Αγαπημένα προϊόντα || spring 2016

Κυριακή, Μαΐου 29, 2016

Καλημέρα nonboring-girl,

Σήμερα είναι Κυριακή και βρήκα επιτέλους λίγο χρόνο για να σου γράψω για ότι χρησιμοποίησα μέσα στην άνοιξη και έχει γίνει αγαπημένο. Αυτή τη φορά δε θα χωρίσω τα αγαπημένα σε δύο post, διότι τα προϊόντα είναι λίγα και δεν υπάρχει λόγος. Ήταν μια δυσκολούτσικη άνοιξη, λίγο πιεστική, λίγο αγχωτική, λίγο απ' όλα βασικά και γι' αυτό το λόγο η περιποίηση πήγε λίγο πίσω (κακώς). Το σίγουρο είναι ότι δεν ήταν βαρετή. Τώρα έρχεται το καλοκαιράκι και θέλω να 'ναι τέλειο (θελε)! Ας μη φλυαρώ άλλο. Πάμε να δούμε και να βαθμολογήσουμε τα αγαπημένα μου!!!


 Θα ξεκινήσω με την περιποίηση και το Nuxe sun face cream 30 SPF. Δε θα πω πολλά. Έχω κάνει και αναλυτικό review. Είναι μέχρι στιγμής το αγαπημένο μου αντηλιακό από άποψη υφής, μυρωδιάς, προστασίας. Δεν κουράζομαι να το φοράω, αντίθετα το επιδιώκω. Έχει κερδίσει την αγάπη μου και την εκτίμηση μου η εταιρία nuxe με αυτό το προϊόν και ελπίζω να δοκιμάσω κι άλλα στο μέλλον.

Παίρνει 9,5 στα 10!

Είχα πάρει από το φαρμακείο wecare το lip care με μέλι από Apivita. Μπορώ να πω ότι το καταφόρεσα. Με βόλεψε αρκετά σαν υφή. Είναι ενυδατικό και κάνει δουλίτσα και στα σκασμένα χείλη, χωρίς να ναι πολύ κολλώδες. Μου αρέσει πολύ και η μυρωδιά του μελιού. Αξιοπρεπέστατο προϊόν και πολύ καλή τιμή.

Παίρνει 9 στα 10!

Πάμε τώρα στα καλλυντικά!! Η αλήθεια είναι ότι δεν χρησιμοποίησα πολλά αλλά χρησιμοποιούσα συνεχώς τα ίδια και τα ίδια οπότε αυτό σημαίνει ότι όντως τα αγάπησα τα συγκεκριμένα. Θέλω να ξεκινήσω από το foundation nude illusion από catrice στην απόχρωση 015 nude vanilla. Να σου πω καταρχήν στα γρήγορα πώς έτυχε και το αγόρασα. Έχει τελειώσει το foundation μου ήδη κανένα 20ήμερο και τυχαίνει να πρέπει να φορέσω γιατί θα πήγαινα σε έναν αρραβώνα. Τρέχω hondos και λέω θα πάρω ένα από loreal που είχα στη wishlist μου. Το βλέπω 17 ευρώ. Λέω άστο καλύτερα. (δεν είχα χρόνο να δω και καλά τις αποχρώσεις και να διαλέξω). Πάω στο stand της catrice για πιο low budget και βλέπω αυτό. Η απόχρωση ταίριαξε γάντι. Έκανε 9 ευρώ. Το μόνο που με χάλασε ήταν ότι ήταν ματ. Όμως με έβγαλε ασπροπρόσωπη και στον αρραβώνα και στο ταξίδι μου. Δε θέλει όμως υπερβολική ποσότητα γιατί δεν την απορροφά εύκολα και μετά μαζεύει σε κάποια σημεία. Διαρκεί άνετα ένα 12ωρο και παραπάνω.

Παίρνει ενα 8 στα 10!

Ένα concealer που έχει διχάσει τη beauty κοινότητα. Μιλάω concealer για το με ρόδι από τον korres στην απόχρωση PC1. Δε θα πω πολλά γιατί θα υπάρξει review τον επόμενο μήνα. Με βόλεψε αρκετά, μου έχει ταιριάξει και η απόχρωση του αρκετά.

Παίρνει ένα 8 στα 10!

