Αγαπημένα (make up edition) summer 2015

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 10, 2015

Γεια σας!!!

Αφού αναφέρθηκα στο προηγούμενο post μου εδώ σε όλα τα αγαπημένα προϊόντα περιποίησης για το καλοκαίρι 2015, σειρά έχουν τα αγαπημένα καλλυντικά!! Τα περισσότερα τα έχω από την αρχή του καλοκαιριού και πραγματικά "έλιωσα" να τα φοράω. Πάμε να ξεκινήσουμε!!!




Ξεκινάω με βάση...

Θα ξεκινήσω με την bb cream που χρησιμοποίησα αντί για foundation όλο το καλοκαίρι. 'Εχει τρεις αποχρώσεις και εγώ χρησιμοποιούσα την νούμερο 1, ¨Εχει ωραία ελαφριά κάλυψη αλλά άμα θέλεις την χτίζεις. Λεπτή υφή, ιδανική για καλοκαίρι και δροσιστική σαν ενυδατική. Την σέταρα με μια πολύ ωραία ελαφριά πουδρίτσα από NYX και διαρκούσε πολύ ώρα. Η πούδρα ανήκει επίσης στα αγαπημένα και δυστυχώς μου τελειώνει. Είναι η stay matte but not flat powder στην απόχρωση 05. Το μόνο αρνητικό της είναι ότι έχει μέσα μόνο 7,5gr και κοστίζει περίπου 12 ευρώ, αν δεν κάνω λάθος. Είναι όμως εξαιρετική γιατί βγαίνεις τέλειες φωτογραφίες και δεν δείχνεις σαν "στοκαρισμένη".
Βαθμολογία bb 8 στα 10 , πούδρα 8,5 στα 10.

Για highliter χρησιμοποιούσα από biolife την Hydro-Natural poudre compact No04. Δεν ξέρω αν υπάρχει πια και από πότε την έχω. Αυτό που με ξετρέλανε είναι ότι μου θύμισε το highlighter Mary-Loy Manizer από the balm και δεν σταμάτησα να την χρησιμοποιώ. Βαθμολογία 8,5 στα 10.
Το ρουζάκι που με ενθουσίασε αυτό το καλοκαίρι και με συγχαίρω για την αγορά μου (lol) είναι από catrice το defining blush Νο 040. Είναι ένα εξαιρετικό ρουζάκι με απίστευτη απόδοση που δεν τρίβεται ούτε στο ελάχιστο όταν ακουμπάς το πινέλο σου και κοστίζει μόλις 4 ευρώ. Σίγουρα θα πάρω κι άλλες αποχρώσεις. Βαθμολογία 9 στα 10.



Συνεχίζω με μάτια...

Δεν μπορούσα να βρω οικονομικό concealer να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις μου μέχρι που συστηθήκαμε με το FIT ME. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Σας έχω ξαναμιλήσει γι'αυτό εδώ. Βαθμολογία 9,5 στα 10.
Σκιές δεν πολύ-χρησιμοποίησα το καλοκαίρι με μόνη εξαίρεση το καινούργιο μου απόκτημα color artist No 106 από erreu due. Με τιμή 7 ευρώ προσφέρει εντυπωσιακό αποτέλεσμα που διαρκεί αιώνες (με ένα primer ματιων από κάτω). Βαθμολογία 8,5 στα 10.
golden rose wonder lash ήταν συνεχώς πάνω στις βλεφαρίδες μου. Είναι αρκετά μαύρη μάσκαρα και δίνω και μήκος και όγκο αρκετά ικανοποιητικό. Για 3-4 ωρίτσες είναι τέλεια. Μετά αρχίζει και ρίχνει κομματάκια. Την αγόρασα από μαγαζί της γειτονιάς μου 4 ευρώ. Ίδια τιμή έχουν και οι υπόλοιπες golden rose mascara που διαθέτει και είναι αρκετές. Τώρα γιατί το i-beauty την πουλάει 7 ευρώ, δεν κατάλαβα! για 7 ευρώ δεν αξίζει σίγουρα!! Βαθμολογία 7 στα 10(χιχι).
Ένα εξαιρετικό προϊόν για τα φρύδια είναι το make-me-brow-eyebrow-gel-mascara- από essence. Γεμίζει το φρύδι όσο χρειάζεται για ένα φυσικό αποτέλεσμα και διαρκεί. Κοστίζει μόνο 3,50 ευρώ περίπου. Βαθμολογία 9 στα 10

Τέλος στα χείλη...

