδιάβροχο μολύβι που απλώνεται πολύ εύκολα. Απαλό σα χάδι. Διαρκεί ώρες. Κοστίζει περίπου 6 ευρώ. Γενικά τα μολύβια από αυτήν την εταιρία τα αγαπώ. Είναι υπέροχα.

Αυτά ήταν τα αγαπημένα μου οικονομικά μολυβάκια. Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Και αν ναι ποιά είναι η γνώμη σου;;;

Σε φιλώ..Μ

Καλή εβδομάδα!!


You Might Also Like

6 σχόλια

  1. Εξαιρετικό post! Έχω δοκιμάσει τα μολύβια χειλιών από την essence και πραγματικά είναι εξαιρετικά για την τιμή τους! Σίγουρα θα ψάξω και από τις άλλες εταιρείες που προτείνεις! Ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δοκίμασα της essence (πολύ καλά για την τιμή τους) και της erre due που είναι τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω δοκιμάσει κάποια απόχρωση της Sixteen και έμεινα αρκετά ευχαριστημένη για το καθημερινό μου μακιγιάζ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου για το post :-)

Follow Us

Follow Me on Pinterest Ακολουθήστε τον πίνακα my blog του MyNonBoringWorld στο Pinterest. Follow
Instagram

My instagram life...follow