Test Konstantina's products || collab with Δεν υπάρχει άσχημη γυναίκα, υπάρχει άβαφη γυναίκα.

Τρίτη, Μαΐου 10, 2016

Γεια σου nonboring-girl,

Σήμερα έχουμε ξανά collab με την Κωνσταντίνα από το http://kwnstantinan.blogspot.gr/ !
Υeaaahh!
Η Κωνσταντίνα είχε μια φοβερή ιδέα. Σκέφτηκε να στείλουμε η μία στην άλλη 4-5 προϊόντα που δε μας άρεσαν, ώστε να τα δοκιμάσουμε και να κάνουμε την κριτική μας. Παρακάτω θα δείτε όλα τα προϊόντα και θα διαβάσετε την κριτική και των δυο. 
Άραγε τα σκουπίδια της μιας είναι θησαυρός για την άλλη;;;
Για να δούμε...




Η Κωνσταντίνα μου έστειλε 5 πραγματάκια. Πάμε να τα δούμε με τη σειρά:

Jordana 12 HR Made to Last Eyeshadow Pencil - 04 Continuous Almond.


Υποτίθεται είναι μια σκιά σε μορφή μολυβιού που κρατάει 12 ώρες. Τί 12; Αυτό δεν κρατάει ούτε 1. Έχω πολύ ξηρή επιδερμίδα αλλά πολύ λιπαρά βλέφαρα. Παταγώδη αποτυχία θα το χαρακτήριζα το προϊόν για τα δικά μου μάτια. Το χρησιμοποίησα και κάτω από τα φρύδια για να ανασηκώσει το βλέμμα. Εκεί ίσως ήταν λίγο καλύτερο αλλά και πάλι ελάχιστη διάρκεια. (κριτική Κωνσταντίνας)

Βαθμολογία: 2 στα 10! 


Clinique Even Better Concealer (nude).

Γενικά αντιπαθώ τα concealer που είναι σε βαζάκι. Είναι συνήθως πολύ βαριά για κάτω από τα μάτια. Έτσι τουλάχιστον μου φαίνονται εμένα. Το συγκεκριμένο δεν μπορώ να πω πως το δοκίμασα και πάρα πολύ. Είναι υπερβολικά σκούρο και δεν έχω πρόβλημα με μαύρους κύκλους. Για κάτω από τα μάτια δεν είναι με τίποτα. Ούτε χρωματικά ούτε σαν υφή. Η περίπτωση να το χρησιμοποιήσω αρκετά είναι να έχει έρθει ο Αύγουστος, να χω μαυρίσει και να χω βγάλει και σπυράκια ώστε να χρειαστεί να τα καλύψω. Ευχαριστώ δε θα πάρω! (κριτική Κωνσταντίνας)

Βαθμολογία: 4 στα 10! 


The body shop vitamin E eyes cube 

Όταν είδα αυτό το προϊόν χάρηκα. Είναι τόσο εύχρηστο και δεν λερώνεις και τα χέρια σου. Σαν κραγιονάκι. Όταν το δοκίμασα , όμως, μου κόπηκε η χαρά. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι είναι κρέμα ματιών. Είναι κολλώδες πάνω στο δέρμα μου και ένιωθα ότι έπρεπε να ξαναπλυθώ. Σαν να φορούσα κάτι ενοχλητικό κάτω από τα μάτια. Και μου άφηνε μια αίσθηση φαγούρας. Δεν άντεξα να το φορέσω πάνω από βδομάδα (και πολύ ήταν). Το δοκίμασα και ως primer για κάτω από το concealer αλλά δεν είδα ούτε έτσι να δουλεύει οπότε δεν το ξαναέβαλα καθόλου. Τραγικό προϊόν. (κριτική Κωνσταντίνας)

Βαθμολογία: 0 στα 10! 


Lavera So fresh mineral rouge powder cashmere Nrown 03

Δεν είχα δοκιμάσει ξανά κάτι από αυτή την εταιρία. Το ρουζάκι δεν ήταν κακό. Μου αρέσουν τα γήινα χρώματα αν και θα το προτιμούσα λίγο πιο ανοιχτό. Από διάρκεια ήταν καλό. Η απόδοση του είναι αρκετά έντονη πράγμα που δε μαρέσει πολύ στα ρουζ και θέλει αρκετό blending. Αφήνει κάποια μπαλώματα αλλά όπως είπα με λίγο δούλεμα παραπάνω φοριέται άνετα. (κριτική Κωνσταντίνας)

Βαθμολογία 5 στα 10!


