Top 5 makeup brushes || Collaboration with allbeautyincluded.

Σάββατο, Μαρτίου 19, 2016

Γεια σου nonboring-girl!
 
Συνεχίζουμε δυναμικά τις συνεργασίες με αγαπημένες bloggers και σήμερα έχω τη χαρά να συνεργάζομαι με τη Δέσποινα από το blog all beauty included. Το θέμα μας είναι τα 5 αγαπημένα μας πινέλα! Για να δεις το post της Δέσποινας κλίκαρε εδώ! Θα πιω μια γουλιά καφέ να συνέλθω και θα στα πω...
 

 
Να σου πω την αλήθεια μέχρι και δυο χρόνια πριν ένα πινέλο χρησιμοποιούσα, το πολύ δύο! Ένα για ρουζάκι και ένα για σκιά. Όταν όμως ξεκίνησα να ασχολούμαι λίγο παραπάνω με το θέμα μακιγιάζ κατάλαβα πως τα πινέλα είναι όντως πολύ χρήσιμα εργαλεία για την βελτίωση του μακιγιάζ μας. Γι' αυτό το λόγο ξεκίνησα να αγοράζω κι εγώ δειλά δειλά τα πρώτα μου πινέλα πριν κανένα χρόνο, με προτίμηση στα όχι πολύ ακριβά αλλά, κατά τη γνώμη μου, ποιοτικά.
 
 
Το πρώτο πινέλο στη φωτογραφία είναι ένα αγαπημένο πινέλο από essence (cruelty free)* το οποίο το αγόρασα από το hondos γύρω στα 4 ευρώ. Είναι πολύ μαλακό και το χρησιμοποιώ για ρουζάκι κατά κύριο ρόλο. Όμως είναι πολυχρηστικό γιατί με αυτό μπορείς να τοποθετήσεις και πούδρα, highlighter, bronzer. Ήταν από τα πρώτα πινέλα που αγόρασα και δεν έχει φύγει ούτε μία τρίχα.
 
Το δεύτερο που βλέπεις το πήρα από το iherb και είναι ένα πινέλο για πούδρα. Πιστεύω πως η E.L.F (cruelty free) έχει εξαιρετικά πινέλα και απίστευτα οικονομικά. Είναι πάρα πολύ μαλακό δεν έχει φύγει καμία τρίχα και είναι επίσης πολυχρηστικό. Tο σχήμα του σε βοηθάει να απλώσεις πούδρα στο πρόσωπο, κάτω από τα μάτια, ρουζ, bronzer, highlighter και ακόμα μπορείς να κάνεις και κοψίματα. Κοστίζει μόνο 3 $.
 
Τα δύο επόμενα πινέλα είναι από το σετ της bh cosmetics (cruelty free) που είχα αγοράσει πριν κάποιους μήνες. Και τα 11 πινέλα είναι εξαιρετικά, όμως βάζω στα αγαπημένα τα συγκεκριμένα δυο γιατί τα χρησιμοποιώ σχεδόν κάθε μέρα. Το πρώτο είναι ένα blending brush στο μέγεθος που με βολεύει και πολύ μαλακό. Το δεύτερο το χρησιμοποιώ για τα φρύδια μου κάθε μέρα και αρκετές φορές το χρησιμοποιώ για να κάνω γραμμή eyeliner με σκιά. Είναι υπέροχο set, πολύ cute και με πανέμορφη θήκη. Μου είχε κοστίσει περίπου 15$ με την τότε έκπτωση.
 
Το πέμπτο αγαπημένο είναι το πασίγνωστο Miracle Complexion Sponge από Real Techniques (cruelty free). Είναι ένα σφουγγαράκι που το βρέχεις, το στραγγίζεις και το χρησιμοποιείς. Απλώνει υπέροχα το foundation και το concealer, αλλά μπορείς να κάνεις πολλά θαύματα με αυτό. Είναι αρκετά οικονομικό (6$) για την ποιότητα του. Το έχω 1 χρόνο και δεν έχει πάθει τίποτα. Είναι το κατάλληλο εργαλείο για ταξίδια. Σου λύνει τα χέρια και καθαρίζεται και αμέσως.
 
Αυτά είναι τα top 5 μου. Τα δικά σου;;;
 
 
Μην ξεχάσεις να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό giveaway-essence που τρέχει στο blog μου και στο instagram για την πανέμορφη παλέτα φρυδιών-ματιών της essence (cruelty free)!! Σε λίγες μέρες γίνεται η κλήρωση!

ΕΔΩ μπορείς να κάνεις like στη νέα μου σελίδα στο facebook!!!
 
 
Σε φιλώ..Μ
 


*cruelty free είναι οι εταιρίες με το ειδικό σήμα που πιστοποιούν ότι δεν κάνουν πειράματα σε ζώα ούτε βάζουν άλλες εταιρίες να κάνουν για δικά τους προϊόντα πειράματα σε ζώα. Όλες οι υπόλοιπες που δεν έχουν τη συγκεκριμένη πιστοποίηση είναι οι no cruelty free!
 


You Might Also Like

12 σχόλια

  1. Πολύ όμορφη ανάρτηση! Συμφωνώ απόλυτα ότι τα πινέλα είναι απαραίτητα εργαλεία για το μακιγιάζ! Το πινελάκι της essence φαίνεται καλό και οικονομικό και θα το αναζητήσω σε επόμενη αγορά μου!Ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαράκι ψωνίζεις ακόμα από εξωτερικό? Εγώ δε μπορώ.Αν ναι θα με πάρεις τηλ. την επόμενη φορά που θα κάνεις παραγγελία! Οπωσδήποτε ... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τελευταια φορα που ψωνισα ηταν δεκεμβρης από bh cosmetics και ψωνισα κανονικα. από I-herb δεν εχω ξαναδοκιμασει μετα τα capitals. φυσικα θα σου πω. το ειχα στο μυαλο μ ετσι κι αλλιως. Το θεμα είναι πως με την αφραγκια χλωμο το κοβω για φετος :p xixixix φιλιααα

      Διαγραφή
  3. Μόνο το σφουγγάρι και το πινέλο της essence έχω δοκιμάσει. Εξαιρετικά και τα δύο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρά πολύ ωραίες οι επιλογές σου κοριτσάκι!!! Και πάλι ευχαριστώ για την υπεροχή συνεργασία!!! Φιλία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραίο ποστ
    θέλω να δοκιμάσω τα πινελα απο bh cosmetics... btw ειναι πολύ χαριτωμενα <3
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ωραίο θέμα! Πραγματικά ένα καλό πινέλο μπορεί να κάνει τη διάφορα! Τα αγαπημένα μου είναι από sephora. 💕

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω δοκιμάσει κανένα από sephora και το σκέφτομαι πολύ εντονα!;-)φιλακιααα

      Διαγραφή

Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου για το post :-)

Follow Us

Follow Me on Pinterest Ακολουθήστε τον πίνακα my blog του MyNonBoringWorld στο Pinterest. Follow
Instagram

My instagram life...follow