"Top 7" greek blogs list

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 23, 2015

Γεια σας!!

Σημερά σας έχω ένα post με τα αγαπημένα μου blogs. Αγαπημένα blogs για μένα είναι αυτά τα οποία έχω τσεκάρει εδώ και καιρό ότι μ' αρέσουν και πάντα τα αναζητώ για να δω αν έχουν κάποιο καινούργιο post για να διαβάσω. Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν διαβαζω άλλα, ούτε οτι αυτά είναι τα μοναδικά που μου αρέσουν. Άλλωστε στο mynonboringworld μου υπάρχει δεξιά κάτω μια λίστα με links απο blogs που μου αρέσουν πολύ και επισκέφτομαι συνεχώς. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με τα TOP 7 μου, με τυχαία σειρά, εννοείται. 



Ήταν η αρχή για όλα ουσιαστικά. Διάβαζα και πριν αλλά όχι τόσο φανατικά και όχι στην beauty κοινότητα. Βασικά δεν ήξερα καν την ύπαρξη της κοινότητας αυτής.  Έγινα μεγαλη fan του blog της και του καναλιού της στο youtube. Αγαπημένα μου είναι τα DIY της. Μετά από ένα χρόνο, και βάλε, που την διαβάζω αποφάσισα να κάνω κι εγώ το δικό μου blog για όλα αυτά που μου αρέσουν να ασχολούμαι.

Ο τύπος είναι "αλλού". Έχει ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη πριν περίπου 2 χρόνια με τη vespa του και κάνει το γύρο του κόσμου. Ναι με τη vespa του είπα, καλά διαβάσατε. Έχει και κανάλι στο youtube και ανεβάζει βιντεάκια με την εμπειρία του, με εξαιρετικό edit και μουσικές. Γύρισε την Αφρική και τώρα είναι Νοτιο Αμερική. Είναι απίθανος ο Στέργιος. Αξίζει να γίνει γνωστή η ιστορία του!!

Γράφει πολύ όμορφα. Σαν να διαβάζω περιοδικό στην παραλία και μαθαίνω για τα νέα beauty products που κυκλοφόρησαν. Η γραφή της είναι χαλαρωτική και έχει πολλά θεματα στο blog της. Ένα εξαιρετικό blog νομίζω. Εύγε!

Άμα θέλεις να διαβάσεις review προϊόντος, βρήκες τον άνθρωπό σου. Περιγράφει τέλεια το κάθε προϊόν και θα σου πει με ειλικρίνεια αν της άρεσε ή όχι. Δοκιμάζει πολλά καινούργια προϊόντα και είναι πολύ ενημερωμένο blog. Έχει συνεχώς και giveaways, αν σε ενδιαφέρουν. Μπραβο Angie, keep going!!

Αυτό το blog μου αρέσει απίστευτα. Έχει πάρα πολλά posts για πάρα πολλά θέματα. Καλλυντικά,  περιποίηση, fashion, ταινίες, μαλλιά, νύχια και ότι άλλο θες!! Λειτουργεί ένα χρόνο και έχει απίστευτη εξέλιξη νομίζω, και αυτό το οφείλει στην καλή δουλειά που είναι εμφανής και στα ωραία και συχνά posts.

Πλούσια θεματολογία, εξαιρετικές φωτογραφίες. Το μόνο μου πρόβλημα είναι οτι παρουσιάζουν με τέτοιο τρόπο τα προϊόντα που με κάνουν να θέλω να τα αγοράσω όλα. Αμαν βρε κορίτσια, λυπηθείτε μας!!!

Άλλο ένα travel blog που με ενθουσιάζει κάθε φορά. Όταν έχεις όνειρο ζωής να ταξιδεύεις, τέτοια θαύματα κάνεις. Υπέροχες φωτογραφίες, περιγραφές, τοποθεσίες. Ένα όνειρο όλο το blog. Συγχαρητήρια!!


Αυτή ήταν η top 7 list μου. Γράψτε μου στα σχόλια τη δικιά σας. Προτείνετε τα δικά σας αγαπημένα blogs ή ακόμα μιλήστε μου για το δικό σας που μπορεί να μην το ξέρω. Με μεγάλη χαρά θα το επισκεφθω!!!

Σας φιλώ..Μ

You Might Also Like

16 σχόλια

  1. Σ'ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι που σου αρέσει η δουλειά μου ^.^

    Φιλάκια πολλά ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ κορίτσι μου... Ευχαριστώ πολύ πολύ. Μου έχεις πλέξει πραγματικά το εγκώμιο :)
    Δεν ήξερα ότι είμαι η αρχή του "κακού"... LOL #monoagapi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. A. Επίσης να πω ότι έχω ακολουθήσει πολλά από τα ιστολόγια που προτείνεις και εδώ και στην πλαϊνή μπάρα. Ο τύπος με τη βέσπα είναι άπαιχτος! (και εννοείται οτι ζηλεύωωωωω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποσο όμορφο post,όχι μόνο επειδή με συμπεριέλαβες στο top 7 σου,πολυ τιμητικο! αλλα κυριως γιατι εισαι ακομπεξαριστο ατομο και έχεις να πεις κατι καλό για την beauty κοινοτητα χωρις ανταγωνισμους και μαχαιρωματα! και οσο κι αν θεωρειται δεδομενο δεν ειναι! να εισαι καλα και να συνεχισεις να κανεις τον κοσμο μας λιγοτερο βαρετο και περισσοτερο ενδιαφερον και χρωματιστο! :) ευχαριστω παρα πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την επιλογή και τα τόσο καλά σου λόγια! <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ωραία τα ιστολόγια που προτείνεις αλλά και το δικό σου :) Νομίζω θα κάτσω κάμποση ώρα να τα διαβάζω απόψε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Αν με είχες απέναντι σου όταν διάβαζα το ποστ σου, θα έβλεπες πως κοκκίνισα. Συνέχισε να μας περιγράφεις αυτό τον μη βαρετό σου κόσμο. Είναι πολύ όμορφος :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε ευχαριστούμε πολύ που μας συμπεριέλαβες στη λίστα σου (worldvespa) !!!
    Να είσαι καλά και να ταξιδεύεις!!!

    ΥΓ Προσπαθήσαμε και τις προάλλες να αφήσουμε ένα σχόλιο αλλά δεν μπορέσαμε (δεν ξέρω γιατί)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου για το post :-)

Follow Us

Follow Me on Pinterest Ακολουθήστε τον πίνακα my blog του MyNonBoringWorld στο Pinterest. Follow
Instagram

My instagram life...follow