Μια εμμονή με τα ματ κραγιονάκια της goldenrose λίγο πολύ όλες την είχαμε. Δοκίμασα αρκετά χρώματα οπότε λογικό να βάλω κάποιο από αυτά στα αγαπημένα του καλοκαιριού. Δεν είναι το αγαπημένο μου αλλά το φόρεσα λίγο περισσότερο λόγω χρώματος. Είναι το No 024
Έχουν εξαιρετικές αποχρώσεις. Μένουν στα χείλη ώρες και κοστίζουν μόνο 4 ευρώ. Είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά με την τιμή αυτή, κατά τη γνώμη μου. Βαθμολογία 10 στα 10.  Όταν ήθελα λίγη λάμψη το συνδύαζα με το lipgloss της ίδιας εταιρίας No 057. 
Βαθμολογία 7 στα 10.

Αυτά ήταν λοιπόν και τα αγαπημένα μου προϊόντα μακιγιάζ για το καλοκαιράκι που έφυγε. 
Πείτε μου στα σχόλια αν συμφωνείτε με τις βαθμολογίες και ποιά ήταν τα δικά σας αγαπημένα.

Σας φιλώ..Μ

You Might Also Like

8 σχόλια

  1. Το fit me το έχω και εγώ και το χρησιμοποιώ καθημερινά! Αυτές τις καινούριες σκιές σε μολύβια της erre due θέλω πολύ να τις δοκιμάσω!!
    http://studyaboutfashion.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι σουπερ οι σκιές. Η απόχρωση που έχω (106) και η 102, που είναι κάπως ανθρακί νομίζω είναι η καλύτερες!!! φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ενδιαφέρον το τζελάκι για τα φρύδια της essence. Εγώ χρησιμοποιώ το αντίστοιχο της radiant που είναι καλό μεν κανει 14-15 ευρώ δε!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι σουπερ σταθερο και οικονομικο! να το δοκιμάσεις!! φιλιά! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το fit me είναι πολύ καλό, για μένα που θέλω λίγη κάλυψη και κυρίως φωτεινότητα κάτω από τα μάτια είναι ιδανικό! ;) Αχ αυτό το make me brow ποτέ δεν το βρίσκω στη σκούρα απόχρωση για να το πάρω :/ Έχω το αντίστοιχο από catrice πάντως και είναι πολύ ωραίο! Φιλιά πολλά κορίτσι :) (δε βλέπω και πουθενά το όνομά σου) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαρία το ονομα μ χεχε! Αχ ναι το fit me το αγαπω και καπου πηρε το αυτη μ απο μια blogger οτι ακουσε πως θα το σταματησουν. Ελπιζω να μην ισχυει γτ κατι σε οικονομικο κ τοσο καλο δεν ξερω καποιο!!! Φιλάκιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου βρε Μαράκι! :) Πφφφφφφ ελπίζω να μην ισχύει αυτό!! Αν ισχύει, γιατί πάνε και καταργούν τα καλύτερα προϊόντα τους οι εταιρίες;;;

      Διαγραφή
  7. Ελα ντε!!! Βασικα πιστευω οτι θα ηταν ραδιο αρβύλα αλλωστε εψαξα στο ιντερνετ κ δεν ειδα καμια τετοια αναρτηση. Οποτε μια χαρα!!😊

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου για το post :-)

Follow Us

Follow Me on Pinterest Ακολουθήστε τον πίνακα my blog του MyNonBoringWorld στο Pinterest. Follow
Instagram

My instagram life...follow