Το τελευταίο προϊόν δεν το δοκίμασα εγώ αλλά η μανούλα.


Skin Whitening night cream - Sostar


Είμαι τυχερή και δεν έχω πανάδες (φοράω κάθε μέρα το αντηλιακό μου) οπότε δεν γινόταν να δοκιμάσω τη συγκεκριμένη κρέμα. Γι' αυτό την έδωσα στη μανούλα. Στο πρόσωπό της έχει βγάλει λεκέδες από τον ήλιο (κάνα δυο μεγάλους) και ήταν η τέλεια κριτής. Τις πρώτες 15 μέρες την έβλεπα ενθουσιασμένη με την κρέμα, τη μυρωδιά της, την ενυδάτωση. Την τρίτη εβδομάδα όμως άρχισε να μου λέει ότι έχει βγάλει κάποιες κοκκινίλες και νιώθει λίγο τσούξιμο στο πρόσωπο. Οπότε της είπα να συνεχίσει να τη βάζει μόνο τοπικά. Αποτέλεσμα δεν έχει δει κανένα μετά από ένα μήνα, και παραπάνω, συστηματικής χρήσης κάθε βράδυ. Ίσως είναι νωρίς, ίσως δεν κάνει τίποτα η κρέμα. Θα δείξει..  (κριτική Κωνσταντίνας)

Βαθμολογία: 2 στα 10! 


Το αντίστοιχο post της Κωνσταντίνας είναι εδώ για να το διαβάσεις. 


Σε φιλώ..Μ


Αν σου αρέσουν τα post και το mynonboringworld μπορείς να γίνει μέλος στο blog μου εδώ και να κάνεις like στη σελίδα μου στο facebook. Θα με χαροποιήσει πολύ!

You Might Also Like

20 σχόλια

  1. Όχι θησαυρός, σκουπίδια μόνο!! Εγώ σ'ευχαριστώ για την συνεργασία κορίτσι μου. Τη δική μου γνώμη την ξέρεις για όλα, αλλά για την κρέμα ματιών δεν περίμενα να σε απογοητεύσει τόσο πολύ. Φιλιά πολλά κορίτσι μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχχχ μη μου τη θυμίζεις!!! Να στη στείλω πίσω?χαχαχαχαχχααχα φιλακιααα

      Διαγραφή
  2. πολύ ωραια ιδέα για ποστ collab! ζήλεψα!!
    φιλιά πολλά! <3
    τρεχω να διαβάσω και της Κωνσταντίνας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφη ιδέα κορίτσια!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο κοριτσια, πολυ ωραια ιδεα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ χρήσιμη ανάρτηση, εξαιρετική η συνεργασία σας! Δεν έχω χρησιμοποιήσει κάποιο από τα προϊόντα αλλά σίγουρα αποφεύγουμε αποτυχημένες αγορές! Ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ωραία συνεργασία!!!! Τελικά πάνε στα σκουπίδια... χαχα!!!! Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο το ρουζακι έπιασε τη βάση. Τα υπόλοιπα μεταξεταστεα!!! Φιλιά:-*

      Διαγραφή
  7. Πόσο όμορφη ιδέα για Collab!! Κρίμα που δεν βρήκες θησαυρό :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μου άρεσε πολύ η ιδέα σας αυτή κορίτσια!! Πολύ ωραίο και το ποστ σου! Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πωπωπωπωπωπ βρε κορίτσια ολόκληρη επιστήμη είναι! Πως τα ξεχωρίζετε όλα αυτά; Εγώ ανήκω στην κατηγορία της άβαφης γυναίκας. Εντελώς ανεπίδεκτη μαθήσεως με τα καλλυντικά και την χρησιμότητα τους! Καλή Κυριακή εύχομαι!

    https://artdecorationcrafting.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νταξει η καλύτερη κατηγορία. Χιχι. Γενικα το μακιγιάζ είναι λίγο περίπλοκο αν χρησιμοποιείς πολλά , αλλά δεν είναι για κάθε μέρα. Όσο λιγότερα τόσο το καλύτερο! Φιλιααα

      Διαγραφή

Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου για το post :-)

Follow Us

Follow Me on Pinterest Ακολουθήστε τον πίνακα my blog του MyNonBoringWorld στο Pinterest. Follow
Instagram

My instagram life...follow