Αγαπημένα προϊόντα περιποίησης || summer 2016

Κυριακή, Αυγούστου 28, 2016

Καλημέρααα και καλή Κυριακή!!

Σήμερα σου έχω το καθιερωμένο  post με τα αγαπημένα της κάθε εποχής. Το καλοκαιράκι φεύγει σιγά σιγά. Δε μπορώ να πω πως θα μου λείψει ιδιαίτερα. Μάλλον ο χειμώνας μου έλειψε. Πάμε να σου δείξω τα προϊόντα περιποίησης που αγάπησα αυτό το καλοκαίρι τα οποία είναι αρκετά (10), αλλά αξίζει αναμφίβολα να αναφερθούν όλα. Ετοίμασε το πρωινό σου και πάμε να τα δούμε μαζί!!!




Θα ξεκινήσω από μία πολύ αγαπημένη μου εταιρία, τη Nuxe. Πριν από λίγους μήνες είχα κάνει review για το αντηλιακό και το after sun εδώ. Δε θα πω πολλά. Είναι δύο προϊόντα που αγάπησα όλο το καλοκαίρι και τα έφτασα μέχρι το τέλος. 


                           

Παίρνουν 10 στα 10!!


Ήθελα οπωσδήποτε να πάρω ή το γνωστό λαδάκι της Nuxe ή κάποια κρέμα σώματος με τη μυρωδιά που έχει κάνει θραύση. Έτσι, επέλεξα το prodigieux lait parfume δηλαδή το γαλάκτωμα σώματος της σειράς το οποίο μου άρεσε πάρα πολύ. Είναι πολύ ενυδατικό, στεγνώνει σχετικά γρήγορα και η μυρωδιά του μένει στο σώμα για ώρες. Η τιμή του επίσης με άφησε αρκετά ευχαριστημένη γιατί είναι πολύ πιο οικονομικό από το λαδάκι και η ποσότητά του είναι στα 200ml.

Παίρνει 8 στα 10!


Συνεχίζω με ένα ακόμα προϊόν για την ενυδάτωση του σώματος, από της εταιρία GAIA. Είναι πολύ γνωστό στο χώρο του blogging νομίζω. Μου άρεσε αρκετά γιατί ενυδάτωνε πάρα πολύ το σώμα μου και δεν άφηνε καθόλου λιπαρότητα. Το δέρμα μου το απορροφούσε σε δευτερόλεπτα. Η μυρωδιά του είναι συμπαθητική. Εμένα βέβαια δε μου μυρίζει φιστίκι αλλά πικραμύγδαλο. Τί να πω;
Δε ξέρω αν θα το αγόραζα μόνη μου (μου το έστειλε η εταιρία) γιατί θεωρώ λίγο τσιμπημένη την τιμή του.


Παίρνει 7 στα 10!


Είπα να δοκιμάσω ένα αρωματάκι απο dust and cream χωρίς να θέλω κάτι συγκεκριμένο. Πήγα, λοιπόν, στο κατάστημα και η κοπέλα με βοήθησε να διαλέξω. Τελικά κατέληξα σε κάτι πουδρένιο. Να σας πω την αλήθεια δεν άκουσα πώς το είπε η κοπέλα και η ετικέτα γράφει απλά ΕΤΕ ΝΟ 498. Δε ξέρω τί σημαίνει αυτό. Πάντως μου άρεσε πολύ και διαρκεί σίγουρα 6-7 ώρες χωρίς ενισχυτικό.



Παίρνει 7,5 στα 10!

Συνεχίζω με το καθαριστικό της εταιρίας youthlab για κανονικές/ξηρές επιδερμίδες. Μπορείς να διαβάσεις εδώ το review που έχω κάνει. Απλά το αγαπώ!



Παίρνει 10 στα 10!


Το συγκεκριμένο αφρόλουτρο ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Τί να πει κανείς γι' αυτό; Έχει υπέροχη συσκευασία, φανταστική μυρωδιά, ενυδατώνει υπέροχα και το αγόρασα κάτω από 2 ευρώ!!




Παίρνει 10 στα 10...και λίγο είναι!


Έψαχνα ένα serum ενυδάτωσης για την αφυδατωμένη μου επιδερμίδα. Ήθελα κάτι οικονομικό όμως και βρήκα το Hydrabio Serum της Bioderma. Είναι σε μορφή τζελ και η ποσότητα του είναι αρκετά καλή, στα 40 ml. Με έχει αφήσει πολύ ευχαριστημένη. Απορροφάται άμεσα από το πρόσωπο και ενυδατώνει ωραία την επιδερμίδα μου. 




Παίρνει 8 στα 10!

Για το τέλος άφησα τα μαλλιά. Δοκίμασα για πρώτη φορά τη μάσκα elvive color-vine της loreal. Δεν μπορώ να βρω λόγια να την περιγράψω. Βάζω μάσκα στα μαλλιά σχεδόν 15 χρόνια και πρώτη φορά είμαι τόσο ενθουσιασμένη. Η απαλότητα που προσφέρει στα μαλλιά απλά δε συγκρίνεται με καμία άλλη. Δε νομίζω να ξαναδοκιμάσω κάτι καινούργιο. Η τιμή της είναι αρκετά τσιμπημένη, αλλά στο σούπερ μάρκετ υπάρχει σχεδόν συνέχεια σε προσφορά -50%. Έτσι, η τιμή της είναι κάτω από 5 ευρώ.


Παίρνει 10 στα 10!!!


Το συγκεκριμένο λαδάκι το έχω από το χειμώνα αλλά τώρα το χρησιμοποίησα συνεχόμενα αρκετό καιρό. Είναι ένα λαδάκι πολύ οικονομικό (γύρω στα 7 ευρώ) το οποίο έχει υπέροχη μυρωδιά και κάνει μια αρκετά καλή δουλειά σε μαλλιά που δεν έχουν τεράστιο πρόβλημα ξηρότητας στις άκρες. Είναι παχύρρευστο και καλύτερα να χρησιμοποιείται σε νωπά μαλλιά κ όχι μετά το πιστολάκι.

Παίρνει 7 στα 10!


Αυτά ήταν τα αγαπημένα μου για το καλοκαιράκι που μας πέρασε. Η δική σου επιδερμίδα τί αγάπησε αυτό το καλοκαίρι;;;

Θα έρθει και post με αγαπημένα καλλυντικά!



Σε φιλώ..Μ



Υ.Γ Μπορείς να με ακολουθήσεις σε όλα μου τα social media για να τα λέμε και από εκεί!
Facebook
Twitter
Instagram
Google+
Pinterest
Bloglovin

You Might Also Like

8 σχόλια

  1. τα αρώματα από Dust N cream με έχουν αφήσει και εμένα πολύ έκπληκτη! Είναι αρκετά καλά και υπάρχει και πληθώρα! <3
    Από Nuxe εγώ πήρα φέτος το αφρόλουτρο Huile de Douche που έχει τη κλασική μυρωδιά και θα το δείτε σε δικο μου ποστ συντομα ;)
    φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ενδιαφέροντα όλα τους! Τα αρώματα τύπου από τα Dust&Cream τα εμπιστεύομαι και τα αγοράζω χρόνια τώρα, είναι φοβερά για την τιμή τους! Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφο Post με ωραία προϊόντα! Με έπεισες να δοκιμάσω κάποιο άρωμα τύπου από dust and cream! Ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου για το post :-)

Follow Us

Follow Me on Pinterest Ακολουθήστε τον πίνακα my blog του MyNonBoringWorld στο Pinterest. Follow
Instagram

My instagram life...follow