Back to school | Essentials!

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 11, 2016

Καλημέρα nonboring-girl!

Άλλη μια Κυριακή έφτασε και το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη έφυγε. Πώς περνάει έτσι ο καιρός; Τα σχολεία ξεκινούν, τα πανεπιστήμια το ίδιο, και η νέα σχολική χρονιά είναι εδώ και περιμένει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και να περάσεις μία ακόμα αξέχαστη σεζόν γεμάτη όμορφες στιγμές. Σαν τα σχολικά τα χρόνια δεν έχει (και τα φοιτητικά)!!! Για μένα ο Σεπτέμβρης είναι ένα νέο ξεκίνημα. Σαν να αλλάζει η χρονιά. Νέοι στόχοι και αισιοδοξία με έχουν πλημμυρίσει!!

Σίγουρα η επιτυχία θέλει κόπο και γι' αυτό τα μαθήματα είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να σε ενδιαφέρει και να έχει την αμέριστη προσοχή σου. Σήμερα θα σου πω όμως και τι άλλο πιστεύω πως χρειάζεσαι για να νιώθεις όμορφη και δημιουργική! Ξεκινάμε!





  • Να ξεκινήσω λέγοντας πως εγώ στο σχολείο δε βαφόμουν ποτέ. Δεν είναι ότι δε μου άρεσε το μακιγιάζ, απλά 1) δε βρίσκω το λόγο να ξυπνήσω νωρίτερα για να βαφτώ και 2) στο σχολείο πάμε για να μορφωθούμε, όχι για να βρούμε γαμπρό! Δεν υπάρχει λόγος να βαφτείς στο σχολείο. Το δέρμα σου βρίσκεται στην καλύτερη ηλικία. Είσαι φρέσκια και δροσερή. Επιπλέον, στο σχολείο θα έχεις και δραστηριότητες όπως γυμναστική και δεν θέλεις με τίποτε να γίνεις σα καρναβαλάκι.

  • Σε περίπτωση που έχεις ακμή σκέψου καταρχήν ότι δεν είσαι μόνο εσύ. Πιθανότατα το 1/3 του σχολείου έχει. Αν νιώθεις καλύτερα καλύπτοντας την, χρησιμοποίησε απλά μια bb cream ή ένα αντηλιακό με χρώμα. Μην παστώνεσαι με make up γιατί τότε τα σπυράκια συνήθως φαίνονται άσχημα κ περίεργα και σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να τα παρατηρήσουν!

Έχω δοκιμάσει τη bb cream της εταιρίας ingrid και μου άρεσε.


  • Χρησιμοποίησε καθημερινά ένα lip balm για να έχεις όμορφα και περιποιημένα χείλη.

Bio-Eco Lip Care με Μέλι
Ένα από τα αγαπημένα μου lip balm είναι της Apivita.

  • Περιποιήσου τα νύχια σου και φρόντισε να είναι καθαρά. Σε όλους αρέσουν τα περιποιημένα χέρια και προπαντός σε εμάς τις ίδιες! Προσπάθησε να μην τρως τα νύχια σου!

  • Το Σαββατοκύριακο θα βγεις μια βόλτα, εκεί μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάτι παρά πάνω. Γιατί είναι η διασκέδαση σου και ξεφεύγεις από την καθημερινότητα. Μπορείς να βάλεις μία μάσκαρα και ένα ωραίο ρουζάκι μαζί με το lip balm σου. Δε χρειάζονται υπερβολές. Δε θες να μοιάζεις μεγαλύτερη από την ηλικία σου! Θα το μετανιώσεις αργότερα, πίστεψέ με!!
Αποτέλεσμα εικόνας για golden rose mascara             Αποτέλεσμα εικόνας για catrice blush


  • Πήγαινε σε ένα βιβλιοπωλείο και αγόρασε ένα τετράδιο-ημερολόγιο με ένα εξώφυλλο που σου αρέσει πολύ. Ή φτιάξε το μόνη σου! Αγόρασε πολύχρωμα στυλό και αυτοκόλλητα χαρτάκια και ξεκίνα να γράφεις ότι θέλεις. Το πρόγραμμα της ημέρας, τα διαβάσματα σου, τη διατροφή σου, σχέδια για το μέλλον, ότι σε ευχαριστεί και, ότι θέλεις να προγραμματίσεις ή θέλεις να θυμηθείς.



  • Κάνε οικονομίες και αγόρασε ένα ρούχο ή ένα ζευγάρι παπούτσια που σου αρέσουν, ώστε να τα φοράς στο σχολείο. Ένα αθλητικό παππούτσι, ένα τζίν, ένα μπουφάν, μία φούτερ ή ότι σου αρέσει. Θα χαίρεσαι να πηγαίνεις σχολείο και να το φοράς!!

ADIDAS MOSC P SL HOODI MULTCO SWEATSHIRTSConverse All Star Chuck Taylor Hi Red M9621


Να έχεις μια καλή σχολική ή φοιτητική χρόνια και μη ξεχνάς να βάζεις στόχους!!!!


Σε φιλώ..Μ

You Might Also Like

12 σχόλια

  1. Πολύ ωραίο!!Καλή σχολική ή φοιτητική χρονιά και σε εσένα<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χιχι...ευχαριστωωω. Εγω μεγαλωσα λιγακι κ τα εχω τελειωσει αυτα!! Φιλιαα

      Διαγραφή
  2. Πολυ χρήσιμη ανάρτηση! Συμφωνω απόλυτα οτι δεν χρειαζεται τα παιδια να βαφονται στο σχολειο. Η απλότητα και η φρεσκαδα του νεανικου προσωπου είναι τόσο όμορφη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ χρήσιμη ανάρτηση και σίγουρα πολύ καλές οι συμβουλές σου για τα κορίτσια στην εφηβεία ^.^

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολυ ωραιο ποστ <3 αγαπάω τα ρουζ της Catrice :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ ωραια τα λες συμφωνω αυτα λεω και εγω στις κοπελες που ερχονται για καθαρισμους και αποτριχωσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο σχολείο βαφόμουν όταν ήταν να κάνουμε κοπάνα! χιχιχι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου για το post :-)

Follow Us

Follow Me on Pinterest Ακολουθήστε τον πίνακα my blog του MyNonBoringWorld στο Pinterest. Follow
Instagram

My instagram life...follow