Στα χείλη χρησιμοποιούσα συνεχώς ένα συνδυασμό είτε πρωί είτε βράδυ. Lip liner essence 05 soft berry μαζί με golden rose lipstick No 117. Αγαπημένος συνδυασμός. Το μολύβι έχει απίστευτη διάρκεια, το κραγιόν όχι διότι είναι και αρκετά ενυδατικό αλλά δε με ενοχλεί να το ανανεώνω όποτε θέλω. Μου αρέσουν και τα δύο τρομερά και θα βαθμολογηθούν μαζί έτσι για αλλαγή.

Παίρνουν 8,5 στα 10!

Για το τέλος άφησα ένα προϊόν που δε νομίζω να κυκλοφορεί πλέον στην αγορά. Είναι από την erre due το ρουζάκι από τη σειρά cheeks No 52. Είναι ένα υπέροχο σομόν χρώμα που καφετίζει λίγο. Ιδανικό για κάθε μακιγιάζ. Έχει υπέροχη διάρκεια και απόδοση. Είναι το αγαπημένο ρουζ της συλλογής μου (4-5 είναι όλα μαζί). 

Παίρνει άνετα 10 στα 10!!!


Αυτά ήταν τα αγαπημένα μου, λοιπόν!!!! Είναι κάποιο από αυτά και δικό σου;;; Αν όχι πες μου στα σχόλια κάποιο δικό σου γιατί θέλω να ενημερώσω τη wishlist μου!!!

Σε φιλώ..Μ

You Might Also Like

18 σχόλια

  1. Δεν έχω δοκιμάσει κανένα από τα αγαπημένα σου, αλλά θέλω πολύ να δοκιμάσω το foundation από catrice επειδή είμαι λιπαρή και αν ακούσω για ματ προϊόν τρέχω να το βρω :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστευω για λιπαρές επιδερμίδες είναι ότι πρέπει. Και μαρεσει γιατί ειναι και με κίτρινους υποτονους!

      Διαγραφή
  2. Θα περιμένω το review σου για το concealer του korres γιατί το έχω καιρό στη wishlist...
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφα αγαπημένα! Το μόνο που έχω δοκιμάσει είναι το μολύβι χειλιών από essence και πραγματικά είναι ικανοποιητικό για την τιμή του! Τσέκαρε και τα μηχανικά μολύβια χειλιών της ίδιας εταιρείας θα σε αφήσουν το ίδιο ευχαριστημένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από την συγκεκριμένη σειρά κραγιόν της Golden Rose έχω ξεχωρισει το Νο73. Εκπληκτικό χρώμα, για όλες τις ώρες. Φιλιάαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το foundation της Catrice το έχω στη wish list μου και την επόμενη φορά που θα πάω για ψώνια θα το πάρω σίγουρα!! Φιλιά!

    http://marinas-thoughts.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το αντηλιακό από Nuxe και το after sun από την ίδια σειρά είναι αγαπημένα μου! Τσεκαρε την αντιηλιακη για πρόσωπο (έχει spf 30) με χρώμα, καρπούζι Korres. 😉 Για κρέμα με χρώμα είναι πολύ καλυπτική.... και όχι τόσο λιπαρή όπως συνήθως τα περισσότερα αντηλιακά.... 😘😘😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ωραίο ποστ!! Το αντηλιακό τελικά θα το πάρω κι εγώ, έχω πειστεί! Ένα αγαπημένο μου lip balm που μοιάζει κάπως με αυτό της Apivita είναι της Nuxe reve de miel! Όποτε δοθεί η ευκαιρία δοκίμασέ το, πιστεύω θα σου αρέσει! Πολλά φιλιά!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ όμορφες επιλογές! Το αντηλιακό από nuxe θα το πρότεινες σε λιπαρές επιδερμίδες; xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα το πρότεινα μόνο σαν αντηλιακο θαλάσσης. Για κάτω από το μακιγιάζ όχι γτ θα βγάλει σίγουρα λιπαροτητα στις ήδη λιπαρές επιδερμίδες! Φιλιααα

      Διαγραφή

Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου για το post :-)

Follow Us

Follow Me on Pinterest Ακολουθήστε τον πίνακα my blog του MyNonBoringWorld στο Pinterest. Follow
Instagram

My instagram life...follow